• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küs olduğum görümcemin çocuğuna oyuncak örecekmişim

bence ör. elinden gelen herkese yaptığın birşey. eşinde istemiş.. ama görümcen öyle düşünür tabi..
ancak zamanla neyin ne olduğunu anlar.yani sen konuşmazsan selam söylemezsen çocuğu görmeye veya hediyeyi vermeye kendin gitmezsen herşey ortada olur..

demişler ki eşin benden hediye desin önce bana mantıklı geldi bu ama olayı dallandırmaktan budaklandırmaktan başka birşeye gitmez.
bence sadece versin... eşinin içinde kalmaz. heveslenmiştir. ayrıca zaten herkese yapıyorsun o da bir çocuk. senin amacı çocukları sevindirmek gerisi hikaye.. belki annesi onu kullandırmaz zaten. bırak öyle olsun.. ama yapmayan sen olma.

MUTLAKA ÜMİT EDİYORDUR HERKES . sonuçta kızıyla gelini küs iki evladının eşleriyle birlikte bir akşam yemeği yiyemiyor . mutlaka herkes cok uzgundur bunu en ıyı sen anlayabilirsin.

eşine güveniyorsan git ama davet edildin mi ki? eğer davet edildiysen git tavrını koy ama biraz da bak sana yaklaşımlarına eğer gerçekten pişmanlık varsa adım atmak şanından olsun be güzelim :)
ayrıca sana kız kardeş tavsıyesı asla onlar var dıye kaçma , rahatsız olduğun seylerı usulca soylemeyı bil. eee bide gidersen herşey istediğin gibi olmazsada kafayı yeme , beklentini en azda tut.

cnm kv ile birbirimizi aramayız. bişi olunca eşime söyler arayıp. yemek veriyorum sizde gelin demişşşş

cnm kv ile birbirimizi aramayız. bişi olunca eşime söyler arayıp. yemek veriyorum sizde gelin demişşşş

Bu konular benimde yaşadığım şeyler , o yüzden sana çok kolay yorum yapabiliyorum.
Bazen alttan almak olacak daha kötü şeylerin önüne geçmesini sağlayabilir. KV seni aramaya çekiniyor da olabilir. Eğer arada kalmak yada acaba gitsem mi diye düşünüp içine sinmiyorsa git ve bak bakalım ne olacak. karşılaşmadan durumların ne olduğunu anlayamazsın. Eminm sende istemezsin bu şekilde . Eşin gidecek mi sen gelmesen bile peki?

Bu konular benimde yaşadığım şeyler , o yüzden sana çok kolay yorum yapabiliyorum.
Bazen alttan almak olacak daha kötü şeylerin önüne geçmesini sağlayabilir. KV seni aramaya çekiniyor da olabilir. Eğer arada kalmak yada acaba gitsem mi diye düşünüp içine sinmiyorsa git ve bak bakalım ne olacak. karşılaşmadan durumların ne olduğunu anlayamazsın. Eminm sende istemezsin bu şekilde . Eşin gidecek mi sen gelmesen bile peki?

bilmiyorum cnm hiç konuşmadık. gidelim de demedi. sadece annem aradı yemek veriyormuş dedi. evet küs olmayı istemiyorum. çok kafama takıyorum çünkü. biraz hassasım. barışmak ister hoş geldin ederse ne yapıyım sence . konuşuyummu. adımı o atarsa barışmak akıllıca olur sanırım. gidip gitmemekte de karar veremedim

bilmiyorum cnm hiç konuşmadık. gidelim de demedi. sadece annem aradı yemek veriyormuş dedi. evet küs olmayı istemiyorum. çok kafama takıyorum çünkü. biraz hassasım. barışmak ister hoş geldin ederse ne yapıyım sence . konuşuyummu. adımı o atarsa barışmak akıllıca olur sanırım. gidip gitmemekte de karar veremedim

Eğer gidersen hiçbişey olmamış gibi davranma sonuçta kırgınlıklar var. mesafeli dur , seninle konuşursa konuş. sofraya yardım et,muhabbet olursa katıl . yani sana hoşgörüyle yaklaşırlarsa yaklaş.
orada umduğunu bulmazsan karşılığında bır terbıyesızlıkleri olursa hiç cevap verme ve erkenden kalk . eşinide tembihle o da hal ve hareketleri gözlemlesin. yanında olması önemli.

Gelin görümcede ağız dalaşı olabilir. arayıp kocanla aranı bozmuyorlarsa, seni arayıp sen şöylesin sen böylesin demiyorlarsa, evliliğin nekadar süremem bilemem demiyorlarsa yani kısacası kadınsal kendi aranızda atışmalarınız varsa kavgalarıda kendi aranızda halledin derim. sanırım sen biraz cabuk parlayan sonrada saman alevi gibi sönen,aslında ilgi ve alakadan hoşlanan, küs durabilsende aslında bundan rahatsız olan bir kadınsın. anladığım kadarıyla cokda buyuk problem yok aranızda , bir iki laf dalaşı olmuş o annesine söylemiş sende küsmüşsün. doğrumu ?

