küstük

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Konusmuyor benimle dunden beri.. Bende onunla konusmuyorum.. Dun ise gitmeden ustumu orttu salonda uyuyordum.. ise giderken gunde dort bes kere mesajlasirdik iki seferde arardi.. hic aramadi bende onu aramadim.. Ama gozum hep teldeydi.. Sabah isten geldi konusmadik yine.. oyle huzunluyum'ki.. Sacma bir nedenden hemde..

Belediyeye gitmistik dun sabah. gule oynaya. gerci hastaydim ve sordu cikabilecekmisin diye bende - isimizi aksatmayalim gidelim dedim.. Turk konsolosundan alinmasi gereken iki evrak not ettiler ve baska yerden alinacak bir evrak istediler.. Esime tercume ettim. konsolosa gittik hal ettik isimizi. sonra baska yerden alinmasi gereken evrak icin yazilan notu ordaki memura gostertti: bu nedir diye.. Benim Fransizcam Turkcemden daha iyi, sonucta burda dogdum buyudum! soyledigim halde beni gerizekali yerine koyup baskasina sordu.. Bende sitem ettim. tahamul edemiyorum sozumu dikkate almayip emin olmak icin baskasina sormasina.. baska bir ornek mesela bilgisayarda bir program icin buna tiklamayacaksin aksi halde boyle olur dedigim halde tiklar.. Veyahut bir miktar para var sayarim bu kadar var derim alir kendisi sayar yanlislik yaptigimi dusunerek.. Bu tur hareketleri beni sinir ediyordu.. Ama dun yaptigi hic hosuma gitmedi bende trip yaptim sinirlendim.. Once gonlumu almaya calisti sonra o'da küstü.. Simdi uyuyor aksam beste ise gidecek sabah yedide gelecek ben bu küslükle kalacagim ayyy birde ilk adimi o atacagini bile bile bunu yapmasi cok canimi sikiyor.. ne yapacam ben canim cok sikkin

Son düzenleme:
Emin olmak için sormuştur ne var ki bunda...

Kötü niyeti yoktur arkadaşım,büyütme sen de.

Benimki de yapar bazen o para sayma olayını,ben sayarım veririm bu kadar derim ,o da dur bi de ben sayayım der sempatiksalakcinni

Sanki o sayınca para çoğalacak da sempatiksalakcinni

Ben de dalgasına vururum hep ,aman iyi al say sen sayınca para artacak dimi derim gülüşürüz öyle sempatiksalakcinni

Sen de şakaya vur gülüm takma bu kadar.

Konsolosluktaki iş ciddi olduğu için sormuştur ,görevliye teyit ettirmek amacıyla ,bundan sana inanmadığı sonucunu çıkarma.

bunun için küsülürmü canım ya, tamam sinir bu durum ama sende başka bi zaman benzer davranırdın kasten, kısasa kısas yani, yada bir iki laf sokardın, bu ihtimalleri daha önceden konuyu normal bi şekilde konuşmuş ama işe yaramamış olduğunu varsayarak söylüyorum
ama küscek kadar büyük bi mevzu değilmiş bence
:hulya:
gerçi onunda küsmesi gerekmiyodu, ikinizde çocukluk etmişiniz biraz:hulya:

Bir kadın kızma bana ama senin kocan çok sabırlı. sanırım azıcık alıngan bir yapın var o da buna anlayış gösteriyor gibime geliyor. seni azıcık karamsar buluyorum. biraz daha rahat olmalısın bence kendine de zarar. sakın yanlış anlama beni amacım eleştirmek değil asla. Sevgiler

Bencede küsülcek bir mevzu değil...
Bu hareketinden sonra nollduu öylemiymişş değilmiymiş öğrenebildinmi doğrusunu diye laf sok dur boşver gitsin...

tatlım benim gerçekten önemsiz bir yere darılmışsınız birbirinize benim eşimde yapar bunu bazen ben anlatırım daha sonra gelir aaaa burcu bak böyleymiş der bende dalga geçerim onunla ben sana zaten anlatmıştım bunak herif bunadınmı bu genç yaşta derim gülüşürüz bence sende kaile alma dalga geç espiri yap bu konuyla ilgili takma kafana tatlım biz kadınlar böyle şeyleri çok düşünürüz çok kafaya takarız ama erkekler öyle değil maalesef boşver sen canımkaydirigubbakcemile5

Gerçekten yazık ediyorsunuz kendinize..
Kırılmanızı,kızmanızı anlayabilirim..
Ama küs olmak benim için çok ağır bir yük. O yüzden yazık dedim..
Hem evliliğinizdeki sıcaklık azalır hem de siz yok yere üzülüyorsunuz..

bunda küsülecek bişey yok ki. garantici sağlamcı bi insan belli ki eşin. emin olmak için sormuştur. sen niye üzerine alınıyosun hemen. üstelik şu bilgisayarda tıklama dediğim halde tıklar olayına çok güldüm bu kadar kasma kendini bu eşini de sıkar. yani sürekli bi insana ne yapması gerektiğini söylemek dominant taraf olmak hoş değil.

siz anlatınca ben kendi babamı gördüm.bazı insanlar böyledir size güvenmediğinden değil,onlarda bi hastalık bu.babamla ben bu konuyu konuşmuştum.bu sadece kendileriyle ilgili bir problem.büyütüpte kendinizi üzmeyin.böyle düşünmeye çalışın...

