kızlar merhaba ben de bugun kuş aldım.klassik muhabbet kuşundan biraz büyük.Corella mı dedi satıcı ne...unuttum :)
şirin bişey nerdeyse 6 saat vardır bizimle beraber ama hiçbirşey yemiyor ben de çok huysuzlandırmak istemiyorum yeni geldi alışsın filan diye.ilk başlarda yerinde durmuyordu şimdi alıştı gibi biraz oturduöu yerde uyukluyor.ama dedigim gibi birşey yedigi yok.vitamin filan herşey aldık birseye dokunmuyor.en sonunda biraz maydanoz getirdim azcık onu dimdikleyip yedi o da azcık...
bir de acayip kokusu var.beni rahatsız ediyor.ne yapsam geçer bu koku?
kızlar benım muhabbet kusunun bulundugu odada bu pıllı oda spreylerınden var zararı olurmu acaba spreyden uzakta ama kafesi
Eki Görüntüle 38293 bu benım mınık kusum
teşekkur ederım cnm bılmıyorumkı ınternette oyle okudum zararlı dıye acaba kaldırsammı dedım karanlıktan korkarmı sence gece mecbur kapatıyoruz ısıkları uyurken
bn cici kuş dedirtmeye çalışıyorm uzn değldir değlmi?birde nezaman knş sizce ilgilenyrm hergnn elime fln çıkıyor 22 23 gün old geleli eşi ölelide 1 hfta 3 aylık demşlrd bn aldmdaa
bn cici kuş dedirtmeye çalışıyorm uzn değldir değlmi?birde nezaman knş sizce ilgilenyrm hergnn elime fln çıkıyor 22 23 gün old geleli eşi ölelide 1 hfta 3 aylık demşlrd bn aldmdaa
valla kuştan kuşa değişiyor. Bizimki i nanılmaz kelimeler söylüyorbirşey öğretmeye gerek kalmaıyor direk kendisi kapıyor.
birgün çok öttüğü zaman ben ona " şimdi seni arka odaya götürüp çorba yapacağım" dedim. Belki 3-4 kere tekrar etmişimdir şimdi aynısını söylüyor. :1shok:
Bazen ona ne yapıyorsun sen değince " öldürürüm seni" diyor. Çünkü ben onu öyle seviyorum. sırnaşık şey
Unutmadan muhabbet kuşları dokunmaktan hoşlanır eline al sev, gelsin omuzuna konsun falan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?