Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

Canim son durumlara cok üzüldüm ama sen kendini sakin birakma güclü ol.

Erkekler zamanla degisiyor inanki yaptiklari hatalari eger biraz vicdan merhamet sahibilerse farkediyorlar.Öyle olmasa bu anakuzulariyla nasil basederiz .
Sanki sadece kendi anneleri ana bizi doguranlar ne peki,onu gectim Allah izin verirse sizde cocuk sahibi olacaksiniz sende anne olacaksin o zaman bu dediklerini senin icinde düsünür heryerde seni savunursa ne ala...

Bu tip kayinvalidelere oscar heykeli vermek lazim acayip rol yetenekleri var gelinlere ogullari yokken düsman oglullarinin yaninda melek kesiliyorlar.Allah yardimcin olsun canim pes edip zalimleri sevindirme...

Browni ben de 2 yıllık evliyim,,benimle de o kadar uğraştılar ki 2 görümcem ve kayınvalidem..Ama eşim hiç ezdirmedi..onların yanında beni savundu ama evdeyken,yalnızken de ailesini bana !!!
ailesiyle 10 ay konuşmadı.şimdi iyiler hiçbir şeyimize de karışamıyorlar çünkü oğullarını kaybedeceklerini anladılar..sana tavsiyem onlar yüzünden eşinle aranı bozma,,ve eşine ailesi ile ilgili hiç kötü yorum yapma..haklı bile olsan haksız duruma düşersin..olan evindeki huzuruna olur.onlara hiçbirşey olmaz emin ol,sen yıpranırsın..sen kocanla inadına iyi ol..onların sana yaptıklarını eşine anlatma,,hiç kötü konuşma,,bırak eşin kendi görsün..hatta eşin onlarla ilgili kötü birşey söylerse,,öyle deme hayatım ailen sonuçta falan de ) emin ol çok işe yarıyacak..onlar senden akıllı mı?
madem taktik uyguluyorlar,,sen daha iyisini uygulayabilirsin

siladerya gene katlıyorum sana
brownim birde demişsin ki onlarla baş edemeyeceğim galiba!
eğer bunu dersen zaten bir sıfır yenik düşersin onlara karşı..
öyle konusma bebisim..

aynen kurdela yaa,, niye başa çıkamasın,,insan önce bi çıkmaza girdiğini düşünüyor sanki çaresizmiş gibi..brownim bi düşünse kendini,,ne kadar değerli olduğunu,,yuvasını ne hevesle kurduğunu,,kocasına olan sevgisini,,bu yazdıklarının hepsi anlamsızlaşacak sonunda...
kim ki onlar önemli olan dört duvarın içi....erkekleri yönlendirmek öyle kolay ki aslında
bakma böyle konuştuğuma ben de çok çektim,,yeni çözüyorum işi

siladerya;
ilk evlendiğimde sanki hiç geçmeyecek ömür boyu bize karışacaklar sandım
henüz 21 yaşımdaydım
ama çok şükür onlarda anladı sıkıldığımı sanırım..
insan bir bunalıma düşüyor
ama işlerin yolunda gideceği varsa akıp gidiyor
eğer çıkmazdaysa takılıp kalıyorsun yokuşta..

geçiyor cnm zamanla önemli olan yüzyüze bakılmayacak sözler sarfetmemek,,sanırım bir üstünlük çatışması..herkes kendini kabul ettirmeye çalışıyor.karşındakiler beyin olarak cahil ise hele işin o zaman daha da zorlaşıyor..hep söylüyorum önemli olan kocaaaa....o kıymet bilecek ki diğerleri de peşinden gelsin..

canım Allah yardımcın olsun ve olucaktır sen pes etme rahat ol.ailende olsa ailelerde ols senin ayrı bi hayatın evin evlilgin sorumlulugun var kimse için eşinle kötü olma.eşininde bazı davranışları yanlış tabiki ama buda zamanla düzelir inşllh.kayınvaldenin lafınıda takma kafana kibarca ona karşı hakkını savun ama eşinin yanında ona cevap verme bu sefer eşin ters anlar kötü olur seninle.Ayrıca teyze oluyormuşsun gözün aydın canım hayırlısıyla sanada darısı inşllh.ama şu sorunlar varken çocuk hemen düşünme bence. umarım herşey güzel olur canım

her kelimene katılıyorum siladerya...
diyecek söz yok...

