Bunu nerden anladınızSözlünüz evliliğe hazır değil, bu işi aceleye getirmeyin
Annem evlenince gider dedi biz evlenene kadar kalmasına gerek varmı kaç yaşında erkek tek kalabilir diye düşündüm belki haksızlık ediyomdurEvet bence annesi ile yaşayacaksınız evlenince.
Çok var düğüne birlikte kalcaklarını duyunca ayrılamıyolar diye düşündüm bendeDüğüne ne kadar var? Eğer çok varsa olabilir o ara beraber kalabilirler. Ama az kaldıysa birlikte yaşamayı kafalarına koymuşlar sana da emrivaki yapacaklar gibi görünüyor.
Bunu nerden anladınız
Kayınpederiniz yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden sanmıyorum evlendikten sonra ayrı eve gideceğini %90 sizinle yaşayacaktır.Annem evlenince gider dedi biz evlenene kadar kalmasına gerek varmı kaç yaşında erkek tek kalabilir diye düşündüm belki haksızlık ediyomdur
8 9 ay var. Konuştuk birlikte yaşamıcaz. Ben daha çok niye tek kalmıyo annesinden ayrılamılomu diye düşüncemNe kadar çok var mesela sayı olarak? Evlenince sizinle yaşayıp yaşamayacağını önceden bilmeniz lazım ki ona göre yol çizersiniz. Konuşmuyor musunuz hiç sözlünüzle bu durumu?
Ayrı kalıncak evlenince konuşmuştuk annesiyle de konuşmuştuk ama şimdi böyle yapması kafamı karıştırdı.Kayınpederiniz yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden sanmıyorum evlendikten sonra ayrı eve gideceğini %90 sizinle yaşayacaktır.
Eğer ki evlenince gidecek olsa, şimdiden düzenini bozup oğlunun yanına gelmedi diye düşünüyorum.
İşten gelince yemek yapmak için kalcakmışBelki düzeni oturna kadar kalıyordur çaktırmadan sorun
Anladım canım konuşmuşunuz zaten ama sende ikna olmamışınki burda konu açtın. Kesin kesin konuşun derim. Açık kapı bırakmayın. Annesi yaşlı vs ise yakında bi ev tutarsınız. Fakat 40-50 yaşlarında ise kesinlikle birlikte oturmayı kabul etme derimAyrı kalıncak evlenince konuşmuştuk annesiyle de konuşmuştuk ama şimdi böyle yapması kafamı karıştırdı.
Bende öyle düşündüm aslında ayrılamıyomu annesindenAsıl siz nasıl anlamadınız diye sorayım ben de size.Erkekler rahat yaşamak isterler bekar adam,tek kalmak varken annesiyle kalıyor. Günde 3-4 kez telefonda konuşuyor falan,ne buluyor o kadar konuşacak? çok anneci geldi zaten siz de söyöyle lemişsiniz.
Bu adam evlilik yaklaşımca annem tek başına yazıktır o da bizimle kalsın diye size baskı yapacak
Birlikte oturmayı asla kabul etmem gerekirse annesinin yüzünede söylerim. Benim şu an için annesinin gelmesine karışmam konusunda haksızlıkmı yapıyorum acaba annesini yanında istemesi ondan ayrılamıyo anlamına ğelirmi yanlış düyüncem varmıAnladım canım konuşmuşunuz zaten ama sende ikna olmamışınki burda konu açtın. Kesin kesin konuşun derim. Açık kapı bırakmayın. Annesi yaşlı vs ise yakında bi ev tutarsınız. Fakat 40-50 yaşlarında ise kesinlikle birlikte oturmayı kabul etme derim
Yani şimdi karışmayın bence de.Birlikte oturmayı asla kabul etmem gerekirse annesinin yüzünede söylerim. Benim şu an için annesinin gelmesine karışmam konusunda haksızlıkmı yapıyorum acaba annesini yanında istemesi ondan ayrılamıyo anlamına ğelirmi yanlış düyüncem varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?