- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Bu bakış açısını hiç anlamıyorum, suçlu olan taraf özür dilemesini bilmeli bence. Ayrıca erkeklerin de bir insan olduğunu ve bir kalp taşıdığını unutmamalıyız.
Hatalıysan kırdıysan özür dileyip Öp git sarıl sevdiğini Söyle.. Sonuç Almassan Umursama Bence Birşey de deme Git Annene Keyif Yap Özlem gider
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya işte sbırszm yarnda gtcem ya gtmden iyi olalm.hay allah
ama ozur dilenmis hata kabillenilmis
eminim oda bunu dusunup yumusayacaktit
ne 5 dk mi haha ay kizginsam 5 dk a sonraki halimi dusunemiyorum bile
benimki hemen barışır ..
ben öfkelensemde ..
küslük yok ...
Ayy kıyamam sana yaa :)
İnsan kendini çok kötü huzursuz hissediyor dimi böyle olunca :)
Valla yatak odasında yakala yap bütün şirinliğini. Sırnaş, sarıl, öp o seni öpmese de sarıl böyle kedi gibi falan bakDayanamaz bi yerden sonra
bakış açım belkide çok kırıldığımdandır... konu sahibi nasıl davranır bilemem fikir istemiş bende fikrimi söyledim sadece hepsi bu ...
Mektup bırakma fikri güzel.Ben küs olmadığımız halde küçük notlar bırakırdım.
Mesela ilk mektubu,ilk göreceği yere bırakabilirsin.Çok ciddi yazmana gerek yok,güldüren notlar olabilir : Sen bu satırları okurken ben çook uzaklarda seni özlüyor olacağım.Sen de özlediysen beni ara....
Sonra diğer notları daha az görülecek yerlere sakla : Hala özlemedin mi beni zalim koca :) - Aramanı bekliyorum aşkım - Ne inatçıymışsın be... gibi :)
yazdığımız yorumlar konu sahibine fikir verdiği için yorumunuz fazla sert gelmişti. Ama şimdi düşününce size de hak verdim, işte bilemiyoruz karşıdakinin neler yaşadığını neye göre tavır aldığını.Kırmak için yazmamıştım yani :)
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm
Kedicik ne yaptin gittin mi annene esinle baristin mi ne dedin anlat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?