Tamam o zaman bunaltmıyım bu konuda onu. Evlendikten sonra öyle bişey yapamaz önceden çok konuştuk annesiylede konuştum zaten böyle bişey olmaz aynı evde bende istemem dediYani şimdi karışmayın bence de.
Gerçi mantıken bende şehir dışında çalışıyor olsam annem başka memlekette olsa annemi yanımda isterim. Kim istemezki.
Şuan bunu düşünmeyin derim. Evlendikten sonraki kısımda söz hakkınız olsun yeterli.
Şuanki birlikte yaşama durumları gayet normal.
Ama bu durum sözlünüzün ileride mutlaka annem ile yaşayacağız diye tuttutup tutturmayacağımı belli eder mi etmez mi siz sözlünüzün tavırlarından anlamalısınız.
şimdiden bu durumu size normal göstermeye çalışmasına izin vermeyin yeterli. ☺
Bu konuda eminsen şuan hiç bu konuda yorum yapma bence tatlımTamam o zaman bunaltmıyım bu konuda onu. Evlendikten sonra öyle bişey yapamaz önceden çok konuştuk annesiylede konuştum zaten böyle bişey olmaz aynı evde bende istemem dedi
Belki masraf falan olmasın diyedir, iki ayrı ev iki ayrı fatura, masraf vs demek.Annem evlenince gider dedi biz evlenene kadar kalmasına gerek varmı kaç yaşında erkek tek kalabilir diye düşündüm belki haksızlık ediyomdur
Bunun tek cevabı sozlunuze sormak evet apaçık sorucaksiniz ayıp bise degil bunu sormak.Sözlüm benim yaşadığım yerde işe girdi ev tuttu annesi de tek kalıyor kendi memleketlerinde. Ev tutunca annesi de onda kalmaya başlıcakmış biz evlenince gidermi tekrardan memleketine yoksa bizle kalmaya falan mı kalkar. Sözlüm annesine düşkün bende kendimce düşünüyorum annesinden ayrılamıyomuda sürekli böyle birlikteler tekte kalabilirdi evlenene kadar. Annesini sürekli arar günde 3 4 kez. Bende ister istemez aklıma geliyor işe girdi tek başına kalamazmıydı sanki benim kuruntummu sizce yaşımdan dolayı hayat tecrübem yok sizden fikir almak istiyorum
Kardeş benim kv de evlenmeden öyle diyordu, şu an çağırsam uçarak gelir yerleşir. Bu konuda çoğu kv yalan söylüyor.Tamam o zaman bunaltmıyım bu konuda onu. Evlendikten sonra öyle bişey yapamaz önceden çok konuştuk annesiylede konuştum zaten böyle bişey olmaz aynı evde bende istemem dedi
Evet memleketine gitcekmişSordun mu biz evlenince annen nerde yaşayacak diye?
Evet memleketine gitcekmişSordun mu biz evlenince annen nerde yaşayacak diye?
Peki siz inandınız mi buna?Evet memleketine gitcekmiş
Eski konularınızla birleştirince evet ana kuzusu.Sözlüm benim yaşadığım yerde işe girdi ev tuttu annesi de tek kalıyor kendi memleketlerinde. Ev tutunca annesi de onda kalmaya başlıcakmış biz evlenince gidermi tekrardan memleketine yoksa bizle kalmaya falan mı kalkar. Sözlüm annesine düşkün bende kendimce düşünüyorum annesinden ayrılamıyomuda sürekli böyle birlikteler tekte kalabilirdi evlenene kadar. Annesini sürekli arar günde 3 4 kez. Bende ister istemez aklıma geliyor işe girdi tek başına kalamazmıydı sanki benim kuruntummu sizce yaşımdan dolayı hayat tecrübem yok sizden fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?