Küstüğüm zaman bana eşek oluyor..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Arkadaşlar sözlüme kırıldığım zaman eğer ben üzüldüysem benimle barışmak için eşek oluyor :)
Telefonla arayıp ya da birlikteysek eşeğin olurum senin yeter ki gül diyip eşekçe konuşuyor afedersiniz ama eşek gibi anırıyor bildiğiniz sonra bana ne dediğini tercüme ediyor :)
Artık alışkanlık yaptı ona küstüğüm zaman eşeğim olmadan barışmıyorum o da alıştı istediğim kadar eşek olup anırıyor :))
Tabi ben de dayanamıyorum aşkıma barışıyoruz..
Sizin de böyle şeyleriniz var mı hanımlar ??

yok benimki en fazla BEN Bİ APTALIM SENİ ÜZDÜM ÖZÜR DİLERİM DER . çok garipmiş sizdeki

Bence bu iyi bir şey değil özellikle de alışkanlık haline gelmesi bu vidanın yalama yapması gibi işe yaramaz bi yerden sonra ve elinizde suyu çıkmış bir ilişkiyle kalakalırsınız

Barışmak için anıran erkek....
Yok ben almayayım canım eşim aşırı gururlusun ama iyiki böylesin duyduğum şeylerden sonra gözümde degerin iyice arttı

Ne yalan soyleyim bana sevimli gelmedi. Sinirlendigimde ilk yaptiginda gulerdim ama her kavgada bunu yapsa biyerden sonra gozumdeki imaji yerle bir olurdu.
Koskoca adamin her sıkıstiginda anirmasi bebek gibi konusunca tatli oldugunu sanan kizdan daha kotu bence.

Hahahahhaha kahkaha attim resmen yAa : D
Ayy hic hos bir goruntu degil bence yaa esek gibi anirip sonra tercume etmek. :/
: D

Hey Allahım insanca konusup affettirmek varken anirmak ne ya....Vala nisanlım böyle yapsa barıscagim varsa da barismam.... Eşek olup anırcagina akĺinı kullanıp affettirsin....Tabi oda yolu bulmus budaha kolay...
Nişanlımı biran öyle düsündüm çok itici...
Nedense biran eşeği saldim çayıra diye şarkı söylemek geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…