Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

üşenmedim her şeyi okudum.o kaynananı o görümcenin saçını başını yolmak geldi içimden.
asla sırrını verme canım hiçkimseye.
senin yuvanda olan senin yuvanda kalır,kocanla ilgili tek bir yorum bile yapmamalısın onlara çünkü bunlar emin ol sana yol,su,elektrik olarak geri dönecektir.
yuva değilsin çocuğun yok deyip,çocuk yok nasıl olsa boşanın demek nasıl bir dengesizliktir anlamış değilim.anası benim babası oğlun nezaman istersem ozaman yaparım sanane.misal biz şuan bebek hiç düşünmüyoruz işime bir başlayım diyorum tek korkum kayınpederim rahatsız adam torun görsün istiyorum,erkene alırsamda bu büyük bir etken olacak.
ama bunlar nasıl insan anlamış değilim büyük bir şoktayım.eşin senin için çabalıyorsa ne mutlu sana umarım çabasını devam ettirirde bir şeyler yoluna girer.bundan sonrada sende ona göre tavrını alırsın.kocan ekmek almayı bile unutsa bundan bile bahsetme onu bile neler deyip çevirirler nasıl fesatlanırlar bilemiyorum.anladın sanırım demek istediğimi.
eşinde çaba görüyorsan,sonuçta bütün sorunlar aileden kaynaklandığı için (şahsının yaptığı şu internet olayı terbiyesizliği dışında bir şey görmüyorum) kendinin sana karşı bir ters durumu yoksa ve senin ailesinden daha değerli olduğunu anlayıp seni arada bırakmayacak şekilde davranacaksa,gayret gösterecekse elbette sende ozaman daha ılımlı olacak bir süre belki ailesi ile görüşmeyecek ama onu ailesinden koparıp daha da kötü görünmemek adına eninde sonunda mesafelide olsa görüşeceksin onlarla.ama eşin sana destek olsun umarım yuvan kurtulur canım.

Dersimi aldım canım artık tek kelime etmiyorum yuvamla huzurumla ya da huzursuzluğumla ilgili
Yorumun ve iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım

merhaba Brownim ben çok üzüldüm yaşadıklarınıza sadece ilk sayfaya bakayım derken tüm sayfaları okumuş bulundum inş. herşey yoluna girer eşinle çok mutlu olursun bizde 2,5 yıldır evliyiz onun abisi ve yengesi yüzünden çok tartıştık baktım ki kendime ediyorum ve her tartışma evliliğimizde derin etkiler bırakıyor çünkü bazı kalp kırıklıkları kapan mıyor malesef bıraktım kendi görsün istedim şimdi anladı ama gurbet ellerde üzüldüğümle kaldım kimseye bişi diyemedim şimdi çok iyiyiz oğluşumu sabırsızlıkla bekliyoruz inş. çok ama çok mutlu olursun cnm içim bir tuhaf oldu gerçekten kötü düşünenleri Rabbim sizden uzak eylesin:16:

merhaba Brownim ben çok üzüldüm yaşadıklarınıza sadece ilk sayfaya bakayım derken tüm sayfaları okumuş bulundum inş. herşey yoluna girer eşinle çok mutlu olursun bizde 2,5 yıldır evliyiz onun abisi ve yengesi yüzünden çok tartıştık baktım ki kendime ediyorum ve her tartışma evliliğimizde derin etkiler bırakıyor çünkü bazı kalp kırıklıkları kapan mıyor malesef bıraktım kendi görsün istedim şimdi anladı ama gurbet ellerde üzüldüğümle kaldım kimseye bişi diyemedim şimdi çok iyiyiz oğluşumu sabırsızlıkla bekliyoruz inş. çok ama çok mutlu olursun cnm içim bir tuhaf oldu gerçekten kötü düşünenleri Rabbim sizden uzak eylesin:16:

