Tabi evet üstüne bide daha da yüz bulup daha fazla kötülük yapıyorlarHerkes her haltı bile bile yiyo, sonra bayram seyran barışın herkesin yaptıği pislik yanina kâr kalıyo.
Böyle insanları yerinizde olsam önce kendi çocuğumdan uzak tutarım eminim çocuğunuz daha kaliteli insanlarla bir arada olmayı hak ediyordur.
Böyle insanlar kendi pislikleriyle yapa yalniz birakmayip birileri tarafindan sürekli affedildikce rezilliklerine devam ediyorlar.Tabi evet üstüne bide daha da yüz bulup daha fazla kötülük yapıyorlar
Selamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
Eğer belirttiğiniz gibi bir iftira vb.durum var ise bayram seyran diye hiç geri adım atmayın, bence gerek yok. Ben olsam geri adım atmazdim.Selamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
cocugunuza da sizin hakkınızda yalan yanlış şeyler söyleyip doldurma ihtimalleri var bence şuanlık uzak durulmalı belki zamanla yanlışlarını anlarlarSelamlar
Bende şimdi eşime sen ne yaaprsan yap dedim fakat bunda bile iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum aynı şeyleri kadının ailesi yapsa eminim erkek daha farklı davranırBir defa yoksayarsan yaptıklarını hep aynı düzen devam ediyor .onlar ağzını bozuyor sen bauram seyran hastalık diyip gidiyorsun bunu en az 5 kez yaşamış biri olarak söylüyorum.
En son büyük ah edip kestim ben bağımı. Eşime sen ne yaparsan yap dedim .çocuklarla eşim gidiyorlar ama ben gitmiyorum
Şimdiki aklim olsa eşime de gitme derdim.
Bu böyle sürüp gidiyor yani taviz vermeyin kesinlikle.
Erkek ne yaparı düşünme sen, doğru olan eşinin kararını kendisine bırakıp kendi çizgini çekmektir. Eşin gücemiyorsa mesele de kapanmıştırBende şimdi eşime sen ne yaaprsan yap dedim fakat bunda bile iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum aynı şeyleri kadının ailesi yapsa eminim erkek daha farklı davranır
Net , gitmeyin , barıştığınıza pişman ederler ...Selamlar
Ben ailesi ile görüşmesine ses etmedim .Bana illa gel deme de ne yaparsan yap dedim.Bende şimdi eşime sen ne yaaprsan yap dedim fakat bunda bile iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum aynı şeyleri kadının ailesi yapsa eminim erkek daha farklı davranır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?