• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurye zarf

Bildiğin kargo poşeti o

Sonuçta 100 lerce başvuruda düşüp kaybolabilir de alıp hepsini zımbalayıp düzgünce kaldırılabilir de

Oradaki çalışanın ne yapacağını tahmin gereksiz

Olmuş bitmiş unutun artık
Anladım teşekkür ederim artik yapacak bir şey yok nasip.

Başvuru evraklarıyla ilgilenen kişinin insafına kalmışsınız tamamen.

resmi kurumlar kargo ile başvuru almaz posta ile başvuru alır
siz hem yanlış yollamissiniz hem de zarfsiz kaybolmaya musait bir şekilde yollamissiniz sadece fotoğraf değil belge bile eksik çıkabilir
bir dahaki başvuruda posta ile yollamak ve mutlaka zarf la yollamak özen gösterin eğer özel bir yer olsaydı muhakkak başvurunuz reddedilirdi

resmi kurumlar kargo ile başvuru almaz posta ile başvuru alır
siz hem yanlış yollamissiniz hem de zarfsiz kaybolmaya musait bir şekilde yollamissiniz sadece fotoğraf değil belge bile eksik çıkabilir
bir dahaki başvuruda posta ile yollamak ve mutlaka zarf la yollamak özen gösterin eğer özel bir yer olsaydı muhakkak başvurunuz reddedilirdi
Zaten posta ile yolladım.

görürüler bence görmemeleri düşük bir ihtimal ama bundan sonra daha dikkatli olun

valla kargoyu, ya da postayı işte herneyse onu teslim alacak kişinin insafına kalmışsınız hakikaten...
hakkınızda hayırlısı olsun.
çok gerginsiniz yansıyor mesajlarınıza da.

Arkadaşlar da söylemiş ama bencede bakan kişinin insafına kalmış bir durum belki ters çevirecek fotoğrafı görecek aaa özensiz davranmış diye başvurunuza bakılmayacak bile yada anlayışlı biriyse olabilir böyle şeyler diyip fotoğrafınızı dosyanıza koyup inceleyecek bilemeyiz bunu tamamen memurun insafına kalmış yani. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bir de yanlış anlamazsanız anlıyoruz gerginsiniz ama bence hoşuna gitmeyecek yorumlarda iğneleyici cevap vermek yerine cevap vermemeyi tercih edin derim. Elbette size karışamam ama bu tür ters yanıtlar verip ikili tartışma diyaloğuna girmeniz siteden uzaklaştırma sebebi olabilir

Cogu yerde posetleri insanlar masalarinin uzerinde ters cevirip silkeliyor ;) ben de dahil
Gorurler merak etmeyin
Hayirlisi olsun

Görürler hiç merak etme canını sıkma. Hatta çoğu kamu kurumunda evrakın eksik çıkarsa arayıp haber verirler, fotografiniz eksik yollayın ya da mülakat falan varsa gelirken getirin derler. Ayrıca kargo ya da posta ya da elden farketmez kuruma ulaşsın zarfta da olsa hepsi salkım saçak da olsa almak zorundalar.

Ayrıca seni işe alacak olan kişiler evrakları alan memurlar degil, evraklari boyle yollaman hakkinda olumsuz bir görüş oluşturmaz.

İçinin rahat etmesi için kurumu ara, belgelerim ulaştı mı başvurumda bir sorun var mı diye...

Görürler hiç merak etme canını sıkma. Hatta çoğu kamu kurumunda evrakın eksik çıkarsa arayıp haber verirler, fotografiniz eksik yollayın ya da mülakat falan varsa gelirken getirin derler. Ayrıca kargo ya da posta ya da elden farketmez kuruma ulaşsın zarfta da olsa hepsi salkım saçak da olsa almak zorundalar.

Ayrıca seni işe alacak olan kişiler evrakları alan memurlar degil, evraklari boyle yollaman hakkinda olumsuz bir görüş oluşturmaz.

İçinin rahat etmesi için kurumu ara, belgelerim ulaştı mı başvurumda bir sorun var mı diye...
Teşekkür ederim keşke öyle olsa ama içimden bir ses sırf bu yüzden eleneceğimi söylüyor. Bilgi almak için aradım cevap vermiyorlar.

Neyse ben eleneceğimi anladım artık. Teşekkür ederim cevap veren herkese. Kötü cevaplarımı da üzüntüme ve gerginliğime verin. Kusura bakmayın.

Ozensızce davranmıssınız
Mektupla işe alım yapanların en dıkkat ettıgı seylerden biridir
Alanen posta posetıne ozensızce koyan kısıyı ben olsam ıse almazdım
Postanenın kapanıs saatı bellı sız kendınızı ona gore ayarlamalı ozenlıce seffaf dosyaya zarfa sıralama seklınde koymalıydınız

Dosyadan tum evraklarınızı alsalar gozden kacırmasalar bıle ıse alınacagınızı sanmıyorum malesef bu yuzden

Olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlarsa bızıde burdan haberdar edın lutfen merak ettım sonucu

Hakkınıza hayırlısı olsun
+1

bunu bilebilmek için medyum olmak lazım. bekleyip göreceksiniz mecburen.

Birşeyler yapıyor, ediyorsunuz, gönderiyorsunuz.Bazi şeyler kafanıza takılıyor , gelip bize soruyorsunuz. Okey, eyvallah.:stop:
Ama burda 'özenmemişsin, bir daha dikkatli olun' gibi rica mahiyetinde öneriler sunuluyor, ama siz lutfedip teşekkür bile etmiyorsunuz.Sanki kafanıza silah dayayıp biz gönderttik.:KK57:
Benim de bir ricam işten önce psikologa gitmeniz.:KK51:

Birşeyler yapıyor, ediyorsunuz, gönderiyorsunuz.Bazi şeyler kafanıza takılıyor , gelip bize soruyorsunuz. Okey, eyvallah.:stop:
Ama burda 'özenmemişsin, bir daha dikkatli olun' gibiöneriler sunuluyor, ama siz lutfedip teşekkür bile etmiyorsunuz.Sanki kafanıza silah dayayıp biz gönderttik.:KK57:
Benim de bir ricam işten önce psikologa gitmeniz.:KK51:
Sen ne kadar sorunlusun ki teşekkür ettiğimi görememişsin bile kusura bakmayın dedikten sonra hala uzatiyorsun. Bence sen de bir okuma yazma kursuna git ya da okuduğunu anlamayı öğren. Ya da hazımsızlık ilacı al.

Keske daha dikkatli olsaydın ama mantıken gelen belgeleri teslim alıp ilgili birime sunmakla görevli memur itinayla hareket edecektir. Yani sanmıyorum ki fotoğrafını ya da herhangi bir belgeyi gözden kaçırsın. Bunu başvurana iyilik olsun diye degil görev gereği yaptığı icin bu tarz bir ihmali olmaz. Boşuna canını sıkma. Hayırlısıyla kabul edilirsin umarım.

Back
X