- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi nutellalikiz
Öncelikle Karatay diyeti ile verdiğimi belirteyim. Klasik olacak ama ekmeği hayatımdan çıkardım, şeker ve unu da. Pirinç pilavı yemedim, bulguru da zayıflayana kadar yemedim. Kızartmaları da yemedim, hatta patatesi komple çıkardım zayıflayana kadar haşlanmışı bile yemedim.Ben isterim :) oturduğum yerden![]()
Günde 2 öğün yedim, sabah ve akşam. Sabahları yumurta peynir, domates vs. rutin kahvaltılıkları yedim ve ek olarak 1 çay bardağı kuru yemiş yedim. Akşamları çorbamı ana yemeğimi normal yedim. Ama ekmek yok unutmayalım. Tatlı yerine 1 porsiyon meyve yedim.
Spor olarak da günde 30 dk yürüdüm, olmazsa videolar falan buldum yapabildiğim kadar yaptım. Amaç hareket etmekti kısacası, Leslie gibi şeylerden bahsediyorum.
Ek olarak atıştırma yasaktı, yani öğün arası 1 lokma da olsun yemedim. Gazlı içeceklere, meyve sularına veda ettim, 1 porsiyondan fazla meyve de yemedim.
Tabi aylar sürdü, bir anda incecik olmadım. :)
İşte aşağı yukarı yaptıklarım bunlar. 4. yıla giriyorum, yeni bir olay da değil. Hala da dikkat ediyorum, kızartma, ekmek, makarna, fastfood vs. yemem.