Ay yok ben yapamam :)onun kafası iyiymiş tövbe tövbe sende eşşekçeyi çözde adam tercüme etmeye uğraşmasın birde
Konuşmasa onun ne demek istediğini zaten anlamam ilk önce sözleriyle gerek hediyeyle gönlümü alıyor zaten daha sonra da güldürmek için bunu yapıyor ben de yaptırıyorum..Hey Allahım insanca konusup affettirmek varken anirmak ne ya....Vala nisanlım böyle yapsa barıscagim varsa da barismam.... Eşek olup anırcagina akĺinı kullanıp affettirsin....Tabi oda yolu bulmus budaha kolay...
Nişanlımı biran öyle düsündüm çok itici...
Nedense biran eşeği saldim çayıra diye şarkı söylemek geldi
Kavga sırasında değil tabi ki de ilk önce konuşarak bana kendini affettirir barışma aşamasında ben eşeğim özür dilerim gibi şeyler söyler ben de madem eşeksin eşek gibi anırmadan barışmam diyorum hemen başlıyo eşek olmaya :)Ne yalan soyleyim bana sevimli gelmedi. Sinirlendigimde ilk yaptiginda gulerdim ama her kavgada bunu yapsa biyerden sonra gozumdeki imaji yerle bir olurdu.
Koskoca adamin her sıkıstiginda anirmasi bebek gibi konusunca tatli oldugunu sanan kizdan daha kotu bence.
Beni kızdırdığında barışmak için en iyi yöntem gururunu benim için ayaklar altına almasını istemek oluyo..Barışmak için anıran erkek....
Yok ben almayayım canım eşim aşırı gururlusun ama iyiki böylesin duyduğum şeylerden sonra gözümde degerin iyice arttı
Bilemedim bana itici geldi senin hosuna gidiyosa aynen devam.Kavga sırasında değil tabi ki de ilk önce konuşarak bana kendini affettirir barışma aşamasında ben eşeğim özür dilerim gibi şeyler söyler ben de madem eşeksin eşek gibi anırmadan barışmam diyorum hemen başlıyo eşek olmaya :)
:)Ben oyle bisey teklif dahi etsem o beni essek yapar vallahiİyiymiss
Değişiceğini zannetmiyorum 2 yıldır birlikteyiz :)Çok şirinmiş ama umarım evlenince (ki evli değilsiniz diye rüsünüyorum)
O sizi eşeği yapmaz:)
fantaziye kaçak kat çıkmışsınız bu ne demek yahuArkadaşlar sözlüme kırıldığım zaman eğer ben üzüldüysem benimle barışmak için eşek oluyor :)
Telefonla arayıp ya da birlikteysek eşeğin olurum senin yeter ki gül diyip eşekçe konuşuyor afedersiniz ama eşek gibi anırıyor bildiğiniz sonra bana ne dediğini tercüme ediyor :)
Artık alışkanlık yaptı ona küstüğüm zaman eşeğim olmadan barışmıyorum o da alıştı istediğim kadar eşek olup anırıyor :))
Tabi ben de dayanamıyorum aşkıma barışıyoruz..
Sizin de böyle şeyleriniz var mı hanımlar ??
Ben bir eşeğim affet der anlarım da eşekliği bu kadar özümsemesi tuhaf geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?