Canım anladığım kadarıyla seninkinin durumu benim oğlandan farklı.İstersen en kısa sürede bir dr a götür,için rahat etsin hatta burada da paylaş,ben de merak ettim.İnş.geçer kısa zamanda.esraral ilgin için çok teşekürler öncelikle ...hızlı yedirmiyorum arkadaşım zaten bin nazla yiyor yapmadığım oyun şaklabanlık kalmıyor yedirene kadar yiyor yiyor birkaç lokmadan sonra bazen yemek tamamen bitince fışkırtarak kusuyor napıcamı şaşmış durumdayım gerçekten....
örneğin sabah bir yumurta sarısı biraz peynir ve domates rendesiyle kahvaltı etti bir sorun çıkmadı kahvaltıdan yarım saat felan sonra emmek istedi emerken genzine kaçırdı fe tabi herşey dışarı.....
kusucanı anlaya biliyorum artık halı felan olmayan biyere götürüyorum hemen ....
örneğin sabah bir yumurta sarısı biraz peynir ve domates rendesiyle kahvaltı etti bir sorun çıkmadı kahvaltıdan yarım saat felan sonra emmek istedi emerken genzine kaçırdı fe tabi herşey dışarı.....
kusucanı anlaya biliyorum artık halı felan olmayan biyere götürüyorum hemen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?