- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç aklıma gelmedi ki ismini almak ama şikayet ederken ismim belli olduğu için gelen kargolar o kuryeye zimmetleniyor zaten diye biliyorum. Umarım gereği neyse yapılırOooo aras kargo bayılırım , kanlı bıçaklı olduk çalışanlarla... Şikayet edin ben her seferinde ediyorum isimlerini alıp ...
İyide bazen birkaç bişeyi aynı sipariş içinde alıyoruz, parça parça geliyor , o da mı bizim sucumuz.Herkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.![]()
Zaten geçen hafta iki kere gelmesinin sebebi buydu. Hepsiburada siparişleri parça parça gönderiyor kaç kere başıma geldi. Hayır öyle olsa bile adamın işi bu değil mi? Bu yüzden para alıyor. Neyi ne kadar alacağımızın da hesabını soruyorlar artıkİyide bazen birkaç bişeyi aynı sipariş içinde alıyoruz, parça parça geliyor , o da mı bizim sucumuz.
Terbiyesizlik yapmış gerçekten
Evet zimmetleniyor bir şekilde bulunur merak etme. Hiç de ardına bırakma..her seferinde başka kurye geliyor hepsi de mı edepsiz olur. Öyle kolay yerdeki evim çocuk olsa bulur adresi bulamıyor. Apartman numarasını neden blok olarak yazmışım da numara olarak yazmamışm diye bağırmıstı bana geçen hafta.blok yazıyorda blok demek zorundayım deyip bağırmıştm bende. Yanında aradım genel müdürlüğü ne oldu bitti haberim yok ama biliyorum ki yine başka kişi gelecek. Mecbur olmasam yüzlerine bakmam ama mecburum işteHiç aklıma gelmedi ki ismini almak ama şikayet ederken ismim belli olduğu için gelen kargolar o kuryeye zimmetleniyor zaten diye biliyorum. Umarım gereği neyse yapılır
Adam herhalde döverdi bunu söyleseydim. Bunları diyen insanlara cevap vermeye korkuyorum ben."Tamam patronuna söylersin bir daha seni yormaz" dersiniz aklınıza gelirse bir dahaki sefere. Yiyorsa bunu söylesin bakalım.
Ben de bir daha hayatta orayı seçmem. Yurtiçi en azından telefon ediyor evde misiniz diye bunda o da yokBana öyle bir kere aynı şirketten kargo gelecekti, tüm gün evdeydim kargomu bekledim. Akşam üstü telefon gelin alın evde yokmuşsunuz. Telefonda tartıştık adam nasıl ukala pat yüzüme kapattı telefonu. Bende aradım müşteri hizmetlerini şikayet ettim.
Ne oldu bilmiyorum dahada ordan kargo getirtmedim
Ben de bir daha hayatta orayı seçmem. Yurtiçi en azından telefon ediyor evde misiniz diye bunda o da yok
Bana daha denk gelmedi ama haklısınızdır tabii, çok duydum zaten onun hakkında da şikayetleri. Umarım da başıma gelmez yoksa 2. azarı kaldıramaz bu bünyem. Paramızla rezil oluyoruz yahuallaşkına ne araması 1 hafta kargomun getirilmediğini bilirim 2 km uzaktaki eve. dükkana gidiyordum bütün kargolar yığılmış adam bulun diyo kargonuzu. başkasının kargosunu alıp gitsem haberleri duymaz. yurtiçinden bıktığı için alternatif firmalara yöneldi şirketler zaten. eğer elemanlarını düzgün seçmezlerse onlar da yurtiçinin akibetine uğrarlar.
ama bu firmanın alternatifi yurtiçi değildir. 3. bir x firması olur ama ben yurtiçinden illalah ettim artık
Bana daha denk gelmedi ama haklısınızdır tabii, çok duydum zaten onun hakkında da şikayetleri. Umarım da başıma gelmez yoksa 2. azarı kaldıramaz bu bünyem. Paramızla rezil oluyoruz yahu![]()
Bizim burada evler aile apartmanı tarzında 3-4 katlı, ayakkabılar sokak kapısının orada çıkarılır o yüzden genelde biz inip alırız. Keşke öyle bir şansım olsa da korktum ben o adamdan yüzünü görmek dahi istemiyorumSiz once sikayet edip ozur diletin sonra kilolarca toz deterjan alin kapiniza tasisin gorur o zaman.Birde neden indiniz daire kapiniza cikarmak zorunda.