küs olan eşinizle nasıl barışıyorsunuz?

Bu bakış açısını hiç anlamıyorum, suçlu olan taraf özür dilemesini bilmeli bence. Ayrıca erkeklerin de bir insan olduğunu ve bir kalp taşıdığını unutmamalıyız.

bakış açım belkide çok kırıldığımdandır... konu sahibi nasıl davranır bilemem fikir istemiş bende fikrimi söyledim sadece hepsi bu ...

Içm rahat degl ya.çok üzgün duruyor:)

Mektup bırakma fikri güzel.Ben küs olmadığımız halde küçük notlar bırakırdım.

Mesela ilk mektubu,ilk göreceği yere bırakabilirsin.Çok ciddi yazmana gerek yok,güldüren notlar olabilir : Sen bu satırları okurken ben çook uzaklarda seni özlüyor olacağım.Sen de özlediysen beni ara....
Sonra diğer notları daha az görülecek yerlere sakla : Hala özlemedin mi beni zalim koca :) - Aramanı bekliyorum aşkım - Ne inatçıymışsın be... gibi :)

ben de arkadaşa katılıyorum. yatak odasında tüm küslüklerin biteceğinin düşünüyorum madem cok az zamanın var bence be geceyi değerlendir

bakış açım belkide çok kırıldığımdandır... konu sahibi nasıl davranır bilemem fikir istemiş bende fikrimi söyledim sadece hepsi bu ...

yazdığımız yorumlar konu sahibine fikir verdiği için yorumunuz fazla sert gelmişti. Ama şimdi düşününce size de hak verdim, işte bilemiyoruz karşıdakinin neler yaşadığını neye göre tavır aldığını.Kırmak için yazmamıştım yani :)

Son düzenleme:

Ahaha zalim koca:)
Mektup brakcktm aslnda buda olabilir sahsen bu ntları ben bulsam gülerek arardm:)

kırmak için yazmadığınızı biliyorum...

Ben evli değilim ama bi sevgilim var . Onu tanıyorum bu yüzden neye tav olduğunu biliyorum . Nabza göre şerbet veriyorum yani . Çok mu sinirlendi ? Kapatıyorum kendimi odaya göremiyor yüzümü . Ben mi sinirlendim ? Bağırıp çağırıyorum ve en ummadığı zamanda kendimi ona bırakıyorum. Ne yaparsanız yapın eğer sizi seviyorsa kaybetmeyi göze alamaz . Erkeğinizi tanıyın .

Herkesin karakteri farklı.

Kimi olayı sıcağı sıcağına çözer, kimi sakinleştikten sonra.

Gerci en sinir olduğum şey küsen erkektir.

Ben uğraşmam, siniri gectikten sonra kendi gelir nasılsa.

Eğer hataliysam onun gözlerine bakarım Özür dilerim zaten hemen sarmalar beni, eğer o hataliysa ve beni incitmisse ki çok zor yapar hiç Kıyamaz bana, sinirlenmesi için büyük bi sebep olmasi lazim. Tabi bana kızınca hemen gözlerim dolar bi sarılır, bi öpmeler başlar. Kendini cezalandırılır falan bi şey yemez, İçmez. Ayy Allah kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın. Kimsenin yuvasına akrep sokmasın. Herkes yuvasında mutlu mesut olsun. Yuva yikanin da yuvası olmasın inşallah. .
Siz de Özür dileyin esinizden ve hemen sarilin ama o aşkı hissettirin. . ;-)

Eşim haklı da olsa haksız da olsa ilk adımı atan hep o oluyor ben hiç oralı bile olmam kendi gelir yanaşır konuşur bizde böyle...

küs olan eşimle barışmak için bişey yapmam
bir iki kere denedim baktım havalara giriyor
sonra o gelip barışmaya başladı

Küs olmamak bence en olgunca davranış. Çocuk değiliz ki bizler küselim dargın kalalım. Ben de eşime beni üzdüğünde söylüyorum bak bu davranışların beni üzüyor diye, güzellikle söyleyince yapmıyor ya da en azından hatasını görüyor. Ama küsmek çok çocukça bence.

samimi olup özür dileyip kendini anlatsan bence çoğu şeyden daha etkili olur şahsen ben öyle yapıyorum. yüzüne diyemesem bile mesaj atıyorum akşam okudun mu diye soruyorum sarılıyorum sıkıca sonra barışıyoruz. ama o hatalı ben haklı olduğumda da bir tartışma yaşamışsak önce biraz zaman geçmesini bekler sonra gelir sarılır öper benımde öpmemi ister ben soğuk davranırsam sinirli tavrının sebebini anlatır özürünü diler ve barışırız. bence yapman gerekenler bunlardan biri. samimi ve içten ol sarıl ve onu kırdığın için özür dile.

Kedicik ne yaptin gittin mi annene esinle baristin mi ne dedin anlat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…