Annesine de ediyor. Bana da aşırı geliyordu aptal max kullandığı küfür kullanan bir ailem var ama onun annesi babası kardeşi derken aile dili haline gelmiş..Küfür etmesi çok mu normal bir şey, buna nasıl izin veriyorsunuz. Kendinize saygınız da mı yok. Adam size çatır çatır küfür ediyor sonra her şey normalmiş gibi devam mı ediyorsunuz. Her şey yolunda mı gerçekten bence kendinizi kandırıyorsunuz, küfür eden adamın size saygısı mı var zannediyorsunuz. Küsen adamdan da bir nane olmaz. Bir yetişkin gibi problemini konuşamıyormuymuş. Yolunda olan bir şey göremedim ben
Annesine de etmesi, aile dili haline gelmesi normal ise size göre buraya hiç konu açmayacaktınız. İletişim şekli bu olan bir kişiyi ebeveynlerinizle tanıştıranilşyorsanız ve normal kabul ediliyorsa size kolay gelsin. Şu an sadece fragmanı izliyorsunuz.Annesine de ediyor. Bana da aşırı geliyordu aptal max kullandığı küfür kullanan bir ailem var ama onun annesi babası kardeşi derken aile dili haline gelmiş..
Bizden kimseyle tanışmadı henüz.Annesine de etmesi, aile dili haline gelmesi normal ise size göre buraya hiç konu açmayacaktınız. İletişim şekli bu olan bir kişiyi ebeveynlerinizle tanıştıranilşyorsanız ve normal kabul ediliyorsa size kolay gelsin. Şu an sadece fragmanı izliyorsunuz.
Terapist araştırıyorum.Sevgili iken böyle ise evli iken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Aramayın ve önünüze bakın derim.
Kendi annesine küfür eden biri ileride sizin annenizede çok rahat küfür eder, sizi geçtim de aileniz bu tarz insanlarla akraba olmak zorunda mı?Annesine de ediyor. Bana da aşırı geliyordu aptal max kullandığı küfür kullanan bir ailem var ama onun annesi babası kardeşi derken aile dili haline gelmiş..
Sizden kimse ile tanıştı mı demedim ki? Tanışınca bu hali ile ne tepki gösterirler dedim. Verdiğin cevaplar, bakış açın sadece günü kurtarmalık, sorunları görmezden geliyorsun. Yatın düzelir, öbür gün değişir ümidi içindesin. Bu şekilde olmasa ailem böyle konuşma ve davranışları onaylamaz, hoş görülmez gibi şeyler yazardın. Sen onu hoşgörmeye, onun normal olduğuna inanmak için bahaneler bulmaya çalışıyorsun. O normal değil, bu sevgi değil. Kendini sev, kendine saygı duy. Kendine saygı duyan birisi böyle hareket vr sözlerin kendisine yapılmasına izin vermez.Bizden kimseyle tanışmadı henüz.
:/ ben tanıştım
Haklısınız annem herhalde öyle bir durumda evlatlıktan reddeder babam da hiç etmezdi çok oldu vefat edeli ama o da öyle bir adam değildi.Kendi annesine küfür eden biri ileride sizin annenizede çok rahat küfür eder, sizi geçtim de aileniz bu tarz insanlarla akraba olmak zorunda mı?
Yazık sana, bunları görüyorsun biliyorsun ama hala sorguluyorsun. Şiddete maruz kalman an meselesi farkında mısın? Ne demek senin ofisinde Çelik dolanı tekmelemek. Nerede olduğunun farkına bile varmıyor, resmen kendini kaybediyor öfkeden. Sen kendine bunları mı layık görüyorsun. Sen bu adamdan ayrılsan psikiyatriste filan ihtiyacın kalmaz.Haklısınız annem herhalde öyle bir durumda evlatlıktan reddeder babam da hiç etmezdi çok oldu vefat edeli ama o da öyle bir adam değildi.
Geçen bana sinirlenip küfrederken ofisimin çelik kapısını tekmeledi ve tırnağı çıktı :/
Ben onu çığrından çıkarmışım o da bana toksik ilişkimsin diyor. Haksız olduğumu kabul etmezsem bunları hakediyormuşum.. aynı annem gibisin ikinizde de mercimek kadar beyin var diyor.Yazık sana, bunları görüyorsun biliyorsun ama hala sorguluyorsun. Şiddete maruz kalman an meselesi farkında mısın? Ne demek senin ofisinde Çelik dolanı tekmelemek. Nerede olduğunun farkına bile varmıyor, resmen kendini kaybediyor öfkeden. Sen kendine bunları mı layık görüyorsun. Sen bu adamdan ayrılsan psikiyatriste filan ihtiyacın kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?