• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusarak zayıflamak ??

nutellalikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
4
0
1
25
1 hafta içerisinde 7 kilo vermem lazim
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemeden öğlen yemeği yiyerek mi zayiflayaayim
yoksa kusarak mi zayiflayayim
ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
bide tabi bunların yanında her gun 150 tane falan ip atlamayı düşünüyorum

Yok artık,haftada 7kilo vermek imkansız,50li kilolarda olduğunuzu varsayıyorum,ayda 7 kilo verseniz öpün başınıza koyun.
Sağlıklı beslenerek,sporla destekleyerek zamana yayarak verebilirsiniz dilediğinizce kilo ama kusarak dahi olsa imkansız diyorum

Goruce bi:oha: oldum. Iyi misiniz siz ? Kusarak zayıflamak nedir ? Yemeyin kusacaksaniz tövbe estağfurullah

ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
yememen daha mantıklı değil mi.
yiyip yiyip kusana kadar.
sağlıksızsa sağlıksız diyeceğiz tabi ki.
aksini öneren çıkmayacaktır üzgünüm.
madem çok acildi kilo verme işin.
neden son haftaya bıraktın de bakayım:))

Haftada 7 kilo vermen zor. Versende yağlı görüntün değişmez. Neden kilo vermek istiyorsun? Ve 150 ip hiçbir şeye yaramaz.

150 tane ip az olur kız 150 tane de şınav çek. Hatta hiç yemeden kus 3 günde verirsin 7 kilo. Ayy kusucam:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Ortalama bildiğim kadarıyla bir kilo almak için 7bin kalori almamız gerekiyor ki almakda kolay değil bunu öyle bir günde falan alamazsın vermek için hiç birşey yemeden 7bin kalori kaybetmen lazım veya birşeyler yiyip 8 9 bin kaloriyi nasıl harcayacaksın günde 1 kilo için :deli:

Hiç yemek yemeseniz de 7 kilo zayıflayamazsınız ki

150 ip atlamak vs de yetmez

Biraz su kaybetseniz vs 1-2 kg gider ama 7 kg hem de gerekli yerden mümkün değil

Neden 1 haftada 7 kilo vermeniz gerekli? Vucudunuz sizin oyun hamuru gibi sekil verebileceginiz oyuncaginiz degil. Kusurak zayiflarsaniz da devami gelecektir. Hastaneler de bu sebepten yatan hastalar simdi bir dilim ekmek yemek icin ugrasiyor. Allah akil fikir versin.

Back
X