Yillar once komsumuzun kisi ve sevgilisi ailesinden habersiz sehir disina cikmislardi gece donerken trafik kazasi gecirdiler sadece ailesi degil butun ilce duymustu.konunuzu okuyunca aklima geldi.tabiki kendiniz bilirsiniz ama herseyi düşünmek lazim herseyin gonlunuzce olmasi dileğiyle.
bence çocukken aşılanmalı yalan söylememek..aileler genelde herşeye ters tepki gösteriyorlar..bizimkilerde çok katıydı..çünki bu işin kolay yanı..çocuğu eğitmekse meşakkatli ve zor..
gez toz tanı iyice ama kendine sıkıntı verecek şeyler yapma,biz senin üzülmeni istemediğimiz için uyarıyoruz diyebilir aileler..
Aynen katiliyirum sana birseyi yasaklarken aciklama yapmak gerekir bunu yaparsan sonuclari bu olur hem sen hem biz üzülürüz cok zor ve meşakketli cocuk yetistirmek ama yalan herseyden kötü bence...
Bu arada mesajini degerlendirirken yanlislikla negatif degerlendirmişim...
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben sevgilimle tatile gidcm 3 günlüğüne fakat ailem e gsgm inn düzenlediği geziye katılacağımı söyledimikimizde bu tatili çok istedik babam ve annem bişey demedi abimde çok kurcalayan biri değil fakat dünden beri sürekli soru soruyo korktuğumdanmıdır bilmem bu bi kaç saattir feci kuruntu yapıyorum öğrenirlerse diye hayat risk risk almadanda olmaz babam para yolladı hatta git diye ben hiç şehir dışına çııkmadım bu yaşıma kadar 24 yaşındayım akıl verin ne olur
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben sevgilimle tatile gidcm 3 günlüğüne fakat ailem e gsgm inn düzenlediği geziye katılacağımı söyledimikimizde bu tatili çok istedik babam ve annem bişey demedi abimde çok kurcalayan biri değil fakat dünden beri sürekli soru soruyo korktuğumdanmıdır bilmem bu bi kaç saattir feci kuruntu yapıyorum öğrenirlerse diye hayat risk risk almadanda olmaz babam para yolladı hatta git diye ben hiç şehir dışına çııkmadım bu yaşıma kadar 24 yaşındayım akıl verin ne olur
ailenden saklaman hiç iyi olmaz bence yolda başına bi iş gelse napıcaksın şimdi atıldığın bu macera ilerde senin için sıkıntı yapabilir.ayrıca hayat risktir risk almadan biyerlere gelemzsin sözü bu durumlar için söylenmemiştir eminim...en azında annenin haberi olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?