Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin sorunlarinizi tam olarak anlamadim yani kusmesinde siz hatalisiniz omu hatali anneniz EVLILIGINIZE COK MU MUDALE EDIYOR. tamam annenizle dertlesebilirsiniz ama ona soylediginiz yada dertlesirken anladiginiz seyleri esinize soyluyorsa ve evliliginize cok mudale ediyorsa esiniz hakli olabilir. bundan sonra annenize evliliginizde yasadiginiz sorunlari anlatmayinEv bizim ama kizlar simdi geldi benle konusuyor bana guldu nr oldu yoksa bana ugurlu geldiniz hepiniz
Anlatamiyorum galiba konusmuyorum ama herseyi yapiyorum.giderdimde cocuk var duzelit diye bekledim beni kiskirtmayin lutfen ana evinde cocuklar ne olacak
konuşuyor demiştiniz yine mi küstüEv bizim ama kizlar simdi geldi benle konusuyor bana guldu nr oldu yoksa bana ugurlu geldiniz hepiniz
Walla dogrusun is ileri gitti hala konusmuyorumıste sıkıntı orda arkadasım...yapmayacaksın..senınle konuşmayan adama ne dıye yemek pişiriyorsun utusunu yapıyorsun...boyle olurmu ya....kıskırtmayın ne demek????? sız bunları kıskırtma dıye algılıyorsanız hıç dert yazmayın buraya...normal degıl yasadıgınız....
cok can skci, hele hele umursamamasi ve elinde sürekli telefon felan.. sormasi ayip yatak odasi da küslüge dahil degil mi?
Kizlar bana akilverin ne olacak boyle kaynanamlara geldim umrunda bile degil.onlar el koydular arstiracagiz kocani bakalim burda kal dediler uc gundur burdayim gelmedi .sizce baskasimi var iki aydir benle konusmuyor yanina gittigimde defol diyor kafayi yemek uzeredeydim
Dogrudur nerdeyse uc ay olcak ne yatagi ya tamamen kopuk benden yemek yiyor eve biseyler aliyor ama bana sogukKız yatak odasında barışık olsalar adam 2 ay küs kalır mı indir donu baristim çek donu küstüm :))
Ailrsi beni suclu buluyirsrdu baktilar olay uzadi bu nedir yani yemektir utudur bahane dediler beni goturduler annenler uzakta gitseydim olmazdi ben yuvayi yikmaya degil tamir etmekten yanayimNiye kaynanan annenlere git.
Kendi annesine gittmissin ben olsam ben de gelmem
Kız yatak odasında barışık olsalar adam 2 ay küs kalır mı indir donu baristim çek donu küstüm :))
Benim esimde 2 aydır eve gelmiyor cogunlukla baska yerlerde kalıyor bazen annesinde bazen arkadaşında sebepte aramizda 2ay once olan ailevi sebepleri gösteriyor.Ama ne olursa olsun eve gelmesi telefonunu açması gerekiyor yapmıyor bende birileri ile beraber oldugubu düşünüyorum çünkü benim esim zaten çapkındi sevgiliykende.bende kac kerr soyledim ya eve gel eskisi gibi olalim yada gelmiyorsanda bosanalim diye ben artik bosanmayi dusunuyorum ama 1 yil dolmadigi icin beraber dava acmamiz gerekiyor ona da yanaşmıyor dile kolay 2 ay.demem o ki seninki isten eve gelen biri ise yani hep evdeyse sadece telefondan msjlasiyor olabilir yada biri olmayabilirde.Bence bende tahmin ediyorum belki biriyle konusuyor.ama karsidakiler aptal mi evli bir insan onuda gectim ailesinin elleri ustunde duyulur anca mesajlasmadan oteye gecemez.hadi oyle birsey var diyelim eve gelmrz yada acik acik soyler bilmiyorum ki kiskancligida biraktim.ikimizde 27 yasindayiz .
Biz simdi baristik walla sorun cozuldu ama senin durum bendende vahimmis be canimBenim esimde 2 aydır eve gelmiyor cogunlukla baska yerlerde kalıyor bazen annesinde bazen arkadaşında sebepte aramizda 2ay once olan ailevi sebepleri gösteriyor.Ama ne olursa olsun eve gelmesi telefonunu açması gerekiyor yapmıyor bende birileri ile beraber oldugubu düşünüyorum çünkü benim esim zaten çapkındi sevgiliykende.bende kac kerr soyledim ya eve gel eskisi gibi olalim yada gelmiyorsanda bosanalim diye ben artik bosanmayi dusunuyorum ama 1 yil dolmadigi icin beraber dava acmamiz gerekiyor ona da yanaşmıyor dile kolay 2 ay.demem o ki seninki isten eve gelen biri ise yani hep evdeyse sadece telefondan msjlasiyor olabilir yada biri olmayabilirde.
Aynen canım ne yazık ki öyleBiz simdi baristik walla sorun cozuldu ama senin durum bendende vahimmis be canim