• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küskünüm

cok can skci, hele hele umursamamasi ve elinde sürekli telefon felan.. sormasi ayip yatak odasi da küslüge dahil degil mi?
Hersey dahil bir ay ben tavir yaptim oda bana yapti ama erkek alttan almaliydi cevrenizde boyle yasayn varmi yok sa tek ornek benmiyim

Ne olabilir baskasi felan mi

Biktim kelimesi cok agir geldi bana.
Baskasi var diyemem tabiki, bunu en iyi sen hissedersin ama birde ustune 2 ay kus kalmak.
Sen adim attin mi hic, barisma cabasi yada yanasmaya calistin mi?

Arkadaslar konu su iki aydir darginiz yani sogukluk var sebebini bende bilmiyorum eski defterler aciyor yok yemek yapmadin yok utulemedin soylesin boylesin adamda tik yok elinde telefon umursamiyor bile benim hatam keske bir ay dargin durmasaydim oda alisti bana aynisini yapti kari kiz meselesidegil ama etrftakiler kocan capkin diyor evlilik gercekten cok zor

Belkide telefonda birilerle konusuyor bilmiyorum ona kalmis ama sabret bekle nreye kadar bilmiyorum ogretmenim eyvallahim olmaz ama cocuklqr icin zamana birakiyorum ama duzlek gibi degil

Birileri kocanız çapkın diyor.. Ee peki diyenler kim? Yani önemli güvenilir, sizi seven sayan birimi? İyiliğinizi isteyen birilerimi? Eminmisiniz? Mış muş ile tavırla yürümüyorki.. Belkileri bırakıp, konuşmaya çalışın..

Arkadaslar konu su iki aydir darginiz yani sogukluk var sebebini bende bilmiyorum eski defterler aciyor yok yemek yapmadin yok utulemedin soylesin boylesin adamda tik yok elinde telefon umursamiyor bile benim hatam keske bir ay dargin durmasaydim oda alisti bana aynisini yapti kari kiz meselesidegil ama etrftakiler kocan capkin diyor evlilik gercekten cok zor
Eşiniz her şeyi annenize yansıtmaktan bıkmış. Muhtemelen bunun kavgasını da etmşşsinizdir öncesinde.
1 ay küserek aradaki köprüyü de yıkmışsınız. E o da 1 ayla taçlandırmış bu saçmalığı.
Ayrıca meli malı diye bir şey yok. O erkek diye her daim alttan alacak değil. Kim kabahatliyse o yapar bunu. Kadını erkeği mi var.

Kocan çapkın diyorlar???
Bi de erkek alttan alır diye bişey yok. Yerigelir sen alırsın yeri gelir o. Bence hemen al karşına konuş. Şu yaşanan durum normal değil. Bana bişeyler anlatmaya çalışıyorsan da doğru bir yöntem değil. Aklından ne geçiyor onu öğrenmek istiyorum. Ne planlıyorsun diye sor.

• Beğen
Reactions: Amy
Kocan çapkın diyorlar???
Bi de erkek alttan alır diye bişey yok. Yerigelir sen alırsın yeri gelir o. Bence hemen al karşına konuş. Şu yaşanan durum normal değil. Bana bişeyler anlatmaya çalışıyorsan da doğru bir yöntem değil. Aklından ne geçiyor onu öğrenmek istiyorum. Ne planlıyorsun diye sor.
Dogrusun ama kocam anlasa konussa dinlese yok git biraz suan konusmak istemiyorum diyotr

Eşiniz her şeyi annenize yansıtmaktan bıkmış. Muhtemelen bunun kavgasını da etmşşsinizdir öncesinde.
1 ay küserek aradaki köprüyü de yıkmışsınız. E o da 1 ayla taçlandırmış bu saçmalığı.
Ayrıca meli malı diye bir şey yok. O erkek diye her daim alttan alacak değil. Kim kabahatliyse o yapar bunu. Kadını erkeği mi var.

