kuruntumu yapıyorum

Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum açıkçası. Elinizde net bir kanıt yokken boş yere adamın aklına düşürmeyin kadını bence. Bir süre gözünüz kocanızın üstünde olsun ama kavga tartışma falan etmeyin derim.

You dizisinde başroldeki adam aklıma geldi. Şahsen kendi fikrimce araba birine böyle baksa yavaş sürse kafasına bir tekmeyi yer asla sevmediğim şey karşı taraf bilmiyorsa bu sapıklıktır yani

Bu konuyu bi yerden hatırlıyorum ben.

O her sigara icmeye ciktiginda bakim aa bak o kadin yine orda gercekten hic bakmiyormussun diyin yaninizdan gectiginde surati degisirse tepkiyi verin yani o tepki verdigi anlarda tepki verin. Ben delirmedim ama sen yoldan ciktin boyle devam edersen herkese rezil edip ustune birde bosarim cocuklarini da zor gorursun diyin.

elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
o zaman sorun nedir neden konu açtınız. Birde ona 3 evlat verişiniz eşinizde pek bir yankı uyandırmamış gibi hatuna bakınca felç geçirir seviyede bakındığına göre

Manüpülasyonun allahını yapmış size adam. Bu kadar dikkat edip izlemişsiniz gözlerinizle görmüşsünüz yine de inkar ediyor hayret ediyorum doğrusu. Başka ne dedi onlarıda söleyin

Durduk yere kafanıza takmamışsınızdır hissettiyseniz vardır böyle bi durum,biraz daha takip edin,ama iki de bir bu kadın bu kadın diyip kadını konuşarak önemsemeyin,eşşeğin aklına karpuzu sokmayın.Şu an sadece dikizliyor olsa ileride çok dillendirirseniz evet hoşlanıyorum dese ne yapacaksınız madem boşanmayacaksınız.

Elin kadınının bir dahli hali hazırda yok, ciğerci kedisi gibi yalanan kocanız şu an. Belli ki cazibe merkezi bir hanımefendi, elini uzatması ile alması bir olurdu ama anlaşılan yüzüne baktığı yok kocanızın. Vay arkadaş ya, bişey yapmamıza bile gerek yok, aldığımız nefes hata resmen.

Ben o yüzden sormuştum.Aralarında birşey var mı yok mu bilemem ama eşiniz bu kadınla ilgileniyor.Bunu kabullenecekseniz eşinizle yüzgöz olmayın.Elin kadını ne yapsın sizin 3 çocuklu kocanızı?Bir başkasının geliş gidişini izleyen,sürekli karşılaşmaya çalışan,görünce felç geçiren sapık gibi bir kocanız var.

Ben hala felçte takılı kaldım.Çok gurur kırıcı bir şey aslında.

Kadin bi tepki veriyor mu kocanıza? Yoksa tek taraflı bir ilgi mi? Bence iki durumda affedilmez ama belki kadınla konuşmayı deneyebilirsiniz

Kadin bi tepki veriyor mu kocanıza? Yoksa tek taraflı bir ilgi mi? Bence iki durumda affedilmez ama belki kadınla konuşmayı deneyebilirsiniz
Kadınla ne konuşacak yahu? "Kocam sizin giriş çıkış saatlerinizi bellemiş, sizi yakaladığı yerde süze süze yağınızı çıkarıyor, mümkünse giriş çıkış saatlerinizi değiştirip bir de kendisine denk geldiğinizde ortamdan direkt ışınlanabilir misiniz? " mi diyecek?

Yani bi aldatma varsa kadının farkli bi bakışı falan olur diye dedim. Hiç haberi yoksa başka tepki verir aralarinda ilişki varsa başka.
Bana aldatma gibi gelmedi.Adam izliyor kadını.Kadın evine girip çıkmasın mı?Ha bana sorarsanız konu sahibi tabi ki hissetmiş eşinin gevşekliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…