Küsmeyen koca

Ah ya sorunlar nasıl çözülür, tartısma edebi nedir, esler arası iletişim yani bu konularda arastirma yaptiniz mı?

Kuseyim kafa dinliyeyim demek !!!

Kafa dinlemek istiyorsaniz, hayatim bu konuyu şu an konusmayalım hatta izninle ben bir süre yalniz kalmak istiyorum, daha sonra devam edelim lutfen demek daha dogru olmaz mı?

Bunu deseniz esiniz hayır illa konusacagiz mi der.

Erkeklerin en sevdigim ozelliklerinden biri, sonra konusalim dediginizde ısrar etmiyorlar.

Sorunlar küsmeyle, kavgayla cozulmez biliyor olmalısınız.

Hakikaten ağır konuşur o an yüzünü bile görmek istemem o ise o lafları sanki hiç söylememiş gibi yapar ben ne yapacağımı şaşırdım

acaba benim esimde arada bir kussede basimi dinlesem diyomudur ki :))))

Allahtan daha ne istiyorsunuz anlamadım. Şu topiğin konularını bir inceleyin birçok konu bulursunuz eşi küsüp uzattığı için konu açan kadınları.

Küsmesin uzatmasın dargınlıkları işte ne güzel. Eşinizin karakteri bu demek ki küs kalamıyor şakayla karışık bişiler söyleyerek barışmak istiyor hemen. Çok güzel birşey bu.

Hayat kısa, küsmeye gerek yok. Sorunlar konuşularak hallediliyor gerçek dünyada.

Hayir benimki ısrarla uzatır ben tartışma anında Oray'ı terkederim o pişimden gelir uzatır kendi gidene kadar

Sen evlenerek hata etmişsin ozaman okadar kafa dinlemek istiyorsan ,küsse küsüyor diye dertlenecektin ozaman

Yav bunda kötü olan ne? Eskiden evliliğin en başı yani biz de küserdik ama maksimum 2 gün falan şimdi kedi dövüşleri gibi 15 saniye sonra bir gülme geliyor yok küsemiyoruz. Tartışırız 15 dakikaya kuzu sarma. Ne yapalım yani tartıştık diye düşman askeri mi olalım tabi tartışma konusuda önemli sizde neden tartışırsınız? Çok kafanızı takmayın kindar biri olsa daha çok canınız sıkılırdı. Eger kafanızı dinlemek istiyorsaniz ayrı takılın biraz biz öyle yapıyoruz her şey yoluna girer böylece.

küsen koca zaten cekilecek dert degil yahu. Günlerce, haftalarca, aylarca hatta yillarca küsen kocalar var ne istediginizin farkindamisiniz?

işte benim koca

Kocam küser, haftalarca küs kalabilir. Son küsmesinden sonra anlaşma yaptık artık küsmek, trip atmak yok diye. O anlaşmadan sonra şimdilik küsmedik.
Küsen erkek çok zor. Elinizdekinin kıymetini bilin.

Ben sizin ne demek istediginizi anladim
Olay küsmemesi falan degil
Yapip yapip bi saat sonra hicbi sey olmamis gibi davranilinca insan sinirinden catliyor yaşayan bilir

Ben çok küserim maalesef, küsmek çok kötü birşey aslında. Araya soğukluk giriyor.

Aslında maden okadar ağır laflar söylendi Ozaman sus otur diyorum yani Ozaman ağır konuşmicaksin ben bire kötü bişey söylesem utanırdım hiç bişey olmamış gibi davranmazdım

Biz kadınlar tam olarak ne istiyoruz;benim eşim bir aydır küs dert yanıyorum küsmek nedir diye.siz de dert yanıyorsunuz neden küsmüyor diye....

Eşiniz saman alevi gibi birden parlayıp sonrada bişey olmamış gibi sönüyor ama küsmekte gereksiz. Madem amacınız kafa dinlemek ozaman uzaklaşın bir süre bana neden küsmüyorsun yerine ben senden bir süre uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum demeniz daha açıklayıcı olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…