Küsen sevgili ve Hep adım atan olmak

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
1 yılı aşkın süredir devam eden ayrılmalı barışmalı bir ilişkim var. Ailesi ve arkadaşları ile tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz. Ama gelin görün ki aşırı kıskanç ve tripli. Sürekli küsüyor ve ben adım atmadıkça da adım atmıyor. İlişkinin başlarında kızgınlıkla bir şey söyler telefonu yüzüme kapatır bir saat geçmeden geri kendisi arardı ama artık hep trip intikam. Ne oldu da değiştin djyorum. Önceden seni sahiplenmiyordum şimdi sahipleniyorum diyor.
Son tartışmamızda ben haksızdım,bir konuyu anlatıyordum onun rahatsız olacağı bir şeydi. Çok gereksiz oldu o da bozuldu bir sürü küfürler etti sonra araya başka şeyler girdi ve o gün görüşemedik. Mesajlaşıyorduk sen normal değilsin tartışman bitip normale dönünce haber ver :)) dedi
Ben de bunun üstüne ne aradım ne yazdım günlerdir konuşmuyoruz. Hep adım atan taraf olmaktan sıkıldım bütün ilişkilerimde böyle oluyor. Neden bilmiyorum.

Küfür etmesi çok mu normal bir şey, buna nasıl izin veriyorsunuz. Kendinize saygınız da mı yok. Adam size çatır çatır küfür ediyor sonra her şey normalmiş gibi devam mı ediyorsunuz. Her şey yolunda mı gerçekten bence kendinizi kandırıyorsunuz, küfür eden adamın size saygısı mı var zannediyorsunuz. Küsen adamdan da bir nane olmaz. Bir yetişkin gibi problemini konuşamıyormuymuş. Yolunda olan bir şey göremedim ben

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sevgi yada sahiplenmek böyle bişey değil. Sahiplenmek ne demek ilk önce. Sen sokakta bulunan boş çanta mısın? Yada tapusunu aldığı ev misin? Aynı şekilde sen ona davranırsan ne yapar?
Sen sana aitsin, kimsenin sahiplenmesine ihtiyacın yok. Ne demek kıskançlık, trip atmak, küfretmek, telefonu kapatmak. Senin kendine saygın yok mu sana böyle davranmasına, saygı göstermemesine izin veriyorsun.
İstediğin hayat bu mu?

Annesine de ediyor. Bana da aşırı geliyordu aptal max kullandığı küfür kullanan bir ailem var ama onun annesi babası kardeşi derken aile dili haline gelmiş..

Annesine de ediyor. Bana da aşırı geliyordu aptal max kullandığı küfür kullanan bir ailem var ama onun annesi babası kardeşi derken aile dili haline gelmiş..
Annesine de etmesi, aile dili haline gelmesi normal ise size göre buraya hiç konu açmayacaktınız. İletişim şekli bu olan bir kişiyi ebeveynlerinizle tanıştıranilşyorsanız ve normal kabul ediliyorsa size kolay gelsin. Şu an sadece fragmanı izliyorsunuz.

Bizden kimseyle tanışmadı henüz.
:/ ben tanıştım

Sevgili iken böyle ise evli iken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Aramayın ve önünüze bakın derim.
Terapist araştırıyorum.
Sadece bana yaşattığı romantizmi ve esprili neşeli halini özlüyorum çünkü hayatım çok sıkıcı ve duygusal biriyim

Kendi annesine küfür eden biri ileride sizin annenizede çok rahat küfür eder, sizi geçtim de aileniz bu tarz insanlarla akraba olmak zorunda mı?

Bizden kimseyle tanışmadı henüz.
:/ ben tanıştım
Sizden kimse ile tanıştı mı demedim ki? Tanışınca bu hali ile ne tepki gösterirler dedim. Verdiğin cevaplar, bakış açın sadece günü kurtarmalık, sorunları görmezden geliyorsun. Yatın düzelir, öbür gün değişir ümidi içindesin. Bu şekilde olmasa ailem böyle konuşma ve davranışları onaylamaz, hoş görülmez gibi şeyler yazardın. Sen onu hoşgörmeye, onun normal olduğuna inanmak için bahaneler bulmaya çalışıyorsun. O normal değil, bu sevgi değil. Kendini sev, kendine saygı duy. Kendine saygı duyan birisi böyle hareket vr sözlerin kendisine yapılmasına izin vermez.

Kendi annesine küfür eden biri ileride sizin annenizede çok rahat küfür eder, sizi geçtim de aileniz bu tarz insanlarla akraba olmak zorunda mı?
Haklısınız annem herhalde öyle bir durumda evlatlıktan reddeder babam da hiç etmezdi çok oldu vefat edeli ama o da öyle bir adam değildi.
Geçen bana sinirlenip küfrederken ofisimin çelik kapısını tekmeledi ve tırnağı çıktı :/

Yazık sana, bunları görüyorsun biliyorsun ama hala sorguluyorsun. Şiddete maruz kalman an meselesi farkında mısın? Ne demek senin ofisinde Çelik dolanı tekmelemek. Nerede olduğunun farkına bile varmıyor, resmen kendini kaybediyor öfkeden. Sen kendine bunları mı layık görüyorsun. Sen bu adamdan ayrılsan psikiyatriste filan ihtiyacın kalmaz.

Ben onu çığrından çıkarmışım o da bana toksik ilişkimsin diyor. Haksız olduğumu kabul etmezsem bunları hakediyormuşum.. aynı annem gibisin ikinizde de mercimek kadar beyin var diyor.
Öfkesi geçince de seni bırakamam çok aşığım san de beni bırakamazsın çok mutlu olaçağız ben çok iyi bir eş ve baba olurum biliyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…