- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
bence ör. elinden gelen herkese yaptığın birşey. eşinde istemiş.. ama görümcen öyle düşünür tabi..
ancak zamanla neyin ne olduğunu anlar.yani sen konuşmazsan selam söylemezsen çocuğu görmeye veya hediyeyi vermeye kendin gitmezsen herşey ortada olur..
demişler ki eşin benden hediye desin önce bana mantıklı geldi bu ama olayı dallandırmaktan budaklandırmaktan başka birşeye gitmez.
bence sadece versin... eşinin içinde kalmaz. heveslenmiştir. ayrıca zaten herkese yapıyorsun o da bir çocuk. senin amacı çocukları sevindirmek gerisi hikaye.. belki annesi onu kullandırmaz zaten. bırak öyle olsun.. ama yapmayan sen olma.
MUTLAKA ÜMİT EDİYORDUR HERKES . sonuçta kızıyla gelini küs iki evladının eşleriyle birlikte bir akşam yemeği yiyemiyor . mutlaka herkes cok uzgundur bunu en ıyı sen anlayabilirsin.
eşine güveniyorsan git ama davet edildin mi ki? eğer davet edildiysen git tavrını koy ama biraz da bak sana yaklaşımlarına eğer gerçekten pişmanlık varsa adım atmak şanından olsun be güzelim :)
ayrıca sana kız kardeş tavsıyesı asla onlar var dıye kaçma , rahatsız olduğun seylerı usulca soylemeyı bil. eee bide gidersen herşey istediğin gibi olmazsada kafayı yeme , beklentini en azda tut.
cnm kv ile birbirimizi aramayız. bişi olunca eşime söyler arayıp. yemek veriyorum sizde gelin demişşşş