Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

bence başsağlığı dileyin. kanlı bıçaklı düşman da olsa sonuçta babası ölmüş. akraba olduğunuz için mesaj yazarak değil de arayarak ya da bizzat giderek dileyebilirsiniz. kapıyı açmazsa, ya da telefonda dengesiz davranırsa o da onun ayıbı olur. siz insanlığınızı yapın derim.

Hayır öyle çok büyük kavgalar,hakaretler yok ama nasıl desem araya dedikodular,kıskançlıklar,birşeyler girdi soğukluk oldu o da benimle konuşmuyor bende onunla konuşmuyorum.Yan yana geçsek dönüp bakmayız ve birbirimize iyi niyette beslemeyiz.Ben kendimi de katıyorum olaya sütten çıkma ak kaşık değilim ama hiçbir zaman onun gibi kıskanç ve fesat olmadım
İki günlük dünya ya gidin görevinizi yapın bence.Ama karşı tarafın tepkisinden emin olmak gerek birde sizi evine kabul eder mi

Mesaj saçma olur aramak ya da gitmek daha mantıklı ölüm bu sonuçta ben olsam giderdim

Küs olabilirsiniz ama farklı bir durum var şuan o yüzden arayın yada mesaj atın baş sağlığı dileyin siz üstünüze düşeni yapın.

Ya aynen oyle zaten
Icim gercekten de rahat
Dogum yaptim bir arayip yada msj atmadilar bile.
Korona olduk gecmis olsun demediler.
Iyi gunumuzdede kotu gunumuzdede yanimizda olmuyolar.
Konu sahibide Allah rizasi icin bisekilde eltiyle muattap olmadan bassagligi dilesin.
Bu arada cok tesekkur ederim guzel yaziniz icin
Allah size kolay dogum nasip etsin insallah
Amin 🙏 çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Telefonla başsağlığı dilerim o kadar

Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?

anne ve babasını yeni kaybetmiş sayılacak biri olarak lütfen mümkünse gidip baş sağılığı dileyin ölüm bu

Yani ortada bariz bir kavga, tartisma da yokmus.
Mesaj degil ama arayabilirsiniz. Ben arardim.

Kendimden ornek veriyim. Eltimle konusmuyorum. Aramizda bir kavga falan olmadi. Kendisi birden triplenmis bir daha da konusmamistik yaklasik 3 yil falan.
Sonra benim kardeşim vefat etti. Eltim aradi. Bir sey olmamış gibi konustum. Tabi sonrasinda konusmaya devam etmedim ama bas sagligi icin aradi.

Millet yaparken sorun yok ama ben affetmeyince kötü mü oluyorum???

Herkes bir gün sevdiği birini kaybedeceğini bilerek o süreçte yanında olmasını istediği kişilere iyi davransın. Kalbini kırmasın, üzmesin. Ha beni gözden çıkardıysa zaten baş sağlığı dilemişim dilememişim fark etmiyordur. Ölüm varsa bana da var, yapmasaymışlar.

Onu da düşündüm Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse kim aramış kim gelmiş o anda umrumda olmaz acımdan takipte edemem bekleyemem de
Hiç de öyle olmuyor,bende yeni kaybettim babamı.Bu sürede kim aradı destek oldu kim olmadı daha çok önem veriyorsunuz, herkese verdiği değerin karşılığını da zamanı gelince vericem diyorsunuz. Üstünden zaman geçip baş sağlığı dileyenin de samimiyetine inanmıyorsunuz.
Ölüm acısı hiç bir şeye benzemez. Arayıp baş sağlığı dilemeniz güzel olur.

Merhaba hanımlar,
Mesaj atın korona var başsaglıgı için eve gıtmek nedır?

Babamı kaybettim, dünyam başıma yıkıldı. Ilk günler kabus gibiydi, hiç birşey umrumda değildi. Ancak zaman geçtikten sonra kimlerin arayıp aramadığını düşünüyor insan.

Beni görümcem aramamıştı. Şuan (Allah gecinden versin, Allah korusun Inşallah ama) ailesinden birine birşey olsa "asla" aramam. Aramızda bir saygısızlık tartışma yoktu, haddimi aşacak biri değilimdir, eşimle arasında minik tartışmalar olurdu beni de yok saydı. (Tek bir mevzumuz vardı telafisi olabilecek artık o ihtimal de yok) Gördüğümde kafamı çevirir geçerim yanından. Kin değil kendi yaşadığı bildiği acı beklerdim en azından bir aramasını...

O yüzden madem aranızda da soğukluk var bir telefon edip baş sağlığı dileyin bence, olur da açmazsa arkadaşların dediği gibi mesaj atarsınız.
+1

Hayatımda olmayan biri bana başsağlığı dilese etkilenmem aaa ne kadar iyi biriymiş demem sempati duymam.

aynı şekilde hayatımda olmayan birine bende dilemem.

zaten görüşmüyorsunuz ki ? Bencd boş iş.

Back
X