• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusarak zayıflamak ??

Dene bence. Ama 7 kiloyla kalmıyor, böyle şahane bişey oluyorsun.

$he.webp

Kusarak bir hafta 7 kilo vermeniz imkansız! Ben hamileliğimde yediğim herşeyi anında kustuğum halde ve su bile içermediğim halde bir haftada 7 kilo kaybetmedim:KK43: bir diyetisyene git şok diyet falan verir o işe yarar işte bol salata bol bol su gitsin bütün ödemler:KK49:

Mümkün değil. Ayrıca kusarak zayıflamaya çalışmanız yeme bozukluğudur, ileride bulimiya tanısı almanıza neden olabilir. Yani kilo verirseniz (7 kilo imkansız bu arada belki 1-2) bunu sürdürmeye kalkarsınız, bu da doğal olarak yeme bozukluğuna yol açar. Mide asitinin dişlere ve yemek borusuna zarar vermesi de cabası. Diyetisyen eşliğinde kilo verin sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınız varsa. Bölgesel yağlanmanız varsa bir spor merkezine yazılın, size özel program çıkarsınlar. 1 haftada 7 kilo vermek imkansız, hele kusarak çok fena. Aman diyeyim.

Edit: Yorumlara şimdi baktım gerçekten sevgilisiyle sevişmek için mi bu eziyet?

Ben doğum yaptigimda 1 günde tam 5 kilo vermiştim :rapci: sen de erkek arkadaşınla birlikte olup hamile kalarak 9 ay sonra bir günde 5-10 kilo verebilirsin canim.
Hem hamile kalınca kusmak da yaninda eşantiyon geliyor:kusmuk:

Hööö? :oha:
Böbreğin mi erisin? 1 haftada 7 kilo mu vereceksin?
Anatomik olarak mümkün değil, belki tartıda eksiyi görürsünüz de o giden ancak su, ödem falan olur. Daha da beteri kaslarınızdan olursunuz, yağlar odluğu gibi kalır ve sarkmalar ve korkunç çatlaklarla baş başa kalırsınız.
Bunun da ötesinde kusmaya alışırsanız, bunun devamı anoreksiya olur. Günden güne ölüme gitmeniz bir yana, bir süre sonra sağlam dişleriniz de sizi terk edecektir, ardından saçlarınız elinize gelecektir.
O yüzden bir haftada eksi göreceğim kafasıyla olmadık işlere kalkışmayın bence. 72 kilodan 53 kiloya inmiş biri olarak söylüyorum bunu, eğer isterseniz nasıl verdiğimi anlatırım. :KK51:

Mümkün değil. Ayrıca kusarak zayıflamaya çalışmanız yeme bozukluğudur, ileride bulimiya tanısı almanıza neden olabilir. Yani kilo verirseniz (7 kilo imkansız bu arada belki 1-2) bunu sürdürmeye kalkarsınız, bu da doğal olarak yeme bozukluğuna yol açar. Mide asitinin dişlere ve yemek borusuna zarar vermesi de cabası. Diyetisyen eşliğinde kilo verin sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınız varsa. Bölgesel yağlanmanız varsa bir spor merkezine yazılın, size özel program çıkarsınlar. 1 haftada 7 kilo vermek imkansız, hele kusarak çok fena. Aman diyeyim.

Edit: Yorumlara şimdi baktım gerçekten sevgilisiyle sevişmek için mi bu eziyet?
Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildi

Hööö? :oha:
Böbreğin mi erisin? 1 haftada 7 kilo mu vereceksin?
Anatomik olarak mümkün değil, belki tartıda eksiyi görürsünüz de o giden ancak su, ödem falan olur. Daha da beteri kaslarınızdan olursunuz, yağlar odluğu gibi kalır ve sarkmalar ve korkunç çatlaklarla baş başa kalırsınız.
Bunun da ötesinde kusmaya alışırsanız, bunun devamı anoreksiya olur. Günden güne ölüme gitmeniz bir yana, bir süre sonra sağlam dişleriniz de sizi terk edecektir, ardından saçlarınız elinize gelecektir.
O yüzden bir haftada eksi göreceğim kafasıyla olmadık işlere kalkışmayın bence. 72 kilodan 53 kiloya inmiş biri olarak söylüyorum bunu, eğer isterseniz nasıl verdiğimi anlatırım. :KK51:
Ben isterim :) oturduğum yerden :P

Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildi

Yazık yahu. Konu sahibi, sakın başkasına kendini beğendirmek için vücuduna eziyet çektirme. Böyle olmaz. Sakın. Daha çok gençsin, ileride pişman olacağın sonuçları ağır olacak şeylere girişme.

Bir resim uğruna bekareti ve 1 haftada 7 kiloyu kusarak vermeyi düşündürmüş bu hanım kızımıza. Ne resimmiş meraktan öldüm.

Kınamıyorum seni hem de hiç, bir kızım var. Kızıma sesimi bile yükseltmeyen ve şiddete karşı olan ben,kızım olsan en temizinden döverdim seni.

Son düzenleme:
1 hafta içerisinde 7 kilo vermem lazim
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemeden öğlen yemeği yiyerek mi zayiflayaayim
yoksa kusarak mi zayiflayayim
ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
bide tabi bunların yanında her gun 150 tane falan ip atlamayı düşünüyorum
Insanlara normal göstermeye çalıştığınız şeye bakarmısınız?

Siteye çocukta giriyor, cahil'de..

Ha boynunuza ip geçirmişsiniz ha 1 haftada 7 kilo vermişsiniz..

Çok normalmiş gibi birde sağlıksız demeyelim öylemi? Peki..
Kiblendiniz..

Sakın kusarak zayıflamayzayıflamaya çalışma.
Benim bi arkadaşım geçen sene hep kusarak zayıflamaya çalıştı.
Kız şimdi istemsiz şekilde yediği herseyi geri çıkarıyor. E vücut vitaminsiz kaldi tabi sürekli hastanede. Bayılıyor hep.

Back
X