- 26 Şubat 2015
- 1.969
- 4.544
- 333
- Konu Sahibi ankakusu79
-
aynen kesinlikle yanılmıyoruz. ben hislerime zaten çok güveniyorum. teşekkürler ben atlattım ilk günden.Genelde kadınlar yanılmıyor hislerinde.Geçmiş olsun size.
Bu konuyu bi yerden hatırlıyorum ben.herkese merhaba konu açmak için üye oldum biraz daha içimde tutsam delirecektim.ben size anlatayım belki diyeceksinizki sen kafayı yemişsin bunu kafanamı takıyorsun ama elimde değil.ben çok büyük bir lojmanda oturuyorum eşim 2 gün çalışıyor gece dahil 2 gün evde, iyi bir insan sessiz sakin agzı var dili yok ben şimdiye kadar allah var bişeyini görmedim 3 tane evladımız var buraya kadar tamam şimdi asıl konu bir kaç ay önce başladı bir gün bahçede duruyoruz yanımızdan bir bayan geçti bu kafayı çeviripi çevirip baktı benim gördüğümü görmedi dedim neye baktın dediki ben kimseye bakmadım bende dedimki heralde ben yanlış anladım sonrasında arabayla lojmana giriyoruz bu kadında çıkıyor benim deli dana gibi araba kulanan adam bunu görünce yarım saatte anca içeri girdi.dedim söylemeyim altında bişey var inkar edecek belli.sürekli balkonda sigara içmeye çıkıyor dedim bakayım ne yapıyor tlfnlamı birşey yapıyor pencereden bakıyom bir baktım kadın eve gidiyor sonra huy edindim ne zaman çıksa bu kadın ya lojmana giriyor yada lojmandan çıkıyor saatlerini bellemiş kalında.ben sonrasında hep dikkat ettim bu kadına bakıyor bugun aniden çıktı karşımıza herif felç geçirdi sandım sonrada iiçimde tutugum ne varsa bağırdım çağırdım ağladım bana dediki sen aklını oynatmışsın şimdi benmi hatalıyım benmi abartıyorum
Burda sorun elin kadini degil zaten sapik karaktersiz kocaniz. Oldu kadin kendini eve kitlesin sapik kocaniz yuzunden.elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
o zaman sorun nedir neden konu açtınız. Birde ona 3 evlat verişiniz eşinizde pek bir yankı uyandırmamış gibi hatuna bakınca felç geçirir seviyede bakındığına göreelin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
Elin kadınının bir dahli hali hazırda yok, ciğerci kedisi gibi yalanan kocanız şu an. Belli ki cazibe merkezi bir hanımefendi, elini uzatması ile alması bir olurdu ama anlaşılan yüzüne baktığı yok kocanızın. Vay arkadaş ya, bişey yapmamıza bile gerek yok, aldığımız nefes hata resmen.elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
Ben o yüzden sormuştum.Aralarında birşey var mı yok mu bilemem ama eşiniz bu kadınla ilgileniyor.Bunu kabullenecekseniz eşinizle yüzgöz olmayın.Elin kadını ne yapsın sizin 3 çocuklu kocanızı?Bir başkasının geliş gidişini izleyen,sürekli karşılaşmaya çalışan,görünce felç geçiren sapık gibi bir kocanız var.elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
Ben hala felçte takılı kaldım.Çok gurur kırıcı bir şey aslında.Elin kadınının bir dahli hali hazırda yok, ciğerci kedisi gibi yalanan kocanız şu an. Belli ki cazibe merkezi bir hanımefendi, elini uzatması ile alması bir olurdu ama anlaşılan yüzüne baktığı yok kocanızın. Vay arkadaş ya, bişey yapmamıza bile gerek yok, aldığımız nefes hata resmen.
Hiç kadın görmemiş gibi.Ben hala felçte takılı kaldım.Çok gurur kırıcı bir şey aslında.
3 çocuk ver,ömrünü ver.Adam felç geçirsin görünce.Daha önce kadın görmüştür de bu ilk vakası olmayabilir eşinin.Hiç kadın görmemiş gibi.
Kadının tepkisi de merhaba demektir felç geçiren kocaya bence.Kadin bi tepki veriyor mu kocanıza? Yoksa tek taraflı bir ilgi mi? Bence iki durumda affedilmez ama belki kadınla konuşmayı deneyebilirsiniz
Yani bi aldatma varsa kadının farkli bi bakışı falan olur diye dedim. Hiç haberi yoksa başka tepki verir aralarinda ilişki varsa başka.Kadının tepkisi de merhaba demektir felç geçiren kocaya bence.
Kadınla ne konuşacak yahu? "Kocam sizin giriş çıkış saatlerinizi bellemiş, sizi yakaladığı yerde süze süze yağınızı çıkarıyor, mümkünse giriş çıkış saatlerinizi değiştirip bir de kendisine denk geldiğinizde ortamdan direkt ışınlanabilir misiniz? " mi diyecek?Kadin bi tepki veriyor mu kocanıza? Yoksa tek taraflı bir ilgi mi? Bence iki durumda affedilmez ama belki kadınla konuşmayı deneyebilirsiniz
Bana aldatma gibi gelmedi.Adam izliyor kadını.Kadın evine girip çıkmasın mı?Ha bana sorarsanız konu sahibi tabi ki hissetmiş eşinin gevşekliğini.Yani bi aldatma varsa kadının farkli bi bakışı falan olur diye dedim. Hiç haberi yoksa başka tepki verir aralarinda ilişki varsa başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?