- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
güzel bi mesaj atın
seninle küs kalamıyorum canım cicim falan de
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm
En sevdiği yemeği yapın bu akşam masayı da güzelce süsleyin bencemumlar filan
Özür dilediğinizde ne tepki veriyor eşiniz?Kv ile oturuyrum imkansz.:)
En sevdiği yemeği yapın bu akşam masayı da güzelce süsleyin bencemumlar filan
Genel de eşim arıyor hiç birşey olmamış gibi konuşuyoruz:26: küslük felan kalmıyor [/QUO
Ben biraz fazla kırdım ondan oldu:))
Tamam diyo:))sadece tamamÖzür dilediğinizde ne tepki veriyor eşiniz?
Bence boş verin üstüne gitmeyin zamanla unutur gider eskisi gibi olursunuz :) Zaten tam olarak küs değilmiş sadece aşkım filan demiyormuşTamam diyo:))sadece tamam
Bence boş verin üstüne gitmeyin zamanla unutur gider eskisi gibi olursunuz :) Zaten tam olarak küs değilmiş sadece aşkım filan demiyormuş
Vakit daralıyor yarın gdcem)
Darıldın mı cicim bana, hiç bakmıyorsun bu yana diyebilirsiniz.
Şaka bir yana, bazı insanlar böyle esprilere yumuşayabiliyor hemen.
Ama ben hç arkasndan gtmedm ki.hep o geldi.ben kırdm onu ki ben hayatta kmsenin peşnden gtmem ilk gdcem hem lafını yapmasn hem barışsn mantıgm bu:))erkekleri havalara sokmayın yapmayın birşey gidincede aramayın sormayın o özür diler sizden ...kaçan kovalanır ...kovalanmasada gurur herşeyden önemli ...
Darıldın mı cicim bana, hiç bakmıyorsun bu yana diyebilirsiniz.
Şaka bir yana, bazı insanlar böyle esprilere yumuşayabiliyor hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?