• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusarak zayıflamak ??

Öyle olurmu hiç ya bol su iç yani yemek yeme bi bayan vardı burda leblebiyle kilo veren hiç yemek yemezmis sadece leblebi yiyerek vermiş :))

Çocuksun ve erkek arkadaşınla birlikte olmaya karar verdin. Kusarak zayıflayacağım diyorsun. Yaptığın saçmalıkları büyüyünce fark edersin de geç olmaz inş.
Kusarak zayıflamak bildiğim kadarıyla alışkanlık yapan bir şey ve hastalıkla sonuçlanıyor. Biraz bilgilen nolursun.

Dün erkek arkadasiyla birlikte olsam mi diyen kizimiz dun soylediklerimizi umursamamis ve simdi kilo verip birlikte olmaya karar verdi tebrik ediyoruz !! Biz sana ne söylesek boş . Dün ki sorundan sonra bu zayiflama yontemi hic sasirtmadi beni. Ayni zihniyetten cikma. Sen bize ne soruyorsun ? Zaten yapicaksin. Git ne yapiyorsan yap burdaki insanlari daraltma.

Sacma ve imkansiz...birde sagliksiz demeyin diyorsunuz ya...derdiniz ne yani ne icin kimin icin bu hirs

1 hafta içerisinde 7 kilo vermem lazim
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemeden öğlen yemeği yiyerek mi zayiflayaayim
yoksa kusarak mi zayiflayayim
ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
bide tabi bunların yanında her gun 150 tane falan ip atlamayı düşünüyorum

Kusarak zayıflamak mı:işsiz:
Allah korusun sonra bulimia olursanız ne olacak?

Ablaları kızımız erkek arkadaşıyla sevişecek hani şu resme bakıp bakıp delirdiği. Azcık anlayışlı olun canım. Kus yavrum sen. Aynen devam. Gitmeyen kiloların üstünü de nutella kaplarsın.

ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
Allah askina kusmak yerine yogurt kepekli biskuvi meyve kalorisiz bisiler yesen spor yapsan. Bu kusmada nedir ya. Acizmisiniz insanin aklina koyduktan sonra yapamayacagi hic bir sey yoktur. Hersey beyinde biter. 73 kiloydum ben spora diyete basladim. Diyetimide kafama gore yaptim. Yediklerimi kistim. Ekmegimi degistim ve azalttim. Bolca spor yaptim haftanin 3 gunu. Simdi 55 kiloyum.

Ayran detoxu var onu yap iyide spor yaparsan verirsin

Back
X