Hangi marka kullanıyorsun çok merak ettim :/ bende yeni almalıyım almışken duzgun birsey aliyimBen cok memnunum. Narin giysiler ve yunluler haric her seyi atiyorum. Utulu gibi cikiyor. Carsaflar,bornozlar,bebek kiyafetleri ve esofmanlar icin birebir. Kirisik cikiyor diyen arkadaslar mutlaka yanlis ayarda calistiriyorsunuzdur. Ya da makineniz kotudur.
Benimkisi beko canim. Hem de ilk cikanlardan yani baya eski ama cok guzel calisiyor.Hangi marka kullanıyorsun çok merak ettim :/ bende yeni almalıyım almışken duzgun birsey aliyim
Aa super bende beko düşünüyordumBenimkisi beko canim. Hem de ilk cikanlardan yani baya eski ama cok guzel calisiyor.
YEnileri inan cok daha iyidir. Ozel kiyafetlerini atma yeter,gayet de guzel utulu gibi cikar. Hem de saglik acisindan utuden daha iyi sonuc aliniyor. Artik doktorlar bile oneriyor mikroplari öldürdügü icinAa super bende beko düşünüyordumteşekkür ederimmm. Ins benimkide iyi çıkar cnm
Ya benim annem takıntılı çok ben kendi evime alicam ama. Annem dioki yok sukadar derece olunca dışarı asılınca sukadar saatde kuruyor yok su havada asinca daha güzel kokuyor. Şu saatde asinca yumuşacık oluyorYEnileri inan cok daha iyidir. Ozel kiyafetlerini atma yeter,gayet de guzel utulu gibi cikar. Hem de saglik acisindan utuden daha iyi sonuc aliniyor. Artik doktorlar bile oneriyor mikroplari öldürdügü icin
yerim yok malesef ustune koymak iatiyorum dusermi ki ? ust uste koyuncaSiyah ve koyu renkleri atmamanı tavsiye ederim. Ama sadece havlular, nevresimler ve beyazlar için bile alınabilir kurutma.
Eğer çanaşır makinesinin üstüne koyacaksanız aynı marka olmalı diye biliyorum.
b sinifi alsam da elektrik faturasi kabarik gelir mi acabaEvinizin bos bi odasinda kurutsanız olmuyor mu? Evet asma derdinden kurtulmak güzel de biraz kalin kiyafetler için uzun süre çalıştırmak lazım. Hem elektrik yakıyor hem yıpratıyor bence.
Marka olayı alakasız.
malsef a sinifi 2000 2500 civari.kurutma makinasina da o kadar butcr ayrimak istemiyorum ayiramam da zaten malesef.b sinifi alsam elektrik faturasi kabarik gelir mi yine zaten vazgecersem elektrik faturasi icin vazgecerim yoksa kesin almayi istiyorum benim de belimde fitik var bi de biz 2 kisiyiz ama ben cok terleyen bi insanim iki gunde bir makina calisir bende.ama bi yandan da diyorum yunluleri gomlekleri pantolonlari atmicaksam kurutmaya hangilerini atcam ki oyle yarim yamalak da hic istemiyorum.bizde zaten kumas pantalon ya da gomlek olmuyo.ama yunlu kiyafetler cok fazla oluyoBen esimin gomlekleri pantolonlari ve yunluler haricinde her seyi atiyorum ozellikle cocuklular icin cok elzem bir sey kurutma makinasi.el kadar kiyafetler asmakla bitmiyordu egil kalk sirtim belim cok agriyordu.simdi yaz kis herseyi atarim yukarda saydiklarim haricinde.cok ama cok memnunum.ust uste koyacaksaniz ayni marka olmali degilse ben bosch tavsiye ederim.a sinifi olmasi da elektrik sarfiyati acisindan cok onemli.simdi fiyatlar nasil bilmiyorum ama 1200 e a sinifi bulmak zor olabilir dort yil once ben 1400 e almistim kesinlikle tavsiye ederim.
yaa supermis cok sanslisin herkes sikayetci genelde markasi nedirbenim çamaşır makinem kendisi kurutup ütülüyor. valla yarınlar yokmuşçasına elime geçeni atıyorum. her şeyi kurutuyor. ama siyahlarda biraz solma oluyor onu söyleyeyim.
yaa supermis cok sanslisin herkes sikayetci genelde markasi nedir
evet ya bende faransit var aslinda cok istiyorum ama genelde herkes sikayetci olunca tirstim. zaten ust uate koydururum alirsam yerim yok cunku o yuzden arcelik almak zorundayimBenimki beko marka ben çok memnunum bide ben herşeyi atıyorum yünlü dahil hiç bi problem yaşamadım çabuk yıprattığı doğru ama açıkçası kıyafetlerime çok para veren bi insan değilim o yüzden yıpranmaları çok sorun değil benim içinbide acayip tüy topluyo alerjisi olanlar için çok iyi
hmm arcelik hakkinda bilgin var mi pekimarkası lg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?