Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

iyiyim bıdığım
benm ailem bana bir buçuk saat kadar uzak ver göremiyorum onları
öyle evdeyim iş güç
eşimle gidip geliyorum genelde her yere..
pazar alış verişi hariç:))onada bazen
anlıyacağın ben senin kadar şanslı değilim bu konuda:)
olsun genede çok mutluyum..
iş güç işte yemek yapıyorum ocakta:)

bu arada çok gğzel yumurtalıklarının temizlenmesi
bebiş yolda diyelim şimdiden:))
hadi bakalım hayırlısı...
ablan kaç aylık hamile?
nasıl mutludur şimdi:)

Sağol canım,haklısın adalet yerini illa ki buluyor
Allah'a havale ettim,rabbim işini bilir...

canım benim başımda da görümce ve kayınvalide problemi var benim kayınvalide de inanılmaz içten pazarlıklıdır eşimin yanında bana canım cicim eşim yoksa canın çıksın modunda laf sokar, üzmeye kalkar falan ben de sürekli cevabını veririm Allah var eşim şimdiye kadar bana anneme niye cevap verdin demedi ama bir dönem içten içe abarttığımı düşündüğünü hissettim ama sonra sadece annesinin çözebileceği bir nedenle evliliğimiz bitiyordu nerdeyse o zaman onların iç yüzünü gördü

ben de o gün oturdum onla konuştum dedim ki bak bu insanlar senin anan kardeşin ben asla aranıza girmem, görüşmemezlik de yapmam senle evli olduğum müddetçe ama bugüne kadar yaptığım herşeyin nedenlerinden biri de onları sevmemdi artık benden onlara sevgi göstermemi bekleme ama saygımı güleryüzümü esirgemeyeceğim o da sadece sana olan saygımdan ve sevgimden benim için senin hatırından daha önemli hiçbişi yok dedim şimdi ben arada annenelere gidelim desem de o bazen ne gerek var diyor bazen sonra diyor aynı apartmanda oturmaya başladık bir aydır onlara oturmaya gitmemeişim geçen gün farkettim ,,ve şu anda sırf onun hatırına yaptığımı bildiği için midir nedir ben bir yapsam eşim bana 10 geliyor geçen annesi bize bişi bırakmaya uğramış zorla içeri alıp çay verdim üç gün teşekkür etti :)

bunlar politikse sen de olcan güzelim gitmem gelmem deme elinle otur üzüldüğünü kırıldığını birbir anlat sonra da ben görüşmememzlik etmem diye başlayıp güzelce sadece onun hatırına herşeyi yapacağını söyle hatta arada sen de gidelim diye gittiğinde de politik ol güleryüzlü ol bir süre sonra ufaktan azalt gitmeyi bence sendeki değişimi görürnce o da değişecektir

anneleri ne yapıyorsa biz de onu yapacağız güzelim

ayrıca şunu söyleyeim annesi sadece bir muhabereyi kazandı ama azıcık sabredersen savaşı kazanan sen olursun

Mutlusun ya o yeter işte
ben ailem yakınımda olmasa neyapardım bilemiyorum
Bende genelde heryere eşimle giderim
yalnız pek çıkmıyorum pazarada gidemiyorum hatta
ağır kaldırmam yasak :)
Kolay gelsin bakalım :))

bu arada çok gğzel yumurtalıklarının temizlenmesi
bebiş yolda diyelim şimdiden:))
hadi bakalım hayırlısı...
ablan kaç aylık hamile?
nasıl mutludur şimdi:)

Evet canım o temizlenmiş olması beni inanılmaz mutlu etti
Çektiğim acılara değdi diye seviniyorum...
Ablamda bugün benimle muayene oldu
4 haftalık hamile çok mutlu çok :))

Doktorum diyorki hadi bakalım brownim sendende haber beklıyoruz
abla kardeş doğum yaparsınız :))

bebek konusunuda zaman bıraktım canım
istiyorum ama önce halletmem gereken sorunlar var
Allah isteyen herkese versin inşallah..

Ben bunu kayınvalidemin yüzüne söyledim ''sizi sadece kocamın annesi olduğunuz için seviyorum''
O çok sevdiğim adamın annesi olduğunuz için baş tacısınız dedim...
Bunları eşimin önünde konuştum,eşimede ailenle görüşmemin tek sebebi sensin sen olmasan
onlarla asla görüşmem dedim,bugüne kadar neyaptıysamve bundan sonra neyapacaksam hepsi
sana olan saygımdan sevgimden ve senin hatrın için dedim...Eşim bunları yalnızca dinliyor!

