Küs olan yakın arkadaşın eski sevgilisi..

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Başlık biraz yılan hikayesi gibi oldu ama birşey sormak istiyorum . Ben küçük bi yerde yaşıyorum küçüklükten beri birbirimizin yakın arkadaşıydık kızla küser barışırdık falan sanırım 1 sene olmuştur 1 senedir ciddi anlamda konuşmuyoruz annesi ablası o annemle ve ablamla konuşuyolar ama bana düşmanlar sanki.Bu arkadaşım eskiden çok kaba tabiriyle hoppalaydı burda çıkmadığı insan kalmamıştı ee küçükte bir yer benim şuan erkek arkadaşım olan kişiylede çıkmıştı ama çocuktuk birlikte oyun falan oynuyoduk en fazla o 7 ye ben 5 e falan gidiyordum tam hatırlamıyorum . Sonra erkek arkadaşım bana çıkma teklifi ettiğinde de küs olduğumuz halde uzun bi süre düşündüm bu sebepten dolayı ama o zamanlar çocuktular kız şimdi biriyle evlenecek gibi ama öğrenmiş olmalı ki twitterda bişeyler paylaşmış eski çıktıklarımın listesini vereyim birazda onları dene yakın arklar bunu birbirine yapmaz gibisinden ve ben çok üzüldüm bazende çok ağır sözler paylaşırdı zoruma giderdi bayramın ilk günü mesaj atıcaktım özür dileyecektim ama kalmıştı bilmeden yargılamasına çok üzüldüm çünkü ben hala onu yakın arkadaş görüyorum bilmiyorum çok kırıldım haksızım belkide ama

Neden kussünüz bin senedir? Yani haklı taraf hangisi onu bilmek için sordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

laydi kismina cok guldum. Ben de yakin arkadaslarin eski sevgilileri arasinda mesafe olmasina inanirim ama evlenmeyecek mi bu kiz. Ne ayip listeyi vereyim de denersin. Sanki guzel bir sey yapmis da bir de soyluyor. Ya da tamam versin belki denersin.

Neden kussünüz bin senedir? Yani haklı taraf hangisi onu bilmek için sordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablamla benim mesajlarımı okumuştu faceden arada kendiyle ilgili şeylerde görüp ailesine anlatıp ortalığı karıştırmıştı benim bu olayda kızdığım şey onlarında bizim hakkımızda konuştukları şeylerin olduğu halde bunu bu kadar büyütmesiydi ben görsem anneme ablama söylemezdim çünkü dğeişik biri bilmiyorum belkide haksızım

İstesende mesafe olamıyo komşusun :44: Evlenecek işte bende buna kızıyorum ne demek o yaa Ahahaha aşk olsun çok darıldım

ben olsam 'şu listeye bir bakayım ne kadar kalabalıkmış?" diye sorardım..

Kelimesi kelimesi aklimdan gecenleri siralamissin lucky :))

Konu sahibi, baska adam mi yok derim boyle konularda ama cocuklukta bir iliskiymis olmus bitmis, hatta siz sevgili olmussunuz zaten, soguk su icsin herkes artik.

Not: O liste iyiyse bize de yollayabilir arkadasin )

Yok liste serseri dolu aradaki en düzgünü ben kaptım

İstesende mesafe olamıyo komşusun :44: Evlenecek işte bende buna kızıyorum ne demek o yaa Ahahaha aşk olsun çok darıldım

Yerinde olsam kizla butun iliskimi keserdim gunun birinde yaptigi yanlisi anlayip ozur diler belki.

Listeyi ben alayim, paylasirim athe'cimle.

Ben sunu anlamiyorum biri benim yakin arkadadasim ise deger verdigim bir kisidir.
Ama siz kesinlikle yakin arkadasi olamazsiniz kizi resmen burada k..r yaptiniz.
O zaman sorun yok istediginiz kisiyi secersiniz.

Ben sunu anlamiyorum biri benim yakin arkadadasim ise deger verdigim bir kisidir.
Ama siz kesinlikle yakin arkadasi olamazsiniz kizi resmen burada k..r yaptiniz.
O zaman sorun yok istediginiz kisiyi secersiniz.

Benimde değer verdiğim bir kişiydi ama ne zaman ufacık bir sebepten küssek kaç yıllık arkadaşı en kötü gününde ailecek yanında olann biziii benim ailemi silip saçma sapan sözler paylaşıyordu yine böyle yapıyor başta dediğim gibi özür dilemeyi de düşündüm ama o hiç böyle biri olmadı ben hep ezik taraftım burda detay vermek istemiyorum

Bide o hoppala tabirini kendi de kabul ediyordu kimse arkasından böyle konuştuğumu düşünmesin de

Siz biraz once yazdiniz sizin disinizda ailenizden herkesle gorusuyor.
Benim anladigim yakin arkadasliklar demek farkli.
Ben kus bile olsam yakin arkadasimin eski erkek arkadasi ile cikmazdim.
Sizin mideniz kaldiriyorsa sorun yok.

Yakin bir arkasiniz sizin eski erkek arkadasinizla ciksa sizin icin sorun yok oylemi ?
O arkadasinizla eskisi gibi samimi olup konusabilirmisiniz ?

Siz biraz once yazdiniz sizin disinizda ailenizden herkesle gorusuyor.
Benim anladigim yakin arkadasliklar demek farkli.
Ben kus bile olsam yakin arkadasimin eski erkek arkadasi ile cikmazdim.
Sizin mideniz kaldiriyorsa sorun yok.

Görüşmekten kastım onları görünce selam vermesi beni görünce kafa çevirmesi .Midesiz olduğumu düşünmüyorum eğer o arkadaşım o zaman evlenmek üzere olmasaydı çıkmazdım ama 3-4 senelik bir ilişkisi varken ve onunla çocukken çıkmış olduğu için buna anlam veremiyorum çıkmakta değil ya neyse ama yinede sizin fikriniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…