Bende bıraktım artık eşimin kendisi görsün
Olan bana ve evliliğime oluyor kimseye birşey olmuyor
senide anlarım gurbette olmak çok zor
bebeğinide inşallah saglıcakla kucagına alırsın canım
Ve Allah umarım bize ve tüm isteyenlerede hayırlısıyla bir bebek verir:54:

Yarencim iyiyim,kayınvalidem yine benle ugrasıyor ama bu defa saglam duruyorum karşısında
sen nasılsın peki iyimisin canım?

bu kayınvalidenlerin işi gücü gelinlerle uğraşmak ama fırsat vermiyeceksin tabi herşey erkekte bitiyor erkeklerin çoğunluğu çalışma ile meşgul olunca annelerin fesatlıklarını görmüyorlar bazılarıda yıllar sonra anlıyor

Yarencim iyiyim,kayınvalidem yine benle ugrasıyor ama bu defa saglam duruyorum karşısında

canım hayırdır yine napıyor?seni üzmesine fırsat verme.yanlızken sana bişey diyorsa cevabını ver eşinin yanında bişey demeki eşin onun neoldugunu anlasın boşver üzülme hangi kayınvalde gelinini kıskanmıyoki iyi vardırda nadirdir genelde kayınvaldeler çekemiyor gelini bu bi gerçek oyüzden sende kendini ezdirme aeo canım öpüyorum seni:16::70:

daha öncede söylemiştim ya içinde hiç bişeyi tutma.eşin zaten zamanla anlayacaktır...bense hala aynıyım canım..yediremiyorum kendime..

brownicim
çok geçmiş olsun tatlım inşallah zamanla geçer ve geçiçektir sen eşine sarıl o olmadan olmuyor.
Bütün yazılanları okumuşum ilk sayfada bi kaptırmışım kendimi okudukça halime şükrettim ben evlenmeden önce yüzyıllık olaylar yaşadım tatlım evlendiğim gün hayatımdan çekip gittiler ufak tefek mesajlarıyla rahatsız ediyorlar ama çok şükür yoklar canım
yaşadıklarını yaşamadım ama anlamıyorum neden bunu yapıyorlar kendi kızlarıda var onları düşünüpte neden hareket etmiyorlar ben eşime üzülüyorum 6 aylık evliyiz 6 aydır ne annesiyle konuştu ne babasıyla aramasını çok istiyorum araları düzelsin istiyorum ama kötü olucaksakta uzak dursunlar diyorum kızlar sizce eşimin üzerinde baskı kurmalımıyım yoksa böyle daha mı iyi konuyu size kısaca anlatayım

Eşim eski sevgilimin arkadaşıydı ozaman eşimin ailesiyle tanışmıştık gayette sıcaklardı ben ilişkimi bitirdim bazı problemlerimiz oldu daha sonra eşimle başladık eşim bunu ailesine anlattı halbuki eşimin aileside eşimi teyzesinin kızıyla evlendirmek istiyorlarmış bana demedikleri hakaret kalmadı istemiyoruz dediler bende kendimi çok suçladım ama amaçları başka biriyle evlendirmek olunca çıldırdım eşimde bende inat ettik evlenicez diye nikahıma 1 gün kala bütün çeyizimi evimden götürdüler yine sesimi çıkarmadım ölmüş babama bile hakarette bulundular yine sustum ilk aylarda eşime çok baskı yaptım ablanı bari ara diye aradı ama yine bana hakaerler diz boyu

sizce şimdi annesini arattırmalımıyım...

brownicim
çok geçmiş olsun tatlım inşallah zamanla geçer ve geçiçektir sen eşine sarıl o olmadan olmuyor.
Bütün yazılanları okumuşum ilk sayfada bi kaptırmışım kendimi okudukça halime şükrettim ben evlenmeden önce yüzyıllık olaylar yaşadım tatlım evlendiğim gün hayatımdan çekip gittiler ufak tefek mesajlarıyla rahatsız ediyorlar ama çok şükür yoklar canım
yaşadıklarını yaşamadım ama anlamıyorum neden bunu yapıyorlar kendi kızlarıda var onları düşünüpte neden hareket etmiyorlar ben eşime üzülüyorum 6 aylık evliyiz 6 aydır ne annesiyle konuştu ne babasıyla aramasını çok istiyorum araları düzelsin istiyorum ama kötü olucaksakta uzak dursunlar diyorum kızlar sizce eşimin üzerinde baskı kurmalımıyım yoksa böyle daha mı iyi konuyu size kısaca anlatayım

