Küs olduğun birini özlemek

Yakın bir arkadaşımla 6 aydır falan konuşmuyoruz aslında bağları ilk o kopardı sebebini bilmiyorum tam olarak birden laf sokmaya başladı iletişimimiz yok denecek kadar azaldı sonrada bir baktım whatsaptan falan engellemiş.

sonra ben de sildim onu sosyal medya hesaplarımdan ve daha hiç iletişime geçmedik öyle kaldı. Ancak geçen tesadüfen tekrar profiline denk geldim sözlenmiş çok mutlu oldum tebrik etmek istedim ve özlediğimi farkettim onu şimdi bi tarafım ölümlü dünya adım at diyor bir tarafım da sonuçta o yaptı sen bişey yapmadın diyor ikilemde kaldım. Ve adım attığımda ters bi tepki de verebilir o kısmı da var yani

sizce ne yapayım
Siz 6 ay diyorsunuz ben 8 yol boyunca görüşmediğim ama hep özlediğim arkadaşıma ulaştım. O beni çıkarmıştı hayatından ama ben onu çok seviyordum. Ulaştım ve dayak yemekten beter oldum. Keşke ulaşmasaydım dedim. Şimdi unuttum gitti ve o özlem bitti artık bu sayede. Barışmak istese o arkadaşınız size ulaşırdı sözüm var gel vs diye ama aklına bile gelmemişsiniz

Ben adım atmam
Belli bir yaşa gelmiş insanlar bir konuda rahatsızsa bunu açıkça söyleyebilir gerekirse özür dilersin tamiri mümkün değilse de en azından dersin ki şunu şunu yaptım koptuk bunu yapmayan birini aramam özlemem de

O kadar yakın arkadaşınızdı onca laf soktu ve siz noldu bile demediniz birbirinize.Bu nası yakınlık?

Arayın gitsin , aklınızda kalmaz hem ne olacak ki, gurur yapmak için çok vaktimizin olduğu bir dünyada değiliz... Özlediyseniz söyleyin.:KK19:

O kadar yakın arkadaşınızdı onca laf soktu ve siz noldu bile demediniz birbirinize.Bu nası yakınlık?

haklısınız ama arkadaşımın söyle bir huyu vardı sorduğunuzda yok bişe diyor

ama size psikolojik savaş açıyor aynı zamanda

belki de iletişimi kesmek istedi hiçbir sebep yoktu olabilir

O zaman sormadınız mı tavrının sebebini?
Madem o kadar değer veriyordunuz nasıl merak etmediniz anlamadım?..

Bence hiç bir şey yazmayın. Sizi hayatında istese kırıldığında açıklama bekleyen bir konuşma yapardı..

Bana adım atmayan birine ben hiç atmam. Zamanında çok kötü noktaya gelip suçsuz olduğum halde yinede özledim dediğim biri pişman etmişti sağolsun. Onyüzden bakın kendi hayatınıza. Zaten evleniyormuş bütün vakti sözlüsünündür şimdi yokluğunuzu anlayacağındönemi değil. Yinede son kez denemek isterseniz deneyin belki hatanız vardır açıklarsınız düzelir

Bana adım atmayan birine ben hiç atmam. Zamanında çok kötü noktaya gelip suçsuz olduğum halde yinede özledim dediğim biri pişman etmişti sağolsun. Onyüzden bakın kendi hayatınıza. Zaten evleniyormuş bütün vakti sözlüsünündür şimdi yokluğunuzu anlayacağındönemi değil. Yinede son kez denemek isterseniz deneyin belki hatanız vardır açıklarsınız düzelir

aynen tüm yorumlar bu yonde iletisime gecmemeye karar verdim

Back
X