- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
bENCEDE HİÇBİRŞEY YAPMAYIN! KÜSsen erkeklere uyuz oluyorum bazen benim kocamda küser hep ben sırnaşırım sonra barışırız!
siz 2 gün uzaklaşacakmışsınız ve bu onada sizede iyi gelecektir!
siz gidince aramayın zaten o dayanamayıp arayan olacaktır!
Evet benim eşmde tam küser küstümü?ymek falan olayı zor kv ile otryrum zaten yarn bşka şehre gtcem.Benim esim de kolay kolay kusmez ama kusunce de tam kuser. Soyle ki ozur dilesem de cogu zaman senin esin gibi tamam hadi uzak dur der. Ben genelde cok sevdigi bisey yaparim. Ne bileyim sevdigi yemek ve ya tatli falan. Barisana kadar ses etmeden ne isterse yaparim. Bir sure sonra uzgun uzgun durdugumu gorunce dayanamaz gelir yanima barisiriz. Sizde mesela cok istedigi birseyi imkaniniz varsa yapabilirsiniz. Ya da istedigi birseyi hediye diye alabilirsiniz. Esinizin neye zaafi oldugunu en iyi siz bilirsiniz sonucta.
Size katilmiyorum. Hataliysa ozur dilemesini bilmeli insan. Gurur yapilmamali. Ben esimi kirip uzersem hic gocun, adan gayet icten ozur dilerim. O da ayni sekilde. Hic bunu kullanmadik birbirimize karsi. Ayni zamanda ozur dilersek, karsi taraf hata yapinca ozur dilemezse, "ben hata yapinca ozur diliyorum, sende ozur dilemesini bileceksin" diyebilme hakkimiz olur.Çok aşırı tepki verme neden küstün yapma barış vs gibi.
Aşkım canım demiyorsa bilmemezlikten gel bu ara farkettim de neden aşkım canmı cicim demiyorsun sen bana de suçlu değil de meraklı gibi
Küsüm vs derse ya ne küslüğü koca erkek küser mi öyle de gülümse öptüm barıştık şimdi de:)
Ama özür dilerim kocacım hatalıyım affet çok pişmanım dersen direk belki bundan sonra hep senin gelmen için uzun süre küs kalabilir.
:)
Eşin duygusal biri ise;
hiç konuşma yarın seni bırakacaktır heralde sende ona mektup yaz ve kolay ulaşabilecegi yere koy. ama sen gittikten sonra bulsun onu! yanınada çikolata bırak :) hoşuna gideceğini düşünüyorum!
dediğim gibi öncesinde hiç bir şey yapma!
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm
inşallah işe yarar :d bazen böyle tatlı küslükler aşkı güçlendiriyorValla iyi fikir evet beni yarn brakcak.pek sanmıyorum ama fikir güzel bari gidip yazaym :)teşekkür ederim:)
bu kısımına takıldım
ne dedin
benimle konuşmazsan
kendimi öldürürüm mü
yada kıyafetlerimi giymeme izin vermezsen
kendime faça atarım filan mı dedin
eğer öyle birşey se
adam sana küs değil
olayın şokundadır
ben kiminle evlendim allahım
filan diye düşünüyordur muhtemelen
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm
Ama ben hç arkasndan gtmedm ki.hep o geldi.ben kırdm onu ki ben hayatta kmsenin peşnden gtmem ilk gdcem hem lafını yapmasn hem barışsn mantıgm bu:))
inşallah işe yarar :d bazen böyle tatlı küslükler aşkı güçlendiriyor
Benim eşimde küser hatta bana trip yapardı, AVM'lerde fln görmezden gelir o cinstendi.
Geçen akşam yine aynı şeyi yaptı araba da giderken ben başladım söylenmeye. Bu ne yaa erkek küser mi?! Küsen erkek mi olur yahu? Hayatım da ilk kez böyle bişey görüyorum. Ben neyinim senin küsüp gidiyosun fln. Hayat o kadar kısa ki belki de sabaha birbirimizi sonsuza kadar kaybedicez, şu anlarımızın tadını çıkarmak varken bu şekilde küsüyosun.. Kırılıyoruz fln fişman. Derken yol boyunca sessiz kaldı. Eve geldiğimizde geldi sarıldı öpüştük barıştık :)
Bence adamların damarlarına basmak yerine ince noktadan vurmak gerek. Ki küslüğe hiç gerek yok. Sevmem ben küs kalmayı :)
Gönlünü alacak güzel cümleler kur. Ve kırmamaya çalış. İyi şanslar :)
Iyiymiş.erkegn küsmeside çok kötü ya .:)Bir kere bende esimi cok kırmıştım. Küsmüştü ki bormalde küslük yapmaz. Bende herseyi denedim olmadı.en son Sezen aksunun küçüğüm şarkısını yazıp yokladım affetmişti
Bende damardan giriyorum komiklik olsun diye baş tarafı yırtık corabımı giyiyorum hani bk benle ilglenmiyosun çorabım bile yok gbisinden tamam diyor.:)ya barışckta ben hemen istiyrum
Kiyafet icin kendine bişey yapicam demekle cok sacmalamissin ne gereği var boyle bloflere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?