Eşim eski sevgilimin arkadaşıydı ozaman eşimin ailesiyle tanışmıştık gayette sıcaklardı ben ilişkimi bitirdim bazı problemlerimiz oldu daha sonra eşimle başladık eşim bunu ailesine anlattı halbuki eşimin aileside eşimi teyzesinin kızıyla evlendirmek istiyorlarmış bana demedikleri hakaret kalmadı istemiyoruz dediler bende kendimi çok suçladım ama amaçları başka biriyle evlendirmek olunca çıldırdım eşimde bende inat ettik evlenicez diye nikahıma 1 gün kala bütün çeyizimi evimden götürdüler yine sesimi çıkarmadım ölmüş babama bile hakarette bulundular yine sustum ilk aylarda eşime çok baskı yaptım ablanı bari ara diye aradı ama yine bana hakaerler diz boyu

ölmüş baban için hakaret etmeleri çok terbiyesizce benimde babam vefat etti böle hakareti kaldıramazdım herhalde.huzurunu kaçırıyolarsa niye baskı yapıcaksınki eşine konuş diye kendi isterse konuşsun ama çok iç içe olmayın mesafenizi koruyun.eşine baskı yapma kendinin akı başında konuşmak istemiyosa aldırış etme sonra gider barışr samimi olurlarsa huzurunu kaçırırlar ozmanda pişman olursun buna sebep oldugun için.zamana bırak canım:70:

brownicim

ASKIS;Eşine helal olsun küs kalarak senin hakkını savunmuş oluyor,seni ezdirmiyor
yasadıkların gerçekten kötü ama bak birde benim yasadıklarıma...
Yerinde olsam eşime aileni ara diye baskı yapmazdım,ağızıma bile almazdım...
Emin ol kendine yapacağın en büyük kötülük olur,zaten eninde sonunda eşin ailesiyle barışacak
bırak en azından bak zaman kazanmış oluyorsun daha yeni evlisin ozamana kadar sende taşları
oturtursun...
Bize yapmadıklarını bırakmadılar ama benim eşim görüşmeye devam etti
sadece kız kardeşini aramamıştı..
Keşke benim ki görüşmeseydi inanki neden aramıyorsun asla demezdim

Görüşmeye başlayınca,merak etme terbiyesizlikleri devam edecek
sanada mutluluklar canım

bu kayınvalidenlerin işi gücü gelinlerle uğraşmak ama fırsat vermiyeceksin tabi herşey erkekte bitiyor erkeklerin çoğunluğu çalışma ile meşgul olunca annelerin fesatlıklarını görmüyorlar bazılarıda yıllar sonra anlıyor

Eşim annesinin fenalıklarını nedense hep görmezden geliyor
Yorum yaptığım zaman artık ağızını açmıyor
bana sen konuş konuş dur der gibi tavırları var
Herşey eşlerde bitiyor,isteseler ezdirmezler ama benim eşimde
maalesef o kabiliyet o düşünce yok

canım hayırdır yine napıyor?seni üzmesine fırsat verme.yanlızken sana bişey diyorsa cevabını ver eşinin yanında bişey demeki eşin onun neoldugunu anlasın boşver üzülme hangi kayınvalde gelinini kıskanmıyoki iyi vardırda nadirdir genelde kayınvaldeler çekemiyor gelini bu bi gerçek oyüzden sende kendini ezdirme aeo canım öpüyorum seni:16::70:

Merhaba Baharcım,
şimdi melek rolünü oynuyor gün içerisinde bana sayamayacagım kadar çok msj gönderiyor
abartısız günün her saatinde yapıyor olmadı arıyor...
Önce eşimi hergün arardı,şu bir haftadır eşimi aramıyor bana yoğunlaştılar
görümcem,kayınvalıdem,kayınbabam,eşimin anneannesi hepsi arayıp duruyorlar
bunaldım...
Eşim mesajları görünce mutlu oluyor,annemler seni benmsemişler aralarına almışlar
Bak beni arayan soran yok,hep seni arıyorlar brownim gerçekten seni çok seviyorlar diyor.