Dogrusun ben kendimi hatali buluyirum ama bu kadar da yeter nrreye kadar sabir tasi olsa catlar etmedigim dua kalmadi

Siz anlatınca basit gibi duruyor ama eşinizden de dinlesek onunda söyleyeceği şeyler vardır... Ben olsam önce onu şaşırtır ve akşam şu saatte şurda ol diye mesaj atardım. Çocuğumu aileye bırakır yer ayırttığım mekanda eşimle yemek yer düzgünce konuşurdum. Öncelikle her olayda annemi aramayacağımı yanlış olduğunu söyler sonrasında da bunca zaman konuşmak yerine küserek konuyu uzattığımız için de ikimizin de hatalı olduğunu söylerdim. Sonra öz eleştiri yapar ve onun hatalarını anlatır uzlaşmaya çalışırım. En kötü belirsizlik bitmiş olur. İlişki bittiyse bile keşkelerim olmadan döner giderdim.

2 ay kus kalabilmek icin , ustelik ayni evde....
birseylerin bittigini isaretidir bana gore....

Bir akşam çocuklarınızı ailenize bırakın. Eşiniz işten geldiğinde önce oturup güzelce yemek yiyin. Sonra karşılıklı kahvelerinizi alın ve konuşun sorun derdi neymiş. Bütün bunlara rağmen de hala git şimdi konuşamam demez umarım. Derse de ısrarcı olun artık 2 ay nedir canım. Aynı evin içinde 2 ay kocam benle konuşmasa duvarlarla, kanepelerle konuşurdum yani bu nasıl sabırmış böyle.

Siz önce bi güzelce anlatmaya, konuşmaya çalışın baktınız dinlemiyor ya da dinlemek istemiyor güzelliği bir kenara bırakıp anlatmaya çalışın bence. Çünkü bu kadar zaman girmesi hiç normal değil.

Hersey dahil bir ay ben tavir yaptim oda bana yapti ama erkek alttan almaliydi cevrenizde boyle yasayn varmi yok sa tek ornek benmiyim
Valla vardı ama, onlar kötü örnek. Sık sık böyle uzun kusluklukker yasiyorlardi,sonunda bosandilar.

Dun ailesi araya girdi benden iyice sogumus onu soyledi.e bende yeter artik dedim olmuyorsa bitsin aileai konistu gidince baristik mi dedim beni simdi rahat birak dedi bu arada bogazima ekmek kacti kalkti korktu sirtima vurdu walla .anlayan vrsa bana yazsin

Bu ne inat bu ne gurur bende iyi dik duruyorum bir aydir walla genede ona tesekkur ediyorum bana sabri beklemeyi ogretti koc burcu gibi bir insana yaniiiiii

İki ay hiç normal bi süre değil...
Bizim eşimle bağırıp çağırıp anlamsızca son bulan kavgaların olur ama bi iki günden fazla küs duramayı o yatağa ayrı yatmayız bi kaç gün kırgınlık olur ama sonra sana çok kızdım ama seni seviyorum der barısırız... Anlam veremedim ben eşinize hatta size de neden sessiz kalıyorsunuz geçin karşısına ya ayrılalım ya da eskisi gibi olalım diyin madem sıkılmış soğumuş, yapması gerekenleri söyleyin ona.

İki ay hiç normal bi süre değil...
Bizim eşimle bağırıp çağırıp anlamsızca son bulan kavgaların olur ama bi iki günden fazla küs duramayı o yatağa ayrı yatmayız bi kaç gün kırgınlık olur ama sonra sana çok kızdım ama seni seviyorum der barısırız... Anlam veremedim ben eşinize hatta size de neden sessiz kalıyorsunuz geçin karşısına ya ayrılalım ya da eskisi gibi olalım diyin madem sıkılmış soğumuş, yapması gerekenleri söyleyin ona.
Dedim ayrilalim diye onada yanasmaz amaci bana aci cektirmekmis ayni yatakta yatiyoruz ama soguguz dun dedi beni rahat birak sonra sanki biraz yumusamisti ya benim sessiz kalmam bendede hata var bir ay ben kustum ikinci ayda o kustu inatlasma oldu sen erkeksin nasil dayaniyon dedigimdede istedigim kadar dayanirim drmisti ama sanki bugun biraz yumusadi gibi

Back
X