• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küstük

yok yok hal ettik zaten ben mesajlara takildim yazmayi unuttum.. Hayatimi ceheneme cevirmiyo ne kelime bana sabredebilen ender insanlardan bitanesi.. küstük ise gidecegine bes dakika kalaya kadar yuz aradi gelmemi sarilmami bekledi bir kere daha yanildi ve geldi sessizce sarildi optu gitti.. Gelecek sefer soz ben gidecem ona..

Derinss' e şu anlamda çok katılıyorum.
İnsan bazı şeyleri dert etmeye başlayınca, dertlerini ve kavgalarını bile seviyor, farkında olmadan. Ya da alışıyor diyelim. Ama aynı şekilde , sorun çıkmaması adına biraz çabalarsan, bir süre sonra, o huzura da alışıyorsun, o kadar tatlı geliyor ki.

İnatçı ve ayrıntıcı bir yapın var bence, aynı zamanda adımları hep karşı taraftan bekliyorsun, ama bu karşı tarafıda yorar. Eğer sıkıntı çok büyük değilse, sen adım atmıyorsan bile, en azından karşıdakinin adımına cevap verebilirsin, uzatmadan. Hatta sen adım atabilirsin artık. Bu da yapısal biliyorum, ben de de vardı önceden, suçlu da olsam, karşıdakini beklerdim, çok şükür bunu da aştım. Bu çok önemli bence bir evlilikte. Evlilik neler öğretiyor insana.

sen napıyosn arkadaşım yaa.adamın sabrı bi gün tükenip gidecek.sana her seferinde olumlu yaklaş her olaya bu adam seni seviyo değer veriyo diyoruz. ama nafile

aman hiç böyle sorunları kendine dert edip üzülme
inan erkekler bazen eşlerinden akıl alamk
zorlarına gidiyor
küsmeye degmez inan.

Derinss' e şu anlamda çok katılıyorum.
İnsan bazı şeyleri dert etmeye başlayınca, dertlerini ve kavgalarını bile seviyor, farkında olmadan. Ya da alışıyor diyelim. Ama aynı şekilde , sorun çıkmaması adına biraz çabalarsan, bir süre sonra, o huzura da alışıyorsun, o kadar tatlı geliyor ki.

İnatçı ve ayrıntıcı bir yapın var bence, aynı zamanda adımları hep karşı taraftan bekliyorsun, ama bu karşı tarafıda yorar. Eğer sıkıntı çok büyük değilse, sen adım atmıyorsan bile, en azından karşıdakinin adımına cevap verebilirsin, uzatmadan. Hatta sen adım atabilirsin artık. Bu da yapısal biliyorum, ben de de vardı önceden, suçlu da olsam, karşıdakini beklerdim, çok şükür bunu da aştım. Bu çok önemli bence bir evlilikte. Evlilik neler öğretiyor insana.

Haklisin Tiryandafila.. onun yorulmamasi icin ilimli ve huzur verdigim donemlerde oluyor.. Dengeyi tuturabilsem super olacak.. Kavga cidden tadi tuzu evliligin.. Bunu cok guzel basariyorum ama tabii herkes ben degil firtinalar kopsada biraz aksiyon olsa diye beklesin huzuru tam anlamiyla tadina varsam belki bende es gecerim cogu seyi.. Sevdigi insanla yasamak asil neler ogretiyor insana..

Eşinle her sorununuz için ayrı bir konu açıyorsun, resmen arkası yarın izler gibi izler olduk.
Her evlilikte olan şeylere bu kadar kafanı takma, öyle şunu dedi, bunu dedi ne yapayım dersen ohooooo ömür geçmez valla.

yok yok hal ettik zaten ben mesajlara takildim yazmayi unuttum.. Hayatimi ceheneme cevirmiyo ne kelime bana sabredebilen ender insanlardan bitanesi.. küstük ise gidecegine bes dakika kalaya kadar yuz aradi gelmemi sarilmami bekledi bir kere daha yanildi ve geldi sessizce sarildi optu gitti.. Gelecek sefer soz ben gidecem ona..

Biliyormusun actigin konulari okudukca bazen esine aciyorum:1rolleyes:....yanlis anlama sakin senin gibi bir karisi var diye degil, masallahin var...allah seni ona onuda sana bagislasin, ama bazen cok fazla üstüne gidiyorsun gibi geliyor bana.:delphin:

Fazla naz asik usandirir güzelim, sakin bunu unutma....herseydede böyle trip kapris yaparsan inanki gün gelir her zaman o ilk adimi atan esin, alir basini gider....herkezin bir sabir var degilmi?

Allah etmesin tabiki...ama esinin bazi huylarini kabul etmen gerek....nasilki o seni oldugun gibi kabul ettiyse sende onu kabul et...ve gereksiz yere evliligni yipratma.

Eşinle her sorununuz için ayrı bir konu açıyorsun, resmen arkası yarın izler gibi izler olduk.
Her evlilikte olan şeylere bu kadar kafanı takma, öyle şunu dedi, bunu dedi ne yapayım dersen ohooooo ömür geçmez valla.