Bense adım gibi biliyorum benden nefret ettiklerini
yani düşüne biliyormusun yine taktik uyguluyorlar ve bu durum eşimin hoşuna gidiyor
onlara inanıyor bana inanmıyor...

ASKIS;Eşine helal olsun küs kalarak senin hakkını savunmuş oluyor,seni ezdirmiyor
yasadıkların gerçekten kötü ama bak birde benim yasadıklarıma...
Yerinde olsam eşime aileni ara diye baskı yapmazdım,ağızıma bile almazdım...
Emin ol kendine yapacağın en büyük kötülük olur,zaten eninde sonunda eşin ailesiyle barışacak
bırak en azından bak zaman kazanmış oluyorsun daha yeni evlisin ozamana kadar sende taşları
oturtursun...
Bize yapmadıklarını bırakmadılar ama benim eşim görüşmeye devam etti
sadece kız kardeşini aramamıştı..
Keşke benim ki görüşmeseydi inanki neden aramıyorsun asla demezdim

Görüşmeye başlayınca,merak etme terbiyesizlikleri devam edecek
sanada mutluluklar canım

İyi bari bende kendi evime eşime bakayım huzurumuz çok şükür yerinde inşallah sende düzelirsin canım tüm temennim bu elimizden bişeyler gelsede yapabilsek anca girebildim kusura bakmayın

ölmüş baban için hakaret etmeleri çok terbiyesizce benimde babam vefat etti böle hakareti kaldıramazdım herhalde.huzurunu kaçırıyolarsa niye baskı yapıcaksınki eşine konuş diye kendi isterse konuşsun ama çok iç içe olmayın mesafenizi koruyun.eşine baskı yapma kendinin akı başında konuşmak istemiyosa aldırış etme sonra gider barışr samimi olurlarsa huzurunu kaçırırlar ozmanda pişman olursun buna sebep oldugun için.zamana bırak canım:70:

eşim arama konuşma taraftarı değil uzak dursunlar yeter diyor ama annesi özlemiştir diye düşünüyorum ondan ama dediğiniz gibi böylesi daha iyi sanırım mutlu olmamız önemli olan bu :)

Merhaba Baharcım,
şimdi melek rolünü oynuyor gün içerisinde bana sayamayacagım kadar çok msj gönderiyor
abartısız günün her saatinde yapıyor olmadı arıyor...
Önce eşimi hergün arardı,şu bir haftadır eşimi aramıyor bana yoğunlaştılar
görümcem,kayınvalıdem,kayınbabam,eşimin anneannesi hepsi arayıp duruyorlar
bunaldım...
Eşim mesajları görünce mutlu oluyor,annemler seni benmsemişler aralarına almışlar
Bak beni arayan soran yok,hep seni arıyorlar brownim gerçekten seni çok seviyorlar diyor.

Bense adım gibi biliyorum benden nefret ettiklerini
yani düşüne biliyormusun yine taktik uyguluyorlar ve bu durum eşimin hoşuna gidiyor
onlara inanıyor bana inanmıyor...

ay canım benim üzme kendini:70:umarım eşinde anlar yapmacık olduklarını onların yapmacıuk oldukalrını eşine bir şekilde göstermeye çalış.çok sık görüşme mesafeni koru onlarında sık sık sana gelmelrine izin verme mutlulugunu bozuyorlarsa.takma çok kafana onları eşinle mutlu olmaya çalış eşini kendine çek bagla.inşllh düzelir canım ya:16::29:

