Düne kadar beni anladığını söyleyen ve öylede düşündüren eşim..
Cumartesi akşamı konu açıldığında benim haksız olduğumu söyledi.
Bugüne kadar annesini bir kenara attığı için pişmanmış,
beni haklı görmekle Onu doğuran dünyaya getiren kadına haksızlık yaptığını anlamıs
Ben gereksiz yere alınganlık yapıyormuşum,annesinin söyledikleri normalmiş...
Çok zoruma gitti tartıştık ağladım ben senin neyinim hiçmi değerim yok dedim
Annemin yeri ayrı,senin yerin ayrı dedi...Düşmanlık yapıp görüşmemezlik olmaz dedi.
Peki ozaman bundan sonra bende kendime söz geçiririm,kendi kurallarımı uygularım dedim.
Sen benim kurallarımı biliyor musun peki,uygularsam hiç iyi olmaz dedi :S
Eşim inanılmaz değişti,bunları onun söylediğine inanamıyorum.
Pazar günüde gitmek istemediğim halde beni kayınvalidemlere götürdü
Kayınvalidem komşusunun gelinini anlatırken hep bana laf vurdu...
Oğlunun önünde beniçok sevdiğini falan söyledi inanamadım bukadar güzel oyuncu işte.
Sanırım ben bunlarla başedemiycem,eşimde onlardan yanave ben yalnız kaldım
derfatçım arkadaşım ekledim seni
siladerya;
ilk evlendiğimde sanki hiç geçmeyecek ömür boyu bize karışacaklar sandım
henüz 21 yaşımdaydım
ama çok şükür onlarda anladı sıkıldığımı sanırım..
insan bir bunalıma düşüyor
ama işlerin yolunda gideceği varsa akıp gidiyor
eğer çıkmazdaysa takılıp kalıyorsun yokuşta..
Tatlım ben aslen Mersinliyim,merkez pozcuda oturuyorum :))
Annenler nerde oturuyorlar?
Eşime kalırsa kimsenin dolduruşuna gelmiyor gelmemde diyor...
Annem senin dedikodunu bana yapmaz,aradıgı zamanlar neyapıyorsun
iyi misin falan der kapatır diyor...
Artık herşeyi oluruna bırakmayı düşünüyorum
Nasıl olsa su akar yolunu bulur diyorum
7/24 neyapıcam diye düşünmekten kafayı yedim
strese girdim...
Bugün mutlu bir haber aldım ablam hamile
Teyze oluyorum ve ben bu mutluluğu yaşayamadım,yansıtamadımda...
Çünkü biliyorsun görümcemde 1,5 aylık hamile ilerleyen zamanlarda
Ablamla görümcem arasında kalacağımı şimdiden kestiriyorum
Ona gittin görümcene gitmedin diye...evleride yakın off off!
Herşey üst üste geliyor hadi bakalım hayırlısı
geçiyor cnm zamanla önemli olan yüzyüze bakılmayacak sözler sarfetmemek,,sanırım bir üstünlük çatışması..herkes kendini kabul ettirmeye çalışıyor.karşındakiler beyin olarak cahil ise hele işin o zaman daha da zorlaşıyor..hep söylüyorum önemli olan kocaaaa....o kıymet bilecek ki diğerleri de peşinden gelsin..
Canim son durumlara cok üzüldüm ama sen kendini sakin birakma güclü ol.
Erkekler zamanla degisiyor inanki yaptiklari hatalari eger biraz vicdan merhamet sahibilerse farkediyorlar.Öyle olmasa bu anakuzulariyla nasil basederiz .
Sanki sadece kendi anneleri ana bizi doguranlar ne peki,onu gectim Allah izin verirse sizde cocuk sahibi olacaksiniz sende anne olacaksin o zaman bu dediklerini senin icinde düsünür heryerde seni savunursa ne ala...
Bu tip kayinvalidelere oscar heykeli vermek lazim acayip rol yetenekleri vargelinlere ogullari yokken düsman oglullarinin yaninda melek kesiliyorlar.Allah yardimcin olsun canim pes edip zalimleri sevindirme...
Browni ben de 2 yıllık evliyim,,benimle de o kadar uğraştılar ki 2 görümcem ve kayınvalidem..Ama eşim hiç ezdirmedi..onların yanında beni savundu ama evdeyken,yalnızken de ailesini bana !!!
ailesiyle 10 ay konuşmadı.şimdi iyiler hiçbir şeyimize de karışamıyorlar çünkü oğullarını kaybedeceklerini anladılar..sana tavsiyem onlar yüzünden eşinle aranı bozma,,ve eşine ailesi ile ilgili hiç kötü yorum yapma..haklı bile olsan haksız duruma düşersin..olan evindeki huzuruna olur.onlara hiçbirşey olmaz emin ol,sen yıpranırsın..sen kocanla inadına iyi ol..onların sana yaptıklarını eşine anlatma,,hiç kötü konuşma,,bırak eşin kendi görsün..hatta eşin onlarla ilgili kötü birşey söylerse,,öyle deme hayatım ailen sonuçta falan de) emin ol çok işe yarıyacak..onlar senden akıllı mı?
madem taktik uyguluyorlar,,sen daha iyisini uygulayabilirsin
aynen kurdela yaa,, niye başa çıkamasın,,insan önce bi çıkmaza girdiğini düşünüyor sanki çaresizmiş gibi..brownim bi düşünse kendini,,ne kadar değerli olduğunu,,yuvasını ne hevesle kurduğunu,,kocasına olan sevgisini,,bu yazdıklarının hepsi anlamsızlaşacak sonunda...
kim ki onlar önemli olan dört duvarın içi....erkekleri yönlendirmek öyle kolay ki aslında
bakma böyle konuştuğuma ben de çok çektim,,yeni çözüyorum işi
geçiyor cnm zamanla önemli olan yüzyüze bakılmayacak sözler sarfetmemek,,sanırım bir üstünlük çatışması..herkes kendini kabul ettirmeye çalışıyor.karşındakiler beyin olarak cahil ise hele işin o zaman daha da zorlaşıyor..hep söylüyorum önemli olan kocaaaa....o kıymet bilecek ki diğerleri de peşinden gelsin..
Brownim arada konunu takip ediyorum;ve son yaşadıklarına üzüldüm;ama inanki bu tür sorunların düzelmesi için zaman lazım;sabırlı olman gerek,umarım en kısa sürede sorunlarını çözersin,
brownim özelden msajım geldi mi sana???
siladerya gene katlıyorum sana
brownim birde demişsin ki onlarla baş edemeyeceğim galiba!
eğer bunu dersen zaten bir sıfır yenik düşersin onlara karşı..
öyle konusma bebisim..
brownim hayret birşey üstelik iki kere denedim yolladım neyse artık
nasılsın tatlım bugun?
baya bi geç uğradın buraya
neler yaptın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?