Isim yok gucum yok.. Bu olay oldu kuskun kalmak canimi sikti anlatacak kimsede yoktu bende buraya yazdim.. hem kac konu acmisim simdiye kadar.. sahiplenip ve dayanamayip cevap verdiginiz icin tsk ederim valla mutluda oldum..

Biliyormusun actigin konulari okudukca bazen esine aciyorum:1rolleyes:....yanlis anlama sakin senin gibi bir karisi var diye degil, masallahin var...allah seni ona onuda sana bagislasin, ama bazen cok fazla üstüne gidiyorsun gibi geliyor bana.:delphin:

Fazla naz asik usandirir güzelim, sakin bunu unutma....herseydede böyle trip kapris yaparsan inanki gün gelir her zaman o ilk adimi atan esin, alir basini gider....herkezin bir sabir var degilmi?

Allah etmesin tabiki...ama esinin bazi huylarini kabul etmen gerek....nasilki o seni oldugun gibi kabul ettiyse sende onu kabul et...ve gereksiz yere evliligni yipratma.

valla gulsum sultan her zaman yapmiyorum boyle seyleri.. Kendisi geldi ozledim seni diye syki syki sarildi anladim ki benim cektigim aciyi dunden beri o'da cekiyor bu yuzden daha ilimli ve esnek davranmayi borc biliyorum artik.. Ayrica ben boyle tepkiler alacagimi bilmiyordum yemin billah.. Yorumlari okudukca sasirdim fazlaca alingan olduguma karar verdim.. biraz daha toleransli davranacagim bundan gayri.. valla bende acidim simdi sen oyle yazdin ya.. bilmiyorumkismile

takmayın boşverin.. bazen bazı erkekler, eşlerinin kendilerinden daha bilgili olmasını kaldıramıyorlar. "sen ne kadar bilirsen bil, ben illa onaylatırım birine" diyorlar. sıkmayın canınızı yerimseniben

bu kadar ince düşünme canım boşuna kendini ve eşini yıpratmış olursun ancak
o bu şekilde davrandığında şaka yollu takıl laf vur konuyu kapat
bırak küsmeyi uzatılacak bir mevzu bile değilyerimseniben
evliliğini böyle küçük konular için yıpratma a.s

valla gulsum sultan her zaman yapmiyorum boyle seyleri.. Kendisi geldi ozledim seni diye syki syki sarildi anladim ki benim cektigim aciyi dunden beri o'da cekiyor bu yuzden daha ilimli ve esnek davranmayi borc biliyorum artik.. Ayrica ben boyle tepkiler alacagimi bilmiyordum yemin billah.. Yorumlari okudukca sasirdim fazlaca alingan olduguma karar verdim.. biraz daha toleransli davranacagim bundan gayri.. valla bende acidim simdi sen oyle yazdin ya.. bilmiyorumkismile

Fazlada acimayasin ama sakin.....bilirsin erkek milletine sag gösterip sol vurmak gerek bazen....:1hug:

bir kadın arkadasım bence sen esini coook ama cok seviyor ve coook benimsemissin buraya kadar sorun yok fakat bence ona asırı düşgünlüğün seni hırcınlastırıyor sanırım diğer konularınıda göze alarak sölüyorum takma bu kadar ne varki bunda benim esimde devamlı yapar o yazdıgın huyları hatta en basitinden gece oğlumu yatırırım kendi yatagıma gecerim bana demezmi üstünü örtttün demi diye ve bunu her defasında yapar bıkmadan sabah uyanır kahvaltısını yaptırdın demi der buna benzer günlük o kadar cokk sey varki ama bu bana güvenmedigi anlamıana gelmezki sadece esimin sacmalıkları der gecerim içimden bazen gülerim bile takma sende bu kadar ...

Aman erkeklerin genel yapisi bu kadinlar hep gerizekalidir gozlerinde benim Ingilizcem kusursuza yakindir esimin konusmasi sadece iyidir bana yazilari yazdirir sonrada ikinciye sozlukle konrtol eder hic hata yapmam ama illaki bunu yapar alis artik bosver he de gec mutlu olsun

bana kalirsa cok kucuk ve onemsiz seyler icin kusuyorsunuz
tamam o an biribirinize kirilmis kusmus olabilirsiniz ama uzatmaya ne gerek var
ben sizin yerinizde olsam simdiye kadar coktaaannnnn konusmaya baslamistim
evli ciftlerin bu tur olaylari coktan asmis olmasi gerekir bence, bana cocukca geldi

baristik arkadaslar guler yuzle karsiladim.. Diyor hic uzulmedin degilmi ilk adimi atmak hic aklina gelmedi
bilse ben buraya icimi dokuyorum :)..hepinize tsk ederim arkadaslar
bu arada rahatsiz edecek kadar cokmu konu acmisim bazi arkadaslar buna deginmisler

bana soru sormuşsun yeni gördüm. Antipatik falan değilsin. Gayet doğal konu açman yaşadığınız zorluklar var sonuçta yeni bir hayata başlıyorsun. Sadece karamsar ve alıngansın. bunu değiştirebilirsin, istediğin kadar konu açabilirsin bence :)

Back
X