Annesi onun için okadar değerliki,benim artık onun için değerli olduğumu düşünmüyorum
Ben 2 ay önce ameliyat oldum bukadar üzülmedi,şimdi annesinin ameliyat olması gerekiyor
Eşim karalar bağladı,benim canım yok mu acaba diye düşünüyorum...
Benim ameliyatımda rahat davranan bir adam
Annesinin amelıyat durumunda neden bukadar üzgün?
Beni sevmiyor musun diye sorduğumda bana kızar,seni çok seviyorum
Allah seni benim başımdan eksik etmesin der ama bunlarıda yapmaktan geri kalmaz.

Ben kocamdan hiç birşey anlamadım...

yokmuş gibi davranabilirsin... hiç sevmem görümceleri.

gerçi bende görümceyim, bizim gelinizmizde beni sevmiyor :26:

yokmuş gibi davranabilirsin... hiç sevmem görümceleri.

gerçi bende görümceyim, bizim gelinizmizde beni sevmiyor :26:

İnan yokmuş gibi de davrandım herşeyi yaptım ama
Varlığını belli edecek bir şeyler mutlaka buluyor
Bende görümceyim,bizim gelin beni işine gelince sever işine gelmeyince sevmez
Ablamı çok sever resmen kankalar :))

Son düzenleme:
Kardesim evlendi ayrildi ne annemin nede benim gelinimizle 5 sene boyunca hic bi sorunumuz olmadi bana bir ablammm derdi sarilirdi yanimdan ayrilmazdi bende onu cok severdim gel gelelim bizim oglan anlasamadi.Simdi nisanli bizim oglan bakalim evlenince nolacak yeni gelinle pek anlasamiyoruz ama varsin mutlu olsunlar...

Kiz arada bana görümce degilmisin iste diyor güya sakaymis bende görümcelik ne demek ben bilmiyorum sadece kardesimin ablasi olarak gör yeter diyorum hayirlisi bakalim

Benim annem bile daha benim yatak odamdan adımını atmamıştır sizin görümcenizin sizin iç çamaşırlarınızı sergilemesi çok tuhaf ve bence çokkk terbiyesizce.Helede evlerine daha yeni gelen bir kişinin huyunu suyunu bilmeden.Üstüne üstlük ''Benim abimin evi demesi'' ve o cep telefonu mesajından sonra ben asla evime adımını dahi attırmazdım
Benim eşimde zaten bana asla öyle bir saygısızlık yapılmasına izin vermez kim olursa olsun.Sizin eşinizinde tepkisine şaşırdım açıkcası.İşiniz çok zor açıkcası :44:

Doğru olanda bu zaten adım atmaması...gel görelim ki kimseye derdimi anlatamamadım
Eşimin tepkisine bende artık şaşırıyorum...işim zor evet hemde çook zor

brownim keşke akşamlarıda görüşebilsek kkda
ne güzel oluyor sohbetin...

Canım en son ki olayımız olana kadar akşamları eğer eşim benim sevmediğim bir şey izleyecekse
ya da başka bir işi varsa o onu yapardı bende pc'de takılır KK'da olurdum

Hatta gir gir zamanın geçsin benim zaten işim var derdi...Ama o olaydan sonra anladım ki
benim akşamları pc'ye girmemden rahatsızlık duyuyor.Belki diyeceksin ee gir diyen eşin
Evet gir diyen eşim rahatsız olanda eşim...Artık gir desede girmiyorum
Akşam 19:30 - 20:00 gibi evde oluyor bu saate kadar girersem giriyorum
seninde sohbetin çok güzel canım benim

Ne tuhaf değil mi siz erkek ailesi olarak çok iyi anlaşıyorsunuz ama kardeşiniz anlaşamıyor.
Belki bu yeni gelinle siz anlaşamıycaksınız,kardeşiniz çok iyi anlaşacak...

Demek ki bazen eş aileleriyle iyi olmakta işe yaramıyor.

Kardeşinede mutluluklar dilerim canım

Sagol Brownim iyi dileklerin icin.Allah kaynana olsun görümce-koca yada gelin olsun herkese vicdan merhamet versin 3 günlük dünyada kötülükten ne anliyorlarsa...

oy minik kuzu
peki cnm
nasıl rahat ediyorsan istiyorsan öyle yap.
bende seni gündüzleri dört gözle beklerim:))
hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…