Küslük

Yay . Bilmiyorum tanıgımdan beri böyle biri.
Daha oncede ciddi ılıskısı biz ılk ayrılıgımızdan sonra 5 yıl once annesinin buldugu bi kızla denemiş ona tabi böyle lacka davranamayacagı için güya içindekileri demeyerek sogumuş.

Sonrasında ondan dolayı bana dönmüş. Vs vs. Böyle sürekli git gel

Adam anlamış onu ancak sizin çektiğinizi. Mutlu değilseniz bence bitirmek en iyisi. Diğerlerinin de dediği gibi ömür boyu böyle birisini çekebilecek misiniz?
Tabi eminim siz bırakmak isteseniz de bu adam sizi bırakmak istemeyecektir. Biraz düzelecek ve sonra aynı şeyler devam. Ama bence siz çok vakit kaybetmeyin. Çünkü harcadığınız bu kadar emeğin bir karşılığı olmayacak gibi...

Aynı şeyleri yay erkeğiyle yaşadım ve diyorum ki yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın teminatıdır.Eskiden neden bitti ? bence o şuan yalnız olduğu için sizi kullanıyo avuntu gibi.

Evlenmek istegi de tamamen blöf tekrar güven kazanmak için.

y
Yay . Bilmiyorum tanıgımdan beri böyle biri.
Daha oncede ciddi ılıskısı biz ılk ayrılıgımızdan sonra 5 yıl once annesinin buldugu bi kızla denemiş ona tabi böyle lacka davranamayacagı için güya içindekileri demeyerek sogumuş.

Sonrasında ondan dolayı bana dönmüş. Vs vs. Böyle sürekli git gel
Yemin ederim aynı şeyleri bi yay tarafından yaşadım:oha:

Hep degısır dönüşür diye bekliyosun. Yaptıklarını her defasında baska biseye yordum ben. Sinirli dedim. Seviyodur beni dedim. Ama daha once böyle konusmadıgımızda da böyle bi aydınlanma yasadım sonrasında yine aptal ben oldum. İnsallah yine aynısı olmaz
E kendin eder kendin bulursun o zaman ne diyeyim bi insanın kendi kendine yaptığını koca köy toplansa yapamazmış misali

Adam anlamış onu ancak sizin çektiğinizi. Mutlu değilseniz bence bitirmek en iyisi. Diğerlerinin de dediği gibi ömür boyu böyle birisini çekebilecek misiniz?
Tabi eminim siz bırakmak isteseniz de bu adam sizi bırakmak istemeyecektir. Biraz düzelecek ve sonra aynı şeyler devam. Ama bence siz çok vakit kaybetmeyin. Çünkü harcadığınız bu kadar emeğin bir karşılığı olmayacak gibi...
O ne düşünüyor bunları yaptıgının farkında mı inanın bılmıyorum bile. Kafasını dinliyormuş , nefes almaya ihtiyacı varmış hep böyle mış mış mış

Seviyorum ondan da pek şey yapamıyorum
Bak genceciksin, inan disarda çok durust ve evlilik isteyen seven erkek var!!! Eger bunu boyle kabul edersen hayati sana zindan eder! Eger bu kuslukte donmezse donme ve bu is boyle bitsin. Allah sana yardım etsin ve dogruyu bulmanda yardimci olsun. İnan evlilik cok ust bi level ve bu tip boyle devam ederse cekilmez. Saygilar

Ya böyle k.çı ayyuka çıkmış adamlara nasıl katlanıyorsunuz? Vallahi pes yani..
Şahsen ben senin yerinde olsaydım ona bu fırsatı vermeden burdan bi koyardım tekmeyi geldiği yere geri gönderirdim.

Bak genceciksin, inan disarda çok durust ve evlilik isteyen seven erkek var!!! Eger bunu boyle kabul edersen hayati sana zindan eder! Eger bu kuslukte donmezse donme ve bu is boyle bitsin. Allah sana yardım etsin ve dogruyu bulmanda yardimci olsun. İnan evlilik cok ust bi level ve bu tip boyle devam ederse cekilmez. Saygilar
Kendime saygım kalmadı ki onun bana saygısını beklemek imkansızdı.
Kesınlıkle böyle bir insanla evlilik değil mesele insan kendi bile olamıyor .

Ya böyle k.çı ayyuka çıkmış adamlara nasıl katlanıyorsunuz? Vallahi pes yani..
Şahsen ben senin yerinde olsaydım ona bu fırsatı vermeden burdan bi koyardım tekmeyi geldiği yere geri gönderirdim.
Bende normalde öyle biriyim.
Ama ilk kez bu kadar ipleri birinin eline verdim . Yani bazen bir şeyler yapılmıyor, öz saygımı kazanmam gerekiyor ilk

Back
X