Zaten sevilmiyorsunuz. Eskiden aynen böyle bir sevgilim olmuştu. Tekmeyi bastım iyi de etmişim. Sonra evlenip 1 yıl geçince boşandı. Mesleği ne? Aynı kişi olmasın? Böyle erkek kaç tane vardır, bana denk geldi sanıyordum bende..
İlerisini düşünün. Bu insan inanın ki değişmeyecek. Böyle bir ömür istiyor musunuz? Ya da evlenip boşanmaya razı mısınız? Asla ve asla değişmeyecek bende çok denedim, gittikçe pisleşecek. Ayrılırsanız peşinizi de bırakmayacak. O masumluğuna yenik düşmeyin.
Başka uğraşlar bulun kendinize. İlla ki terapi de şart değil. Kendi kendinize güçlü olarak da devam edebilirsiniz yaşantınıza. Elbet birgün tekrar seversiniz.
İlerisini düşünün. Bu insan inanın ki değişmeyecek. Böyle bir ömür istiyor musunuz? Ya da evlenip boşanmaya razı mısınız? Asla ve asla değişmeyecek bende çok denedim, gittikçe pisleşecek. Ayrılırsanız peşinizi de bırakmayacak. O masumluğuna yenik düşmeyin.
Başka uğraşlar bulun kendinize. İlla ki terapi de şart değil. Kendi kendinize güçlü olarak da devam edebilirsiniz yaşantınıza. Elbet birgün tekrar seversiniz.
İkimiz de avukatız deyince hatırladım sizi, daha önceki konularınızda da defalarca uyarıldınız şimdi de. Değişen bişey olmayacak yine döneceksiniz ona hatta evleneceksiniz. Siz kaostan beslenen birisiniz. Huzursuzluk, kavga, gürültü, arabesk hayat sizin tarzınız. Hadi size kolay gelsin.
İkimiz de avukatız deyince hatırladım sizi, daha önceki konularınızda da defalarca uyarıldınız şimdi de. Değişen bişey olmayacak yine döneceksiniz ona hatta evleneceksiniz. Siz kaostan beslenen birisiniz. Huzursuzluk, kavga, gürültü, arabesk hayat sizin tarzınız. Hadi size kolay gelsin
Başlığı okumam yeterli oldu. Aman aman koşarak kaç.. Erkeğin karı kılıklısı çekilmiyor. Ayrıca bu küsmeler evlenince berbat bir hale dönüyor. Aynı evin içinde küs olmak çok zor. O da yetmez. Çekip anasına gider. Seni ne arar ne sorar. Manipülasyon yaparak aklı sıra seni yola getirmeye çalışıyor. Olmaz olmaz olmaz...
Başlığı okumam yeterli oldu. Aman aman koşarak kaç.. Erkeğin karı kılıklısı çekilmiyor. Ayrıca bu küsmeler evlenince berbat bir hale dönüyor. Aynı evin içinde küs olmak çok zor. O da yetmez. Çekip anasına gider. Seni ne arar ne sorar. Manipülasyon yaparak aklı sıra seni yola getirmeye çalışıyor. Olmaz olmaz olmaz...