- 2 Ocak 2015
- 344
- 89
- 323
- Konu Sahibi mermaidsdiary
JKızlar saçlarım upuzundu kısa kestirdim küstü. Nasıl düzelir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım çok etkili olmuş yaptıklarıncanım bakım yağları kullan masaj yap saçına makastan uzak dur :) ama ayda 1 kere kendin uçlarından kes kırıklar gitsin ben çok uzatmıştım boya yaptım tarihi geçmiş saçlarım mahvoldu gittim kuaföre kısacık yaptı bende kötü oldum tabi sonra bidaha gitmedim kuaföre 2 yıldır uzağım hep kendim kesiyorum 2 haftada 1 uçlarından 2 ayda bir bakım yağı kullanıyorum şuan saçlarım kalçamda dahada inecek ama izin vermiyorum kesiyorum :)
aynen canım :)Maşallah canım çok etkili olmuş yaptıkların![]()
canım bakım yağları kullan masaj yap saçına makastan uzak dur :) ama ayda 1 kere kendin uçlarından kes kırıklar gitsin ben çok uzatmıştım boya yaptım tarihi geçmiş saçlarım mahvoldu gittim kuaföre kısacık yaptı bende kötü oldum tabi sonra bidaha gitmedim kuaföre 2 yıldır uzağım hep kendim kesiyorum 2 haftada 1 uçlarından 2 ayda bir bakım yağı kullanıyorum şuan saçlarım kalçamda dahada inecek ama izin vermiyorum kesiyorum :)
nasıl yani boyanın mı zamanı geçmiş? benim bildiğim boyanın son kullanma tarihi yok ya... yani eğer varsa benim elimdeki üç boya yüksek ihtimalle çöp şu an ??
saç boyalarınında son kullanma tarihi vardır..nasıl yani boyanın mı zamanı geçmiş? benim bildiğim boyanın son kullanma tarihi yok ya... yani eğer varsa benim elimdeki üç boya yüksek ihtimalle çöp şu an ??
canim boy olarak nerde kestirmistinn ve ne kadar surede o kadar uzadi benim suan 25 cm boyu yani omuzlarimda ve hızlı uzuyor 1 yila kadar belimde olsun istiyorummtarihlerine bak canım benimkinin tarihi geçmişti boyadan sonra saçlarım birbirne girdi taranmıyodu bile düzelir dedim düzelmedi daha kötü oldu kestirdim bende
omuzlarımdaydı kestirdiğimde şimdi kalçalarımda ama her 2 haftada bir uçlarını kesiyorum canlı olsun diyecanim boy olarak nerde kestirmistinn ve ne kadar surede o kadar uzadi benim suan 25 cm boyu yani omuzlarimda ve hızlı uzuyor 1 yila kadar belimde olsun istiyorumm