Güvensizlik değil canım bu, alışkanlık sadece.
Benin eşimde yapar. Uzun yol otobüse bineceğiniz mesela, bilet bende, ben numarasına bakar söylerim, yok illa kendi de bakacak, çıkartırır bileti bakar. Ben de takılırım bazen, bana güvenmiyor musun diye ,ama alıştım artık.
Güvensizlik olarak algılama olayı.

burdan bakınca eşinde aşağılık kompleksi var gibi duruyor canımohaoldumsmile
senin bişiler bilmen onu rahatsız mı ediyor ne ??
bazı erkekler böyle işte, her şeyi en iyi kendileri bilirler..kadınlar bi halta yaramaz..
yanlış anlama ama ben kötü bi niyeti yoktur, emin olmak için başkasına sormuştr, emin olmak için parayı kendi saymıştır diyemicem..resmen kendi kafasının dikine gitmek bu..özür dilemesi gereken tabiki o..
trip yapmakta haklısın..
anladğım kadaryla çok seviyosun,ama süründürmeni öneririm:lepi:

siz anlatınca ben kendi babamı gördüm.bazı insanlar böyledir size güvenmediğinden değil,onlarda bi hastalık bu.babamla ben bu konuyu konuşmuştum.bu sadece kendileriyle ilgili bir problem.büyütüpte kendinizi üzmeyin.böyle düşünmeye çalışın...

benim babam da öyle..gözleri çok iyi görmemeye başladı..bi fatura veya başka bişiyi getirir şurda ne yazıyo bi okusana der, okurum güzelce sonra alır iyice gözünün içine sokarak okumaya çalışır..e adam niye sordun madem ???:emir_bebek:

küsecek bir durum yok ki ortada..
zaman zaman hepimiz yaparız bu davranışları...

yani arkadaslar haklı
kusulecek bır problem yok ortada
esınızınkı sadece bır huy.. bende de aynı olay, bende ılla kendım bakıp emın olmak ısterım guvensızlıkten degıl bu, alıskanlık bu cok normal...
salonda uyudugunuza gore yataklarıda mı ayırdınız sevgılı "bir_kadın" ?? eyvah eyvah... bakın uzerınızıde gelip ortmus esınız, yapmayın etmeyin yasakkelime

küslüğü bitir bence...sürekli onun senin gönlünü almasınıda bekleme çünkü gün gelir bıkar artık

hem büyütecek hiçbişey yok...

konuyu açmadan hiçbişey olmamış gibi devam et

canım sizde sular hiç durulmuyor.bence kk 'da günlük gibi bi bölüm varsa oraya dök içini.herşeyi bu akdar dert etme biraz akışına bırakın nasıl bu akdar uğraşabiliyorsunzu birbirinizle anlamış değilim.sen acilen bi iş bul evde kalınca adama sarıyorsun gibime geldi.hedme ekonomik oalrak rahatlarsınız .

tatlım bence büyütme.bu tarz seyleri büyütürsen ileride dahaciddi problemleri büyütünce eşin umursamaz. bence uzatma.

benim babam da öyle..gözleri çok iyi görmemeye başladı..bi fatura veya başka bişiyi getirir şurda ne yazıyo bi okusana der, okurum güzelce sonra alır iyice gözünün içine sokarak okumaya çalışır..e adam niye sordun madem ???:emir_bebek:

kesin benim esimde oyle olacak.. Ya bari sorma yada soruyorsun inceleme.. bu huyu bana iyi gelmedi
Güvensizlik değil canım bu, alışkanlık sadece.
Benin eşimde yapar. Uzun yol otobüse bineceğiniz mesela, bilet bende, ben numarasına bakar söylerim, yok illa kendi de bakacak, çıkartırır bileti bakar. Ben de takılırım bazen, bana güvenmiyor musun diye ,ama alıştım artık.
Güvensizlik olarak algılama olayı.

kesin benim esimde oyle olacak.. Ya bari sorma yada soruyorsun inceleme.. bu huyu bana iyi gelmedi

canım sizde sular hiç durulmuyor.bence kk 'da günlük gibi bi bölüm varsa oraya dök içini.herşeyi bu akdar dert etme biraz akışına bırakın nasıl bu akdar uğraşabiliyorsunzu birbirinizle anlamış değilim.sen acilen bi iş bul evde kalınca adama sarıyorsun gibime geldi.hedme ekonomik oalrak rahatlarsınız .

valla ya sorma.. yapisik ikizler gibi olduk onun bir tek isi var isede gitmezse yanimdan ayrilmaz.. Ne ararsan var cevre edinemedigimizden ve tanidigimiz kimse olmadigindan dogru durust asiri icli disli olduk.. ben istiyorum ki benim arkadslarim olsun onlarla takilayim o biraz arkadaslarina takilsin. Adam evlendi diye elini ayagini cekti disardan gerci benim isime geliyor.. on dakika mutfakta kalsam ne yapiyion diye gelir banyo yapsam niye haber vermiyorsun diye kizar kitap okusam baska odada saygisizsin der bende ondan alta kalir yanim yok.. Oyle geciyor gunler iste

Arkadaşım,sen bu adama kafayı takmışsın...!
Açtığın her konu aynı noktaya gidiyor..
Yapma bunu kendine eşinene de yapma,huzur verin birbirinize..

Back
X