kurutma makinası ve çamaşır kurutma askısı

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar çamaşır makinamı kurutmalı aldım bunun yanında çamaşır kurutma askısı almalı mıyım yoksa boş yer işgali mi olur

kızlar çamaşır makinamı kurutmalı aldım bunun yanında çamaşır kurutma askısı almalı mıyım yoksa boş yer işgali mi olur
Ben ayrıca askılıkta aldım balkonda duruyor canım fazladan bir yer işgal etmedi katlanıp köşede durabiliyor yazın kurutmayı kullanmadım zaten sabahtan astığım çamaşır akşamına kuruyordu belki ufaktan kullanmaya başlarım şahsen kurutmayı mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum:KK53:

Kurutma makınası camasırı cok kırıstırıyor dıyorlar dogru mu? Bu yuzden ben camasır makınamı normal aldım.

Merhaba.
Alacağınız makineye göre değişir bence.
Bende siemens var IQ800 serisi. Öyle bi sorunum yok. Makine çamaşır bitince kırışmasın diye ara ara dönüyor, sen çamaşırı çıkarana kadar. Ayrıca kurutması çok iyi, çamaşıra da zarar vermiyor. Bi arkadaşım da Miele kullanıyordu, o da çok memnun. Bosh kullanan arkadaş da çok memnun olduğunu söyledi. Bu söylediğim makinaların hepsi ısı pompalı tabii ki. Diğer tip makinalar bulundukları ortanlardaki oksijeni ciddi oranda tüketim ortamı hamama çeviriyorlar. Siz alacağınız makinayı kışın da kullanacağınızı düşünün. Dışarda kar var, evde bebek.. her makinada evi mi havalandıracaksınız?

Back
X