• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusarak zayıflamak ??

Ben isterim :) oturduğum yerden :p
Öncelikle Karatay diyeti ile verdiğimi belirteyim. Klasik olacak ama ekmeği hayatımdan çıkardım, şeker ve unu da. Pirinç pilavı yemedim, bulguru da zayıflayana kadar yemedim. Kızartmaları da yemedim, hatta patatesi komple çıkardım zayıflayana kadar haşlanmışı bile yemedim.
Günde 2 öğün yedim, sabah ve akşam. Sabahları yumurta peynir, domates vs. rutin kahvaltılıkları yedim ve ek olarak 1 çay bardağı kuru yemiş yedim. Akşamları çorbamı ana yemeğimi normal yedim. Ama ekmek yok unutmayalım. Tatlı yerine 1 porsiyon meyve yedim.
Spor olarak da günde 30 dk yürüdüm, olmazsa videolar falan buldum yapabildiğim kadar yaptım. Amaç hareket etmekti kısacası, Leslie gibi şeylerden bahsediyorum.
Ek olarak atıştırma yasaktı, yani öğün arası 1 lokma da olsun yemedim. Gazlı içeceklere, meyve sularına veda ettim, 1 porsiyondan fazla meyve de yemedim.
Tabi aylar sürdü, bir anda incecik olmadım. :)
İşte aşağı yukarı yaptıklarım bunlar. 4. yıla giriyorum, yeni bir olay da değil. Hala da dikkat ediyorum, kızartma, ekmek, makarna, fastfood vs. yemem.

Öncelikle Karatay diyeti ile verdiğimi belirteyim. Klasik olacak ama ekmeği hayatımdan çıkardım, şeker ve unu da. Pirinç pilavı yemedim, bulguru da zayıflayana kadar yemedim. Kızartmaları da yemedim, hatta patatesi komple çıkardım zayıflayana kadar haşlanmışı bile yemedim.
Günde 2 öğün yedim, sabah ve akşam. Sabahları yumurta peynir, domates vs. rutin kahvaltılıkları yedim ve ek olarak 1 çay bardağı kuru yemiş yedim. Akşamları çorbamı ana yemeğimi normal yedim. Ama ekmek yok unutmayalım. Tatlı yerine 1 porsiyon meyve yedim.
Spor olarak da günde 30 dk yürüdüm, olmazsa videolar falan buldum yapabildiğim kadar yaptım. Amaç hareket etmekti kısacası, Leslie gibi şeylerden bahsediyorum.
Ek olarak atıştırma yasaktı, yani öğün arası 1 lokma da olsun yemedim. Gazlı içeceklere, meyve sularına veda ettim, 1 porsiyondan fazla meyve de yemedim.
İşte aşağı yukarı yaptıklarım bunlar. 4. yıla giriyorum, yeni bir olay da değil. Hala da dikkat ediyorum, kızartma, ekmek, makarna, fastfood vs. yemem.

İradenize hayran kalmamak elde değil. Tebrik ederim sizi.

Gırtlagını tutarsan kusmanada gerek kalmaz.
Zaten normal şartlarda az yiyip cok su içip egzersiz yaparsan 1 ayda 5 kilo verirsin.
Neden kusmak gibi iğrenç bir yöntemi seçtin??

İradenize hayran kalmamak elde değil. Tebrik ederim sizi.
Teşekkür ederim. Şimdi olsa o kadar sıkı tutabilir miydim bilemiyorum. Gerçekten ilham denen şeye inanıyorum, insana hayatında belirli dönemlerinde geliyor, yakalayabilirsen ne ala. :KK53: Bir kere de olsa yakaladım galiba. Ki bu dönemde ygsye hazırlanan bir öğrenciydim ben. Çok zor bir dönemdi.

Akil fikir koşarak mi uzaklaştı ne yaptı....
Kusarak olur mu hic hemde 7 kilo,
Kus kus tartıda sadece kilo kaybi yasar ama o görüntü gitmez malesef...1 haftada olacak is degilde mantiktan uzak yaşıyorsunuz anladik

Kisaca yaşamayin diyorsun yani :110::110::deli::63:

Hööö? :oha:
Böbreğin mi erisin? 1 haftada 7 kilo mu vereceksin?
Anatomik olarak mümkün değil, belki tartıda eksiyi görürsünüz de o giden ancak su, ödem falan olur. Daha da beteri kaslarınızdan olursunuz, yağlar odluğu gibi kalır ve sarkmalar ve korkunç çatlaklarla baş başa kalırsınız.
Bunun da ötesinde kusmaya alışırsanız, bunun devamı anoreksiya olur. Günden güne ölüme gitmeniz bir yana, bir süre sonra sağlam dişleriniz de sizi terk edecektir, ardından saçlarınız elinize gelecektir.
O yüzden bir haftada eksi göreceğim kafasıyla olmadık işlere kalkışmayın bence. 72 kilodan 53 kiloya inmiş biri olarak söylüyorum bunu, eğer isterseniz nasıl verdiğimi anlatırım. :KK51:

Back
X