Küsen Eş

Ona göre benim yüzümden böyle oluyor ben tartışma çıkarmasambirşey yok
Bu da en büyük manipülasyon cümlelerinden biri. Bi dahakine 3-5 gün sonra hiçbisey olmamış gibi geldiğinde siz soğuk yapmaya devam edin, "madem ben konuşunca tartışma çıkıyor konuşmama gerek yok " deyin çekilin kenara. Biraz da o kivransin bakalım. Bu arada kısasa kısası önermeyenler olmuş, ben tam tersini düşünüyorum. Böyle adamları kendi yontemleriyle sürüm sürüm süründürmek bunların anladığı dilin ta kendisi. Bazen ben de eşime, eşimin bana yaptığı hoş olmayan davranışların aynılarını yapıyorum, sonra da alaylı alaylı "noldu, rahatsız mı oldun?" Diyorum. Hem kendisi ne halt yediğini anlıyor hem ben tatmin oluyorum

Önerinizi deneyeceğim hem manipüle ediliyorum hem de eşimin istediği zaman konuşuyoruz istemediği zaman konuşmuyoruz
Herhalde ağzımızın tadı bozulmasın diye diye kendimi harcadım

Böylelerine hissettirdikleri hissettirilmediği müddetçe (Bihter Ziyagil cümlesi gibi oldu dsdsh) empati yapamıyor duygu yoksunları anca o şekil anlıyolar

Konuşarak çözülmüyorsa valla kısasa kısas yapın bence. Siz de konuşmayın. Bir evin içinde kaç gün konuşmayacak acaba. Çok sinir bozucu ya. Ya da hiçbir şey olmamış gibi davranın Aşırı sinir bozucuuuuu. Ben olsam bende konuşmam o konuşana kadar. Öyle ki sesimi bile duyurmam. Gık demem. Anlasın biraz ne yaptığını.

Erkeğin küseni iğrençtir. Çekilmezdir. Kendini değersiz hissetmektir.
Değişir diye beklemek zaman kaybıdır.
Birde bunun normalde de hiç sohbet etmeyeni vardır ki, Düşman başına.

Şükürler olsun ben 2 buçuk yıl önce (toplamda 4 yıl, dava ile) kurtuldum.

Konuşmadım kendi hayatıma baktım hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya başladı bu konuyu konularak çözemeyecwieğiz ne yapacağım bilmiyorum

Çok mutlu olmanızı dilerim.
Küs olmadığı zamanlarda sohbet eder muhabbeti güzeldir ama araya soğukluk girince çok uzaklaşıyorum konuşarak çözemeyeceğiz nasıl çözeceğiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…