ben bunun patateslisini yaptimda yiyemedim ya nebileyim bi yavan geldi bana alisik olmadigimdan sanirim ama yapimi kolaydi:)
evet soslu denemedim ben gocmen mantisi adi altinda okuyup yapmistim goruntu ayni patatesli sadece uzerine yogurt ve tereyagi gezdirmisdim ama bence o sarimsakli sos guzellestiriyordur bilmiyorumkismile
o tarifde oyle bisey yoktuda burda var
ayy enfes görünüyor eline sağlık canım.. menünde gördüm az önce aramaya çıktım neymiş diye yine seni buldum...kaydirigubbakcemile3
teşekkürler bizimle paylaştığın için...
bende menünde görünce merak etmiştim. kaydettim deneyeceğim ellerine sağlık.
ayyyyy nasıl bir görüntü böyle
Ellerine sağlık bana mantının herhali güzel geliyor gerçi
elinize sağlık.
Çok nefis görünüyor.
Beyrim sos nedir acaba?
hımm özbek mantısına çon benziyor. şekil aynı hatta ama özbek işi buharda pişiyordu.
ellerine sağlık bu arada..
şekil verebileceğimi bilsem denerdim ama sanki şekil vermek zorrrr
Evet özbek-kazak, o tarafların mantısına benziyor ama hem iç harcı farklı biraz, hem sosları.Kazak arkadaşımın bize ikram ettiği kremalı mantının tadını asla unutamam.Ayrıca onların mantı tencereleri de farklı oluyor. Keşke bulabilsem de o tencereden yapabilsem..boshayallersmile
Şekline gelince, el alışınca çok basit,gözünde büyütme..yerimseniben
benim kuzenım eşi özbek..
o tencerelerin bir numarası yok canım. bildiğin buharda pişrme tekniği ..
tefal nutri cook ya da şu buharlı pişiricilerle falan aynı lezzeti elde edersin bence..
bu arada senden cesaret aldım, gözümü karartıp denıycem senın mantıyı
biz çeçenizz:) en sevdiğim çeçen yemeklerindendir kurzunuş.ama biz yumurta koymuyoruz. ellerinizee sağlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?