Küsen eşim

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
ıkı hafta oldu agzını bıcak acmıyor.o kadar cabaladım kuslukten nefret edıyorum.esım o kadar mızmız adeta cocuk gıbı.gonlunu almayı denedım.oturup konusmayı denedım ama konusmuyor.tavır yapmak ıcın degıl.artık bende ıcımden gelmedıgı ıcın konusmuyorum.gereklı sıradan seyler ıcın bıle konusmuyoruz.ıdare ıdare bıryere kadar.sıkıldım.yoruldum.neden kustugune gelınce...bılmıyorum...bılmıyorum.sadece bıldıgım.ıkı haftadır yabancı oldugumuz.yoruldum.artık yuzune bakmak ıcımden gelmıyor.

aaa ne kadar inatçıymış eşin ya..allahtan eşiminde benimde hiç küs kalma huyumuz yoktur...ayrıca böyle fazla trip yapan erkekte çekilmiyor hiç..
boşver sende konuşma bakalım nereye kadar devam edicek derdi neyse acık acık soylesın ...çocukmuyuz surat yapıcaz bırbırmıze..

Hayırdır inşallah. Valla o kunşmuyorsa sen de onunla konuşma. Taki bu davranışı için özür dileyene kadar.

Cnm eŞının burcu yay olabılırmıı
Çok garıp neden kÜsmÜŞ neden sÖlemıyo

evet,sinir olurum bu huya ama,bazen benim esimde yapar boyle,nedenini bi tek kendi bilir,pireyi deve yapar yani,,,,
ama sana tavsiyem hic ustune dusme boyle zamanlarda,daha bi kendilerini naza cekiyolar,siniri gecince kendi konusmaya basliycak zaten,yani benim esim oyle yapiyo,
uzuldugunu de belli etme,gayet rahat ve huzurlu ol,kimsenin seni uzmesine izin verme,konusmazsa konusmasin,cokda tin de gecyerimseniben

Haydaaa....

2 haftadır küs ve sen niye küstüğünü bilmiyorsun?

Zaten hep erkekler küser, kadınlar da görevleri icabı, erkeklerin gönüllerini alırlar hep..

Neyse konuşmuyorsa konuşmasın, sonuçta sen konuşmayı denemişsin, kendi haline bırak..

Belli ki naz yapmaktan hoşlanıyor (naz yapan erkeği de hiç hazetmem)..

Fazla üstüne gitme tepene çıkmasın sonra..

Hic üstüne gitme...ve bu durumdan hic rahatsiz olmuyormus gibi görün...yani aman banane cokta umrumdaydi gibi.....gül, eglen keyfine bak.....:hulya:

En sevmedigim seylerden biridir bu bir erkekte....Küsmek....nedense erkege hic yakismiyor bana göre.:delphin:

Neyden dolayi sana küs bilmiyorsun....bu demektirki cok önemsiz birsey...önemli olsa nedenini bilirdin öyle degilmi?:kahve:

Sana ceza vermek istiyor aklinca...ama sen cezali gibi gözükme onun yaninda....seni yaralayamicagni anladigi vakit vazgececek bu tavrindan..:delphin:

konuşmucaksan
beni bu evde yok sayacaksan boşanalım,de bakalım belki konuşur :dilcikar:

canım bazen bende öyle yapıyorum anneme, neden diye sorarsan annem beni anlamak istemiyor, konuştuğum zaman konuşmama izin vermiyor bi çırpıda kapatıyor konumu bende ona kendimi bu şekilde ifade etmeye çalışıyorum...
Ama sana bişey söyliyimmi gerçekten işe yarıyor ben öyle yapınca annem beni anlamayı deniyor...
Belki hoş değil ama anneme kendimi ifade etmenin başka yolu yok...

mutfaktan tavayı kaptığımla kafasını züccaciye dükkanına çeviririm:hulya:
yürü git derim küsünç herif! ben mi senin kaprisini çekicem sen mi benim !

mutfaktan tavayı kaptığımla kafasını züccaciye dükkanına çeviririm:hulya:
yürü git derim küsünç herif! ben mi senin kaprisini çekicem sen mi benim !

:jeyyar: :roflol: :jeyyar: :roflol: :jeyyar: :roflol:
HAY SEN ÇOK YAŞA EMİ İŞTE BU
TEK ÇÖZÜM BUU

ne sinir bozucu bir durum yaa
iki hafta az da değil
nedenini bile bilmediğine göre önemsiz,değersiz bişeyden bu kadar uzun süre küs kalınırmı hiç
canı isteyince nasıl olsa konuşacak
o zamnada sen küs
nasılmış görsün

ben eşimin 1 saat küs kalmasına dayanamıorum ki yinede konusur benle hele bide konusmasa cıldırırım valla ii dayanıosunuz

Zaman çok değişti arkadaşım artık erkekler küsüyor kadınlar gönül almaya uğraşıyor.Tam tersi olması gerekirken bu zamanın erkeklerinin çoğu böyle.Gönlünü almaya çalışmaktansa hiçbirşey yokmuş gibi davran zaten senin bildiğin bir problem yok.Onun için normal davranmanda bir sakınca yok.Sana ters bir şey söyleyecek olursa bir problemmi vardı benim haberim yok sen bana birşeye bozulduğunu söylemedinki de.Bu tip adamlara karşı böyle davranmak lazım bence.

bılmeden yaptığınız bır harekete mı kızmıştır acaba?

aslında bılıyorum umrumda degılmıs gıbı davranmalıyım ama aolmuyor.ıster ıstemez yuzum asık gezıyorum evde.zaten konusmuyorum.ılk defa dun hıc konusmadım bende.agzımı acmadım.sıradan seyler ıcın bıle.bırsey soyleyımmı sıze..kendımden korkar oldum.onun boyle her hareketı bana batmaya baslayınca ondan dahada uzaklasmaktan korkar oldum.hıc bırsey konusmak yuzunu gormek canım ıstemıyor.bunaldım.ama netıcede esın bı yerde.nasıl olacak bılmıyorum:çok üzgünüm:

Back
X