Çamaşır ve Kurutma Makineleri Kurutmali. camasir makinesinde hangi markayi tercih etmeliyim??

meltemsmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
4.563
4.160
198
Oncelikle merhabalar..
3 ay sonra dugunum var ve esya arastirmasindayim. Kurutmali camasir makinesi almak istiyorum fakat hangi markaninki daha iyidir karar veremiyorum. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Tesekkurler :)

Oncelikle merhabalar..
3 ay sonra dugunum var ve esya arastirmasindayim. Kurutmali camasir makinesi almak istiyorum fakat hangi markaninki daha iyidir karar veremiyorum. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Tesekkurler :)
Canım bende yeni evleniyorum ve cok araştırdım.. LG kurutmalı çamaşır makinesini yıllardan beri yaptığı için tecrübesine güvenip ondan aldım. Ve kime sorduysam onu tavsiye ettiler bana. Modeli de LG 8+4 1480ADP. Bir bak istersen..

güle güle kullanın makinenizi :)
tavsiye için de çok teşekkür ederim bir kaç yerde daha bu makinenin iyi oldugunu duymuştum. aslında çamaşır makinesi konusunda kafam baya karışık. üst üste çamaşır yıkayacagım gunlerde saatlerce bi makınenın hem yıkamasını hem kurutmasını mı bekleyecegım .. kurutmalı almasam mı dıye de dusunuyorum aslında.

Hayır çamaşır yıkadığın zaman kurutma mecburiyetin yok, onu ayarlayabiliyorsun. istersen kurutmasını hiç kullanmazsın sadece çamaşırlarını yıkarsın. dediğim gibi tavsiye ederim servis konusunda da aradığın gün içerisinde geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…