Davranış Bozuklukları Kusana kadar ağlamak

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
67
318
Özetle istediği bircseye hayır dendiğinde ya da uykusu gelmiş huzursuzsa hiç akla gelmeyecek sebeplerden bizde aglamalarin çoğunun sonucu kusmakla tamamlanır tabi pispislenmezse ya da isteği yerine gelmezse daha çabuk oluyor su anda iki buçuk yasında ama bebekliğinde beri böyle aynı durumda olan bi çare bulan var mı

canım benimde 22 aylık yaşında oğlum var ne zaman şiddetli ağlarsa kusuyor çözüm bulamadık maalesef bizde ağlatmamaya çalışıyoruz ilerde koz olarak kullanırsa diye korkuyorum:KK43:

Benim kizimin ayni sekilda karin agrisi vardi artik yalanmi gercekmi bilmiyoruz tabikibisey olunce heman karni agrirdi.bir gun karnim agriyor diye yena basladi bende yalandan hadi kalk hastaneye doktora gitelim dedim.cok korktu yok anne iyim dedi.bu olaydan sonra karnim agriyo diye bahanelari baslasa heman doktor diyorum susuyo.

Benim kizimin ayni sekilda karin agrisi vardi artik yalanmi gercekmi bilmiyoruz tabikibisey olunce heman karni agrirdi.bir gun karnim agriyor diye yena basladi bende yalandan hadi kalk hastaneye doktora gitelim dedim.cok korktu yok anne iyim dedi.bu olaydan sonra karnim agriyo diye bahanelari baslasa heman doktor diyorum susuyo.
çocuklar bu yalanı çok söylermiş benimde kızımda oluyordu doktora götürdüm hiçbirşey yoktu.doktor bir şey yapmak istemediği zaman yada okula gitmek istemediği zaman yada dikkat çekmek için söylüyordu. şimdi pek söylemiyor..

Daha başlığı görür görmez '' 2 yaş sendromu- yanlış ebeveyn tutumu '' dedim... Okudum, 2.5 yaşında demişsiniz... öncelikle tavsiyem 2 yaş sendromunu okuyun sonrada bu konuda kendinizi eğitin... 2 yaş sendromundaki çocuğuma nasıl davranabilirim diye... Bol şans...

Back
X