Küstüm

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar yalniz kaldim adli konumdan biliyosunuz durumu esim koye gittigi icin arrkadasimin evinde kalmak zorunda kaldim.ve ben aksam dusundum ona mesaj attim beni birakip gittin diye kirildim ona.beni onemsemesigini soyledim sizce dogru yapmismiyim?

İstemeyerek, zorla gitti yazmışsınız.Gitmemesini istiyorsanız,başta tavrınızı koyacaktınız?Şimdi işini yarım bırakıp gelse,ailesi daha çok tepki göstermez mi?

Mecburiyetten gittiğine inanmıyor musunuz? Başka bir yol bulabilir miydi? Eğer öyleyse haklısınız, hamile karısını yalnız başına bırakıp gitmemeliydi. Ama gerçekten mecburen gittiyse, başka çaresi yoksa, o zaman haksızlık etmeyin adama. Ne yapsın ki?

Cok buyutmeye gerek yok bence. Bende konyadayim. Hamileligimin son aylarina denk geldi senlik. (Hic de sevmem o senlikleri bu arada) Kirk ayri yerden aradilar ille gel diye. Git sen dedim. Agri falan girerse cagirir ambulansi giderim. Esim dogurtacak degildi nasilsa :)
Elinizde tlfn var ararsiniz gelir.
Insanin basina gunduz de bisey gelebilir. Sabahlari ise demi gitmesin adam :) ki wglenmeye de degil mecburen gitmis iste.

Cok buyutmeye gerek yok bence. Bende konyadayim. Hamileligimin son aylarina denk geldi senlik. (Hic de sevmem o senlikleri bu arada) Kirk ayri yerden aradilar ille gel diye. Git sen dedim. Agri falan girerse cagirir ambulansi giderim. Esim dogurtacak degildi nasilsa :)
Elinizde tlfn var ararsiniz gelir.
Insanin basina gunduz de bisey gelebilir. Sabahlari ise demi gitmesin adam :) ki wglenmeye de degil mecburen gitmis iste.
Hmm ya zaten senlik amacli gitmedi senlik oldugu icin burda isi yok.bu yuzden koydeki baga bakmaya gitti.ama ben yalniz kaldm.

abartmışsın bence huzursuz etme adamı boşa yani istemerek iş için gitmş sonuçta . Benim eşimde şuan farklı şehirde iş için gitti oda hatta komple tüm düzenimizi değiştirecek. tabiki bazen bende üzülüyorum ama ortada kötü niyet yoksa eşiniz tarafından yıpratmayın birbirinizi

Tepkiniz biraz geç olmamışmı? Baştan küserdin yollamazdın o zaman küsmenin bir anlamı olurdu. Bu saatten sonra anlamsız bir trip.

Back
X