kuruntularım

daha sonra tatle çıktığı için pişmanlık duyarsa bu yalan söylemekten daha kötü bence..içsel bir sıkıntı yaşaması..

umarim aksilik cikar ve yakalanirsiniz. basiniza hersey gelebilir gazeteler yaziyor haberlerde bas bas bagiriyor bu neyin cesareti... gizli.is cevirmek koca.kizsin kacamak okey ama.şehir disi su bu yalan.dolan hos degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen katiliyirum sana birseyi yasaklarken aciklama yapmak gerekir bunu yaparsan sonuclari bu olur hem sen hem biz üzülürüz cok zor ve meşakketli cocuk yetistirmek ama yalan herseyden kötü bence...

Bu arada mesajini degerlendirirken yanlislikla negatif degerlendirmişim...

insalla benim kizim da ileride bu kadar buyik bir yalan soylemez bize
su an annecigin icin uzuluyorum siz mutlu olun diye tatile gonderirkem kizinin kocaman bir yalan soylediginden habersiz

ben fark etmedim:44:bu gün çok sıcaktı ve ramazanda ondan olsa gerek..
bende komşunun yaşadığı bir olayı örnek vereyimde arkadaşlarda dikkatli olsunlar..
alt kat komşumuz var boşnmış ilk hanımından,tekrar evlenmiş..telefon gelmiş bir gün ,eski eşinin başını kesmişler gitmişti cenazesine..emekli öğretmen 3 hanım tatile çıkmışlar evmi tutmuşlar öyle bir şey..gece böyle manyağın biri yapmış 3 ünede..çok ayrıntılı bilemiyorum..temkinli olmakta fayda var..

Merhaba bende zamanında eşimle evlenmeden önce aileme yalan söylemiştim..Tatile gitmiştik beraber hemde 15 gunluğune benim için pek zor olmamıştı izin almak çunku zaten universiteyi ailemin yanında okumuyordum..Ama sana şöyle söliyim içim içimi yedi yani hiç bişi olmasa bile giderken yada gelirken kaza yapsak ailem öğrense ne olur yüzlerine nasıl bakarım diye düşündüm..Çünkü ailen sana güveniyor izin veriyor oyyhhh aklıma gelince bile utanıyorum kendimden...Zaten bu duygularla gittiğin yerdede rahat edemiyor insan..Karar senin tabi ben asla ama asla gitme derim...

Offff boyle konu görüne aklıma
Hep bi olay gelir. Unı de bi arkadas vardı surekli erkek arkadaşıyla tatile falan giderdi. Bizde yapma etme ailene yalan söyleme,yiyosa git ailene soyle oyle git diye. Dinlemedi. Sonra bi gun yine yakın bi sehre haftasonu icin gideceklerdi servis tipi bi araçla. Arab kaza yaptı. Ailesi inanmadı ((( babası isim benzemiştir benim kızım yurdunda uyuyo demis. Annesi biz daha bi saat once konuştuk ders çalıştı yattı demis. Gercegi öğrenince de iki taraflı kahrolmuslardi. Kız da bi sure yogun bakımda yattı simdi iyi ama ailesi ölmediği icin mutlu elbette ama hala cok kırgınmis görüşen arkadaslar oyle diyo. O yüzden ben boyle seylerden cok çekinirim gitmeyin bence

Her insan ister sevdiğiyle gezmek tozmak eğlenmek denize girmek sahilde yürümek akşam yemeği yemek vs.. Ama hep amalar vardır. Aile yapınıza tersse, içinizi yer yer durursunuz. Bi telefon çaldığında yüreğiniz ürperir, evet belki güzel gelir sevdiceğin yanında onun kokusuyla uyumak hem de 3 gün boyunca, ama o telefonlar, acabalar yer durur içinizi.
Bence her şeyin bir zamanı vardır.. Sevgili olma durumu sakat geliyor bana, ortada seven iki kalp var, onlar da bir sözün içinde değiller..
Her an her şey olabilir, karşınızdaki insanla beklemediğiniz anda çıkan bir kavga sizi ayrılığa götürebilir. Ayrıldıktan sonra pişman olur musunuz? Ah vah tüh der misiniz, önemli olan o.
Eğer derseniz, yapmayın. Gitmeyin. Bahane bulmak çok kolay, tam o gün "regl oldum" dersiniz, puf uçtu gitti plan.
Ama sizin için sıkıntı yapmazsa, sonu ne olursa olsun ben pişman olmam derseniz de Allah yolunuzu açık etsin..

Arkadaşa katılıyorum

sen kendini ailenin yerine koy, bir daha düşün..senin evladın da seni kandırsa böyle....
eden blur canım, vazgeç bence....ya da illa ki gidecem diyorsan dürüstçe söyle.....izin vermeyecekleri de kesinse, gitmemek, dürüstlüğünden ödün vermekten iyidir emin ol.... bu arada hayat risktir risksiz olmaz demişsin, ama canım sen onu yanlış anlamışsın biraz...böyle konular için söylenmemiştir bu cümle bil bunu...

aynı haltları ben de yedim zamanında aklıma geldikçe içimi sıkıntı ve utanç basıyor. gerçi evliyiz şimdi ama olsun aileye yalan söylemek ya da söylemek zorunda kalmak çok çok utanç verici insanın içini cızz ettiren bir şey.

insana deli cesareti gelmeye görsün :)

kuruntularla geçen bir tatilin sonunda muhtemel eve döndüğünüz vakit,
'hiç bir şey olmadı işte , boştan yere huzursuzluk edip tatilden zevk alamadım '
diyeceksiniz...

fakaaaat böyle olmaya da bilir mi? elbet olmayabilir...
çok rahat olup eve gelince stresli günler yaşamakta bir ihtimal...

o yüzden bence ilk durumu yaşayın, kuruntulara devam
sonunda evde sıkıntı çıkmasın yeter ki

bende gizli kapaklı işler yapmışımdır, hepsinde diken üstündeyimdir..
eve dönünce uff boşuna stres yaptım derim...
ama sonra olsun belki rahat olsam evde stres yaşayacaktım kim bilir der, kendi kendime sevinecek durum yaratır
hayatıma bakarım :))

bir de küçük not, bende genelde sadece ablama haber veririm..
hiç değilse ablam biliyordu der,
gerekirse kendimle onu da ateşe atıverecek olmanın da pis bir rahatlığı olur üzerimde

size de gidin gitmeyin diyemeyeceğim tabi..
ben yakalanmamış bir örneğim sadece ve
biliyorum bazen kan deli akıyor işte :18:

hayırlısı sizin için ne ise o olsun

Bende ilk boyle durumu yaşadığımda 12 saatlik yol gitmiştim ask nelere kadirsin simdi evlendik gerçi :) ayni yastayiz arkadasim ben 18 yasinda dusuyodum yollara tatilemi gitmedik cemaat evindemi kalmadik :) ama simdi pismanim ailenden habersiz yapma allah korusun yolda basina bi is gelse ne cevap vericrn ailene hersey olabilir her ihtimali düşün. Yarin evleneceginide bilsen bugun onun icin ailene yalan soylemeye degmez benden soylemesi :)

ailen bilse iyi olur bencede ...
Allah korusun basına bisey gelse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…