• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusadasina gitmeye karar verdik

moi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
21
0
36
Fransa
arkadaslar buyuk arastirmalar sonucu evet bodrum degil kusadasina gitmeye karar verdik ...
ama bi kararsizlik yasiyorum su anda oteler arasind bi bilgiye sahipsenz hangisi daha iyi bilemiyorum giden goren duyan varsa help me çunku vakit kalmadi ...

Ephesia Holiday Beach Club
surmeli efes
Sealight Resort Hotel

help me lutfen ...

cnım biz okul organizasyonuyla gitmiştik bence kesinlikle sea light a gitmelisiniz...otel olarak muhteşem..yeni yapı,yemekler sunumlar olağanüstü güzel,odalar çok temiz,çalışanlar çok saygılı havuz süper,fakat 1 eksiği var plajı o kadar ii deildi biiz gittiğimizde bide merdivenlerden aşağı inip ulaşabiliodun biraz düzen eksikliği vardı ama biz bunu pek sorun etmedik...bir sonraki yıl sürmeliye gittim,sürmeli çok eski bi otel köklü evet ama ben yemeklerini odalarını pek beğenmedim, ona keza yanında sürmeliye gitmektense richmondu tercih ederdim,hemen hemen 2 3 yıl oraya gittim...ama dediğim gibi içlerinde en iisi yeni olması sebebiyle yapısı organizasyonları ve yemekkkleerriiii:) bakımından en ii si sea light:) mutluluklar şimdiden:34:

Back
X