- Konu Sahibi ankakusu79
-
Elin kadininin dunyadan haberi yok bence. Esiniz de sizin ne yaparsa yapsin gitmeyeceginizi biliyor. Adami korkutmaya bile korkuyorsunuz. Daha cok salya akıtır bu adam ona buna.elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
Lütfen kocama felç geçirtmeyin,sağlık sorunları var.Sizin yüzünüzden sürekli balkona sigara içmeye çıkıyor,hasta olacak.Geliş gidişinizi takip etmekten paronayak oldu mu diyecek?Taşının mı diyecek?Kadınla ne konuşacak yahu? "Kocam sizin giriş çıkış saatlerinizi bellemiş, sizi yakaladığı yerde süze süze yağınızı çıkarıyor, mümkünse giriş çıkış saatlerinizi değiştirip bir de kendisine denk geldiğinizde ortamdan direkt ışınlanabilir misiniz? " mi diyecek?
Hayır tabiiki dostca yaklasip aralarinda bisi var mi öğrenebilir diye dedim. Burda en büyük suçlu adam zaten..Kadınla ne konuşacak yahu? "Kocam sizin giriş çıkış saatlerinizi bellemiş, sizi yakaladığı yerde süze süze yağınızı çıkarıyor, mümkünse giriş çıkış saatlerinizi değiştirip bir de kendisine denk geldiğinizde ortamdan direkt ışınlanabilir misiniz? " mi diyecek?
Önce koynunda ki yılanı kontrol etsin.Hayır tabiiki dostca yaklasip aralarinda bisi var mi öğrenebilir diye dedim. Burda en büyük suçlu adam zaten..
Farkinda da olabilir ama bu yeni de konu sahibinin eşinin terbiyesizliği,kadını ne bağlar işinde gücündedir veya evli çoluklu çocukludur.Bu durumlarda hic karsi tarafi suclamayin. Kadin kendisine bakildiginin farkinda bilr olmayabilir
Felç geçirdiğini görmüştür bence.Ama anlamlandıramamış da olabilir.Farkinda da olabilir ama bu yeni de konu sahibinin eşinin terbiyesizliği,kadını ne bağlar işinde gücündedir veya evli çoluklu çocukludur.
Açık açık taciz edilmediği müddetçe görmezden de geliyor olabilir
Farkinda da olabilir ama bu yeni de konu sahibinin eşinin terbiyesizliği,kadını ne bağlar işinde gücündedir veya evli çoluklu çocukludur.
Açık açık taciz edilmediği müddetçe görmezden de geliyor olabilir
Olay zaten “elin kadını” değil, senin sapık kocan. Birinin peşine bıraksa ötekine takılır. Ayrılmayacaksan madem kurcalama adamın hayatını. Otur kocanın himayesinde zevk hayatını da kurcalama adamın.elin kadını için ayrılmam aklını başına versin ben ona 3 evlat ömür vermişim
“Felç geçirdi “ cümlesi kıskançlık yaşayan kadının abartılı cümlesi de olabilir.Felç geçirdiğini görmüştür bence.Ama anlamlandıramamış da olabilir.
adam kaskatı kesildi yüzü kızardı dondu yani diyeceğim ne yapacağını şaştı
Konu sahibi felç dediği için kullandım.“Felç geçirdi “ cümlesi kıskançlık yaşayan kadının abartılı cümlesi de olabilir.
Adam bakmıştır konu sahibine “haddinden fazla baktı” gibi gelmiş de olabilir
Ay yok, aynı böyle bir konu vardı, adam komşu kadına baktı diye olay çıkarmıştı kadın.
Zavallı kadıncağızda kollarını açmış bekiyordu 3 çocuklu göbeğini fosur fosur kaşıyarak hatun kesen herifi. Anlamak zor cidden hemcinslerimin bu tavrınıElin kadininin dunyadan haberi yok bence. Esiniz de sizin ne yaparsa yapsin gitmeyeceginizi biliyor. Adami korkutmaya bile korkuyorsunuz. Daha cok salya akıtır bu adam ona buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?