Küs kalamiyorum :( yardım edin

Amhitrite

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
5
0
6
36
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim eşimle birbirimizi seviyoruz ancak söyle bir problem var önceden bütün vaktimizi birlikte gecirirdik 2 ay önce bir bebeğimiz oldu ve bebek doğduktan sonra bir süre annem bizde kaldı bu sürede eşim sıkılıyorum diye arkadaslariyla dışarı çıkmaya başladı derken annem gitti ve eşim hala hergün dışarı çıkıyor ben çok kızıyorum kizdigimi bile bile yine yine çıkıyor ben de küs kalmak istiyorum ama onu da yapamıyorum o zaman da kizdigim sinirlendigim bosu boşuna olmus oluyor offf ne yapmalıyım sizce

canım bence küs kalmaya çalışarak yada trip atarak olmaz bu iş. eşini al karşına sana ve çocuğunuza olan sorumluluklarını hatırlat. bekar hayatı yaşamadığını artık bi ailenin parçası olduğunu her istediğini her istediği zaman yapamayacağını söyle. tabi bunları söylerken sinirli ve bilmiş bi tavırla değil kibar kibar onu gücendirmeyecek şekilde anlat.

canım bence küs kalmaya çalışarak yada trip atarak olmaz bu iş. eşini al karşına sana ve çocuğunuza olan sorumluluklarını hatırlat. bekar hayatı yaşamadığını artık bi ailenin parçası olduğunu her istediğini her istediği zaman yapamayacağını söyle. tabi bunları söylerken sinirli ve bilmiş bi tavırla değil kibar kibar onu gücendirmeyecek şekilde anlat.

Çok tskr ederim cvp için gerçekten sastim kaldım karşılıklı konusamaz olduk ya susuyoruz ya da tartışıyoruz. Ben güzel sakin anlatmaya çalıştıkça eşim hemen savunmaya geçiyor ben de insanım kölen değilim beni çok sıkıyorsun felan diyor bugün yine tartistik suçlu benmisim gibi tavır yapıyor kendini odaya kapattı

Ne güzel işte içinden küs kalmak gelmemesi. Kendini de adamı da darlama. Bebek telaşından bunalmış olabilir.Tatlı tatlı kaynanana çıtlatırsan belki daha ilgili olması için ikna edebilir kocanı:halay:

Back
X