Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ayrıca askılıkta aldım balkonda duruyor canım fazladan bir yer işgal etmedi katlanıp köşede durabiliyor yazın kurutmayı kullanmadım zaten sabahtan astığım çamaşır akşamına kuruyordu belki ufaktan kullanmaya başlarım şahsen kurutmayı mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum
Merhaba.
Alacağınız makineye göre değişir bence.
Bende siemens var IQ800 serisi. Öyle bi sorunum yok. Makine çamaşır bitince kırışmasın diye ara ara dönüyor, sen çamaşırı çıkarana kadar. Ayrıca kurutması çok iyi, çamaşıra da zarar vermiyor. Bi arkadaşım da Miele kullanıyordu, o da çok memnun. Bosh kullanan arkadaş da çok memnun olduğunu söyledi. Bu söylediğim makinaların hepsi ısı pompalı tabii ki. Diğer tip makinalar bulundukları ortanlardaki oksijeni ciddi oranda tüketim ortamı hamama çeviriyorlar. Siz alacağınız makinayı kışın da kullanacağınızı düşünün. Dışarda kar var, evde bebek.. her makinada evi mi havalandıracaksınız?