Barışmak istemiyorsanız eğer yapmayın. Aa bak uğraşmış sağolsun durumuna getirmesinler sizi. Oyuncaksa heryerde var. Dışarıdan alınan gitmiş almış olcak ama sizin yaptığınız uğraşmış sağolsun diye bakılıp barışma adımı gibi algılanabilir.

Eğer ki çocuk bunlardan görüp "aaa ne güzel" falan demediyse yapmayın. Hani zaten istemediği bir şeyi vermemeniz çocuk kalbini kırmaz. Ama görüp de istediyse yapıverin.

bence yapmayin gorumcemin teki zamaninda esimle tartismislar gorumcem esimi evde zannetmis esim isteydi ve arkadan gulme sesleri duymus gerizekali neyse beni aradi kocanla kavga etmem ne kadar hosuna gitti diye bip.......................... bir kufurler etti bana bende uzun sure konusmadim gordugum yerde kafami cevirdim neyse anali kizli digger kardesiyle ne dedikodumu yaptilar annemlerin kulagina kadar gitti annemde hak koydu git gercegi anlat seni kotu bilip konusmasin diye bende annemin gaziyla aradim gittim aradan belirli bir sure gecince bak ben hakliyimki ayagima kadar geldin yaptigin terbiyesizligin farkina anan bile varmiski annem ona hediye vermis turkiyeye gittiginde senin gunahlarini anan oduyor dedi sende:53: ayagima kadar geldin ikinci soku yasadim :53:hakliyken tekrar haksiz cikip bide ana kiz suclu cikdik hanima bence yapmayin eger benim gorumce gibi hasta ruhluysa yaptigini iyilik diye degil sucunu af ettirmek icin yapiyor diye birde iftira atar cok istiyorsa gitsin alsin carsidan:34:

bencede yapın çocuklara kıyılmaz...görümcenizde ona olan tavırlarınızdan ona yanaşıp yanaşmak istemediğinizi anlar sonuçta....

Son düzenleme:
yok cnm kaynımın mesaisi varmış. bu hafta olumu bilmem. kediyide örmedim eşimde bişi demedi. evde hazır var onu götürüyüm diyor. napiiim sence

Bilemedim hazır varsa onu götürsün o zaman. Hala gidip gitmemeyi soruyorsan buna sen karar ver derim. KV ile nasılsın yani oraya gidince sana kızının yanında tavır alabilir mi? Eğer KV ile iyiysen ve sorun yoksa git derim. Öyle kaçmak çık hodri meydan de bişey söylerlesede lafını ver sakince gel.

Bende çok gitmemezlik yaptım. Karşılaşmamak için ama baktım herkes rahat bende boşevrdim şimdi gidiyorum ne zaman istersem gelmek istemezlerse gelmezler onlar kaçıyorlar benden .

Bilemedim hazır varsa onu götürsün o zaman. Hala gidip gitmemeyi soruyorsan buna sen karar ver derim. KV ile nasılsın yani oraya gidince sana kızının yanında tavır alabilir mi? Eğer KV ile iyiysen ve sorun yoksa git derim. Öyle kaçmak çık hodri meydan de bişey söylerlesede lafını ver sakince gel.

Bende çok gitmemezlik yaptım. Karşılaşmamak için ama baktım herkes rahat bende boşevrdim şimdi gidiyorum ne zaman istersem gelmek istemezlerse gelmezler onlar kaçıyorlar benden .

yok cnm kv iyi davranıyor gidince . hatta onlarla küsünce daha iyi davranıyor. sorun çıkmasın diye heralde. geçen gittik ordalardı kv sadece benlen oturup sohbet etti. hiç olmadığı kadar da güleryüzlü idi. onlarda kötü davranmazlar zannetmiyorum. sadece barışma girişiminde bulunurlarsa ne yapacağımı bilmiyorum

barışsam bir türlü barışmasam bir türlü offff

yok cnm kv iyi davranıyor gidince . hatta onlarla küsünce daha iyi davranıyor. sorun çıkmasın diye heralde. geçen gittik ordalardı kv sadece benlen oturup sohbet etti. hiç olmadığı kadar da güleryüzlü idi. onlarda kötü davranmazlar zannetmiyorum. sadece barışma girişiminde bulunurlarsa ne yapacağımı bilmiyorum

barışsam bir türlü barışmasam bir türlü offff

BEN BARIŞMADIM AMAKÜSTE DURMUYORUM. karşılaşırsam görüşüyorum .

seni severim... nerde... gördüğüm yerde... felsefem bu :ssz:

Back
X