Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

benden bir yaş büyük tatlım...
ben tanımadığım insanlara asla bi anda gülemem zaten
onu tanıyorum oda beni tanıyor
her seferinde benim konuşmamı da beklerse olur mu cnm?
ilk gördüğüm birinden bahsetmiyorum
elli kere evime gelen birinden bahsediyorum.
ben biraz surat yapsam çeker gider gelmez belkide...
bilmiyorum valla ama düşünüyorum birşeyler

Hımmm benim görümcem benden 5 yaş büyük
yaşlarımız yakın ama çokta iyi anlaşmıyoruz
canım tamam biliyorum evıne ilk defa gelmiyor
ama yapısı bu demekki sende değişemezsin oda değişemez
sende soguk davran bundan sonra ama surat asma
yada bırak sen oldugun gibi davran içinden geldiği gibi

oh kolay gelsin şekercim ne güzel
bence gece 11 de astım çamaşır
kalkacam bence az sonra
işlerim var
hava o kadar güzel ki burda anlatamam
tam temizlik günü gibi...

oh kolay gelsin şekercim ne güzel
bence gece 11 de astım çamaşır
kalkacam bence az sonra
işlerim var
hava o kadar güzel ki burda anlatamam
tam temizlik günü gibi...

Burdada hava çok güzel güneşli misss
bende ufak ufak başladım temizliğe
temizlik hastası oldugumdan dolayı
habıre bişiler yapıyorum
sende temizlik yapmayamı baslıycan dısarımı cıkıcaksın?

yok brownim
artık bende daha ağır olacam
onun ne farkı var ki benden.
Allah aşkına görümce olunca kendini ağırdan satmak mı normali..
neyse cnm çok teşekkür ederim sana

yok cnm temizlik yapacam
işlerim var..yarında evde değilim iki üç saat
bugunde işlerimi halledeyim.

anladım canım ozaman sanada kolay gelsin bakalım
öpüyorum,görümcen konusundada içinden nasıl gelıyorsa öyle davran
kasıntı gibiyse sende öyle ol
tabıı kı görümce dıye agırdan almamalı kendını
ama gelde anlat işte

tamam tatlım sağol..
bende aynen öyle yapıcam....

Etme bulma dünyası
Benim görümcem olacak ( daha sözlü falan degiliz erke arkadasim ile) Herseyi mahvettiii tam bir pislikdi anlayacaginiz. cikmaya basladik benimki ile, kiz sen git pc de ki bütün msn yazilarini oku, sonra git annene anlat onlari. Bizde kötü bisey yazmadik ki sadece iste evlenince suraya gidelim balayina buraya gidelim falan. Sen git annene deki bunlar kacicak
salak yaa bütün aileye kiskirtti beni hic kimse istemedi. cok sorunlar yasadi erkek arkadasim ailesi ile o yüzden. beni tanimadan etmeden kizin anlattigi seyler ile ön yargi ile istemediler.
O pislik kiskaniyodu beni ya resmen. Hic beni ne gördü ne konustu benimle. ama mailler atti seni istemiyoruz ne yüzyüzsün birak kardesimi :) zoru da benim ki bana cok hediyeler falan aliyodu o. Neymis parasini yiyomosum cocugun.
herneyse arakdaslar 2 sene gecti öyle.
2. senemize girdik ben erkek arkadasimin dayisi ile tanistim adam benimle güze konustu dinledi etti ve beni tabiki hakli buldu. Cünkü ben hic tanimiyorum etmiyorum aileyi onlarda beni tanimiyo sadece istemiyolar. Dayisi beni begendi gitmis aileye anlatmis o köpek kizi susturmus yani.
Sag olsun erkek arkadasim hic vazgecmedi benden.

Sonra arkadaslar bu kiz bana mail atiyo face de ekliyo iste k.bakma sana ön yargili davrandim tanisalim bilmem ne.. tmm dedim tanistik ettik ama hic samimi olmadim. Soguk bi insandi zaten.
bana coook cektiri cok aglatti beni.. ama ne oldu..

ben erkek arakdasim ile 3 senedir birlikteyim simdi.
O bana cektiren kizzz yapmadigini birakmayan kiz
1 ay önce izmire sevgilisine kacti!!!!!!!

unutmayin etme bulma dünyasii!! bana demedigi kalmadi ama dediklerini kendi yapti simdi türkiyede
(ben almanyadan yaziyorum) cok üzüldüm ilk baslarda yinede sonucta erkek arkadasim cok üzüldü
ama simdi iyi ki gitti diyorum yoksa ilerde burnunmdan getirirdi o yine cadiiiiiiii :))

umarım artık mutlu olursunuz
herkes ne ekerse onu biçer

umarım artık mutlu olursunuz
herkes ne ekerse onu biçer

En son Herşey düzelmiş miydi ??
Diğer konuda 20 gün önce yaşadıklarınzdan bahsedince merak ettim
soruyorum ama kusura bakmayın
ben sizin en son evde ağırladığınızı evde yaşadıklarınızı biliyorum ama daha sonrasında neler oldu ??

