- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi nutellalikiz
7 gün açlık grevine girin çok acıkırsanız yiyin sonra kusun...deli misiniz ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ben kuscamHa birşey daha yazayım kusarak zayıflayanların ağızları çok güzel kokarsoluk borusu gırtlak mide sıvısından zarar gördüğünden
sevdiceğin öpüşmezse bil ki çok güzel kokuyorsun
![]()
Kusarken yediklerinden daha fazlası çıkmış sanırımNereye bağış yaptınız ?
Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildiMümkün değil. Ayrıca kusarak zayıflamaya çalışmanız yeme bozukluğudur, ileride bulimiya tanısı almanıza neden olabilir. Yani kilo verirseniz (7 kilo imkansız bu arada belki 1-2) bunu sürdürmeye kalkarsınız, bu da doğal olarak yeme bozukluğuna yol açar. Mide asitinin dişlere ve yemek borusuna zarar vermesi de cabası. Diyetisyen eşliğinde kilo verin sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınız varsa. Bölgesel yağlanmanız varsa bir spor merkezine yazılın, size özel program çıkarsınlar. 1 haftada 7 kilo vermek imkansız, hele kusarak çok fena. Aman diyeyim.
Edit: Yorumlara şimdi baktım gerçekten sevgilisiyle sevişmek için mi bu eziyet?
Beynini atmış ama 7 kilo yoktu sanırımVücudundan kullanmadığın bir organı at.
7 kilo etmez gerçi.![]()
Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildi
Ben isterim :) oturduğum yerdenHööö?
Böbreğin mi erisin? 1 haftada 7 kilo mu vereceksin?
Anatomik olarak mümkün değil, belki tartıda eksiyi görürsünüz de o giden ancak su, ödem falan olur. Daha da beteri kaslarınızdan olursunuz, yağlar odluğu gibi kalır ve sarkmalar ve korkunç çatlaklarla baş başa kalırsınız.
Bunun da ötesinde kusmaya alışırsanız, bunun devamı anoreksiya olur. Günden güne ölüme gitmeniz bir yana, bir süre sonra sağlam dişleriniz de sizi terk edecektir, ardından saçlarınız elinize gelecektir.
O yüzden bir haftada eksi göreceğim kafasıyla olmadık işlere kalkışmayın bence. 72 kilodan 53 kiloya inmiş biri olarak söylüyorum bunu, eğer isterseniz nasıl verdiğimi anlatırım.![]()
Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildi
Insanlara normal göstermeye çalıştığınız şeye bakarmısınız?1 hafta içerisinde 7 kilo vermem lazim
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemeden öğlen yemeği yiyerek mi zayiflayaayim
yoksa kusarak mi zayiflayayim
ya zaten 1-2 hafta yapıcam bu kusma işlemini lütfen sağlıksız falan demeyin nasıl verebilirim onu söyleyin yeter
bide tabi bunların yanında her gun 150 tane falan ip atlamayı düşünüyorum
Hee bide enson baktığı konu kızlık zarı dikimi madem diktircen niye töbe töbeee..Dun konu acip sevgilimle sevismek istiyorum dedi kendisi 17 sevgilisi 25 yasinda fotografini gorunce onu istiyormus hemen o konunun ardindan hemen bu konu acildi