Brownicim, bu gereksiz sevgi gosterilerin altinda bir seymi var?
bir olayin zemininimi hazirliyorlar?
yada en basiti "oglum biz iyi davraniyoruz ama browni hala bize soguk" mu diyecekler..
yada (insallah oyledir) gercekten iclerinden geldigi icinmi oyle davraniyorlar
hani kizin gunahini aldik, canini SIKTIK hic bir sucu yokken.. gonlunu alalim babindami yapiyorlar..

onlarin sana cektikleri her mesaji ve ettikleri aramalardan esinin her zaman
haberi olmasi gerekmez
esin sormadan soyleme bence..
baksana nasilda seviniyor "seni ariyorlar, benimsediler" diye
sen her zaman saygili olmakla beraber mesafeni koru..
yapacak baska bir sey yok..

Brownicim, bu gereksiz sevgi gosterilerin altinda bir seymi var?
bir olayin zemininimi hazirliyorlar?
yada en basiti "oglum biz iyi davraniyoruz ama browni hala bize soguk" mu diyecekler..
yada (insallah oyledir) gercekten iclerinden geldigi icinmi oyle davraniyorlar
hani kizin gunahini aldik, canini SIKTIK hic bir sucu yokken.. gonlunu alalim babindami yapiyorlar..

onlarin sana cektikleri her mesaji ve ettikleri aramalardan esinin her zaman
haberi olmasi gerekmez
esin sormadan soyleme bence..
baksana nasilda seviniyor "seni ariyorlar, benimsediler" diye
sen her zaman saygili olmakla beraber mesafeni koru..
yapacak baska bir sey yok..

Evet bitanem yazdıkların doğru...
Şuanda ben mesafeyi korumaya çalıştıkca üstüme geliyorlar beni sıkıştırıyorlar
Amaçsa aynen senin yazdığın gibi "oglum biz iyi davraniyoruz ama browni hala bize soguk" diyecekler
Tamamen bunu ve tam olarak kestiremediğim şeylerin planı içerisindeler...
Ben eşime anlatmasam bile eşimin haberi oluyor,özellikle çünkü eşimin eve gelme saatinden sonra
mesajları yoğunlaşıyor ardı ardına hemde,gecen akşam telefonu kıracaktım peş peşe gelen mesaj
sesi beni çıldırttı resmen...
Şuanda ilgili erkek ailesi rolunü kaptılar oynuyorlar,mesafemi korumaya güçlükle çalışıyorum

Evet bitanem yazdıkların doğru...
Şuanda ben mesafeyi korumaya çalıştıkca üstüme geliyorlar beni sıkıştırıyorlar
Amaçsa aynen senin yazdığın gibi "oglum biz iyi davraniyoruz ama browni hala bize soguk" diyecekler
Tamamen bunu ve tam olarak kestiremediğim şeylerin planı içerisindeler...
Ben eşime anlatmasam bile eşimin haberi oluyor,özellikle çünkü eşimin eve gelme saatinden sonra
mesajları yoğunlaşıyor ardı ardına hemde,gecen akşam telefonu kıracaktım peş peşe gelen mesaj
sesi beni çıldırttı resmen...
Şuanda ilgili erkek ailesi rolunü kaptılar oynuyorlar,mesafemi korumaya güçlükle çalışıyorum

brownim nasılsın canım sesin çıkmıyor merak e ttim nasılsın iyimisin sorunların halloldumu canım?inşllh kötü bişey yoktur kib canım öpüyorum seni umarım mutlusundur:70::71::16:

brownim nasılsın canım sesin çıkmıyor merak e ttim nasılsın iyimisin sorunların halloldumu canım?inşllh kötü bişey yoktur kib canım öpüyorum seni umarım mutlusundur:70::71::16:

Merhaba baharcım kusura bakma mesajını yeni gördüm
Şuanda eskiye nazaran çok çok iyiyim canım
Eşimle aramda problem kalmadı yaralarımızı iyileştirdik
Ailesiyle hala aynı durumdayım,ama eşim değişti artık bana laf söyletmiyor
sen nasılsın tatlım?

Back
X