kurutmalı çamaşır makinası yardım

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var bosch arçelik arasında kaldım etrafımdada hiç kullanan yok kurutmalı çamaşır makinası kullananlar varsa fikirlerinizi bekliyorum
 
Bende aynı konuyu araştırıyorum kızlar. Biraz detaylı anlatsanız olur mu? Çok kırıştıyor mu? Hafif nemli çıkınca dolaba direk yerleştirebiliyor musunuz ? çok ses yapıyor mu? elektrik-su sarfiyatı nasıl?
 
benim babam beyaz eşya teknisyeni, borsh çok boş bi marka der hep. o yüzden bende arçelik almaya karar verdim. yıllardırda annem arçelik kullanır çok memnun
 
kurutmalı çamaşır makinesini de sordum babama, içinde kompresör olduğu için çok ağırmış, hemde yeni çıkan bir model olduğu için henüz çok gelişmediğini söyledi, ben almayı düşünmüyorum
 
İnternetten araştırıp dost akrabaya sorarak bosh maxx 7 kurutma makinası aldım. Yaklaşık 3 ay oldu. Başlarda yoğun bir koku veriyordu ama şimdi giderek azaldığını farkediyorum. Bulunduğu ortama ısı verdiğini duymuştum ama bu kadar beklemiyordum. Bayağı sıcaklık veriyor. Sessiz diyemem ama kurutma makinasını kapalı bir alanda tutuyorum ve sesi bizi hiç rahatsız etmiyor. Benim çamaşır makinem 5 kg lık olduğundan kurutma makinasını tam dolduramıyorum bence bunun da ses çıkarmasında etkisi var. Genellikle dolap kuruluğunda ayarını seçiyorum. Kemeri çok kalın olan bazı pantolon ve eşofmanların kemer kısmını hafif nemli bırakıyor diğer kıyafetleri alıp direk dolaba kaldırabiliyorum. Hatta içlerinden alıp direk giyindiğimiz de oluyor. Balkonsuz bir evde oturuyorum küçük bir bebeğim var. Kurutma makinasını İyi ki almışım diyorum başka da bişey demiyorum. Mesela bu hafta bebeğim hastaydı her tarafa kusup durdu.Battaniyeleri yastıkları kıyafetlerimiz hepsini yıkayıp kurutup kaldırdım. Bu rahatlık paha biçilmez.
Bu arada araştırırken satıcılara çamaşır makinası ve kurutma bir arada olanları sordum istisnasız hepsi imkanınız varsa ayrı ayrı alın dedi.
 
Back
X