Brownim arada konunu takip ediyorum;ve son yaşadıklarına üzüldüm;ama inanki bu tür sorunların düzelmesi için zaman lazım;sabırlı olman gerek,umarım en kısa sürede sorunlarını çözersin,

Evet enteresan bir durum sanki sadece eşlerimizin anneleri var
Bizim annemiz yok,biz yerden bittik...
Hem benim ahımı alıyorlar hem annemi,çünkü annem benim mutsuzluğuma
Hep gözyaşı döküyor,benim içim nasıl buruksa onunda buruk...
Desteğin için teşekkür ederim canım morel oluyorsunuz.

Sevgili siladerya;
Bana çok güzel fikirler vermişsin,tecrübelerinden örneklendirerek yol göstermişsin
Çok teşekkür ediyorum,inan bu yorumlar beni yönlendiriyor...Kimseye anlatamazken
geliyorum burda derdimi anlatıyorum sizlere ve çoğu zaman bir abla gibi yakınlık gösteriliyor bana.
Sende çok çekmişsin ben 1 yıldır çekiyorum,daha ne kadar çekecek günüm var bilmiyorum
Kendime söz verdim aynen seninde dediğin gibi ''eşime ailesiyle ilgili tek kelime etmiycem''
O yakındığı zaman ki yakınacağını hiç sanmıyorum ailesi hakkında asla bana konuşmaz
Konuşursa eğer ''öyle deme,yinede onlar senin ailen'' diycem...kendisi şaşıracak
Brownim neden konuşmuyor diye...

Geçeçek demişsin ya...İnşallah siladerya geçecek!Hergün Allah'a dua ediyorum
Eziyet gibi geçen günlerim bitsin diye...Kim bilir belki kabul olur dualarım.

Brownim arada konunu takip ediyorum;ve son yaşadıklarına üzüldüm;ama inanki bu tür sorunların düzelmesi için zaman lazım;sabırlı olman gerek,umarım en kısa sürede sorunlarını çözersin,

Teşekkür ederim;şimdilik sabrediyorum zamana bıraktım artık
Su aksın yolunu bulsun diye bekliyorum,umut ediyorum...

brownim özelden msajım geldi mi sana???

Hayır tatlım gelmedi mesajın:26:

siladerya gene katlıyorum sana
brownim birde demişsin ki onlarla baş edemeyeceğim galiba!
eğer bunu dersen zaten bir sıfır yenik düşersin onlara karşı..
öyle konusma bebisim..

Kurdelam insan bazen gerçekten umudunu kaybediyor,yoruluyor...

:2:

brownim hayret birşey üstelik iki kere denedim yolladım neyse artık
nasılsın tatlım bugun?
baya bi geç uğradın buraya
neler yaptın??

kaynanalar yetmiyormuş gibi bir de görümceler...neden insanları kendi hayatlarına bırakmazlar ki??
brownim allah sana sabır onlara da iman,itikat versin de sana eziyet etmekten vazgeçsinler...

bugün yada yarın ne zaman olur bilinmez ama unutma ki adalet yerini buluyor,insanlar yanlışlarını sonradan anlıyor maalesef ama kırılan kalp de kolay onarılmıyor...

brownim hayret birşey üstelik iki kere denedim yolladım neyse artık
nasılsın tatlım bugun?
baya bi geç uğradın buraya
neler yaptın??

Yok msj gelmedi sanırım sistemde sorun var
Bugün sabah 10:15'te doktor randevum vardı
Aslında şuanda mutluyum,sağlık sorunlarımdan kurtuldum
Jinekolojik muayenem rahat geçti ilk defa bagırmadım ağlamadım
Yumurtalıklarım tertemizmiş kistlerim yok vs...
sonrada anneme gittim ablam falanda gelmişti bayagı keyifli birgündü benim için

Sen nasılsın hayatım,sen bugün neler yaptın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…