Yazdıklarımı olayları alıntıladım canım en son bunları yasadım
şuanda daha iyiyim,birşeyleri düzeltmeye çalısıyoruz ikimizde

Yazdıklarımı olayları alıntıladım canım en son bunları yasadım
şuanda daha iyiyim,birşeyleri düzeltmeye çalısıyoruz ikimizde

en azından eşininde çabalamasına sevindim ya sadece sen bocalıyor olsaydın..
neyse
kusuruma bakma sanada okadar zahmet verdim sayfalar çok olunca insan ister istemez geriye bakıp okumaya üşeniyor konuyu kaçırınca
bende takip etmemişim senin konuyu..
başka bir yerde sen yazınca farkettim..
herşey daha iyi olur umarım en iyilerini ve istediğiniz şekilde yaşamayı allah nasip etsin:26:

Aynen canım sayfa çok konu uzadı gitti
insan nerden okumaya başlayacagını şaşırıyor ve üşeniyor
İyi dileklerin için teşekkür ederim

Cnm hayretle okudum vallahi, bu kadarına pes, ona neymiş sizin iç çamasırlarınızdan??
Böyle saçma adetmi olur yatak odasına gir karıştır çekmecelerden çamaşırları çıart millete göster... töbe töbe...
Bide hakikaten terbiyesizce konuşmuş o ne biçim mesaj öyle ya, sen bunun üzerine yine elinden geldiğince alttan almışsın bide, anneciğin çok haklı cnm kendi yaptığından utansın
Ama eşinde şunu bilmeli yani tamam atsan atılmaz satsan satılmaz ama görüşmek zorundada değilsin

üşenmedim her şeyi okudum.o kaynananı o görümcenin saçını başını yolmak geldi içimden.
asla sırrını verme canım hiçkimseye.
senin yuvanda olan senin yuvanda kalır,kocanla ilgili tek bir yorum bile yapmamalısın onlara çünkü bunlar emin ol sana yol,su,elektrik olarak geri dönecektir.
yuva değilsin çocuğun yok deyip,çocuk yok nasıl olsa boşanın demek nasıl bir dengesizliktir anlamış değilim.anası benim babası oğlun nezaman istersem ozaman yaparım sanane.misal biz şuan bebek hiç düşünmüyoruz işime bir başlayım diyorum tek korkum kayınpederim rahatsız adam torun görsün istiyorum,erkene alırsamda bu büyük bir etken olacak.
ama bunlar nasıl insan anlamış değilim büyük bir şoktayım.eşin senin için çabalıyorsa ne mutlu sana umarım çabasını devam ettirirde bir şeyler yoluna girer.bundan sonrada sende ona göre tavrını alırsın.kocan ekmek almayı bile unutsa bundan bile bahsetme onu bile neler deyip çevirirler nasıl fesatlanırlar bilemiyorum.anladın sanırım demek istediğimi.
eşinde çaba görüyorsan,sonuçta bütün sorunlar aileden kaynaklandığı için (şahsının yaptığı şu internet olayı terbiyesizliği dışında bir şey görmüyorum) kendinin sana karşı bir ters durumu yoksa ve senin ailesinden daha değerli olduğunu anlayıp seni arada bırakmayacak şekilde davranacaksa,gayret gösterecekse elbette sende ozaman daha ılımlı olacak bir süre belki ailesi ile görüşmeyecek ama onu ailesinden koparıp daha da kötü görünmemek adına eninde sonunda mesafelide olsa görüşeceksin onlarla.ama eşin sana destek olsun umarım yuvan kurtulur canım.

Mecburen eskisi kadar sık görüşmesemde yine görüşmek zorunda kalıyorum
daha öncedende yazmsıtım...kayınvalıdemlerle aram iyi olmadıgı zaman
evimin huzuru kalmıyor ıkı arada derde sıkıştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…