Küsmeyen koca

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
merhaba tavsiyeleriniz benim için önemli ailevi sorunlarım vardı beni gerçekten cesaretlendiniz aileme nisan da gidicem gelelim sorunuma eşimle sık tartışırız ama hiç küsmez ben küserim en fazla bir saat sürer gene beni konuşturur şakalar yapar yada kızdırır tutamam kendimi konuşurum yine kendimi yememle kalırım eşim çok dengesiz bir bakarsın benden nefret eder bir bakarsın sultanım beni çok sevdiğini söyle nazım sana der ben şaştım kaldım bezen diyorum keşke küse bana konuşmasa kafamı dinlesem

Siz kusmeyi matah bir sey mi saniyorsunuz? Kusunce ne olacak? Cok kafa dinlemek istiyorsaniz ailenizin yanina gidin kusmek nedir ya.

Hem suçlu olup üstüne bir de küsse kendinizi daha çok yersiniz emin olun.

Ne guzel iste gelip barışıyor muş. Benimki ben 1 hafta konuşmasam o da zorunlu olmasa konuşmaz.

Kusmek cok kotu bir sey, asıl o zaman duvarlar ustunuze gelir. Yatip kalkip sukredin bence, burda milyon tane konu var küsen eşten illallah edip de acilan. Benim esim de kusluk nedir bilmez, en sevdigim huylarindan biridir.

Ama hiç birşey olmamış gibi davranması beni çıldırtıyor
ne oluyor mesela ? Ne oluyor da olmamis gibi davranıyor. Sandalye neden kosede duruyor diye de kavga edilir. Bana neden kufur ettin diye de edilir siz baya acik turtunuz olayi nedir yani

Küstügü zamanda kocam surekli küsüyor diye baslikda atarsiniz siz.. ben kocanizda bi dengesizlik gormedim fakat siz bana pek normal gelmediniz..

Sizden nefret ettiğini nereden çıkardınız? Nefret öyle bir var bir yok bir duygu durumu değil zira. Anlık olarak parlıyor, sonra unutuyor gidiyor demek istediniz herhalde. Küsmemesi üzerine değil de, kendi küsmeleriniz üzerine kafa yorsanız, daha güzel bir iletişim kurarsınız belki.

Tamda kunuştukça bandı başa sarıyoruz Birgün konuşmasak ikimizde kafa dinlesek akşam tartıştık ben konuşmadım baktım oda küs çocukların yanında uzandım yarım saat sürmedi beni çağırıyor Can'ım aşkim filan gitim ne oldu dedim gel telden bişey göstericem sanki az önce o kavga eden başkasıydı

Ben eşim sinirliken gözünün üstünde kaşın var deyim kavga eder ve uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…