- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
üşenmedim her şeyi okudum.o kaynananı o görümcenin saçını başını yolmak geldi içimden.
asla sırrını verme canım hiçkimseye.
senin yuvanda olan senin yuvanda kalır,kocanla ilgili tek bir yorum bile yapmamalısın onlara çünkü bunlar emin ol sana yol,su,elektrik olarak geri dönecektir.
yuva değilsin çocuğun yok deyip,çocuk yok nasıl olsa boşanın demek nasıl bir dengesizliktir anlamış değilim.anası benim babası oğlun nezaman istersem ozaman yaparım sanane.misal biz şuan bebek hiç düşünmüyoruz işime bir başlayım diyorum tek korkum kayınpederim rahatsız adam torun görsün istiyorum,erkene alırsamda bu büyük bir etken olacak.
ama bunlar nasıl insan anlamış değilim büyük bir şoktayım.eşin senin için çabalıyorsa ne mutlu sana umarım çabasını devam ettirirde bir şeyler yoluna girer.bundan sonrada sende ona göre tavrını alırsın.kocan ekmek almayı bile unutsa bundan bile bahsetme onu bile neler deyip çevirirler nasıl fesatlanırlar bilemiyorum.anladın sanırım demek istediğimi.
eşinde çaba görüyorsan,sonuçta bütün sorunlar aileden kaynaklandığı için (şahsının yaptığı şu internet olayı terbiyesizliği dışında bir şey görmüyorum) kendinin sana karşı bir ters durumu yoksa ve senin ailesinden daha değerli olduğunu anlayıp seni arada bırakmayacak şekilde davranacaksa,gayret gösterecekse elbette sende ozaman daha ılımlı olacak bir süre belki ailesi ile görüşmeyecek ama onu ailesinden koparıp daha da kötü görünmemek adına eninde sonunda mesafelide olsa görüşeceksin onlarla.ama eşin sana destek olsun umarım yuvan kurtulur canım.
Dersimi aldım canım artık tek kelime etmiyorum yuvamla huzurumla ya da huzursuzluğumla ilgili
Yorumun ve iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım