Kuşu niye aldin ozaman bana.....

Benimde kuşum var sürekli konuşur.eşinize gıcık olmuştum ama yazılanları okuyunca kötü niyetli değil gibi geldi.eğer bu durum canını sıkacaksa sizde başka kelime öğretin.kuşa kötü davranmasında gerisi sorun değil.muhabbetler aşırı tatlı insan öpüp kokluyor sürekli ben biraz abartmıştım hatta dışardayken hep kuşumu özlüyorumo_O

Kuzum eşin haklı gibi geldi bana ☺
Burda yazdıklarından bile kuşa ne kadar bağlandığın belli oluyor. Bide anne diyince olası bir kayıpta çok üzülmeden korktu demekki.
Ayrıca @RIVAVIRA ya katılıyorum. Malesef insanların ağzı torba değil ki büzesin. Ters bişey söylerler canın sıkılır😔
aynen kuzum teşekkür ederim bitanem size.
Kuşa iyi davranın lütfen çok tatlı günahsız hayvan içim parçalandı anne desin baba desin nolcak ay ağlayacağım..
yok yok asla kötü davranmayiz canimiz anne dedirtme diyor esim dilede getirmiyor nedenini ben 3 düşük 1 kayip verdim galiba üzülürüm diye.
Benimde kuşum var sürekli konuşur.eşinize gıcık olmuştum ama yazılanları okuyunca kötü niyetli değil gibi geldi.eğer bu durum canını sıkacaksa sizde başka kelime öğretin.kuşa kötü davranmasında gerisi sorun değil.muhabbetler aşırı tatlı insan öpüp kokluyor sürekli ben biraz abartmıştım hatta dışardayken hep kuşumu özlüyorumo_O
Anne demesinde nederse desin artik ismimi öğretirim napim:)

Siz üzülmüyor olabilirdi iz ama eşiniz üzülmüş. Nedense hamilelikte tek kayıp anneyi üzer sanılıyor. Demekki eşibiz çok yıpranmış ve bu kelimeleri kuşa söylemeniz canını açıtıyor. Başınız sağolsun.

Ben esine hak vermeyecegim hatta odun diyecegim.

Insanlar nasil mutlularsa onu yapmalilar. Bu anlik da olsa mutlu olma firsati kacirilmamali.

Yalniz o kusun da bir arkadasa ihtiyaci var.

Butun gun insanlarla muhabbet et , kendi dilinde muhabbet edecek birini bulma. :KK12:

Bence yanina bir arkadas alin. Evinizin nesesi olsun.

Teyzemlerin de bir kusu vardi. Boyle yesil renk cok tatli. Teyzemin agzi biraz bozuktur. Sinirlenince felan o.. çocuğu kelimesine cok kullanir.
Kuşun ogrendigi tek sey buydu. Resmen önüne gelen o.. çocuğu diyordu. Asdfghk

Oyyy çok da tatlıymış ay kıyamam bitanemeee uiy.
Valla ben de kendilerini prensesim anasının kuzuları yavrularım kıçıfoklularım diye seviyorum annemgıl alıştı artık bizi kedi nenesi ettin diyorlar.
Eşiniz saçmalamış o kelimeleri o sevmiyor olabilir ama sız sevıyorsunuz, işine gelirse boşverin.

Bugün canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda çıkarttım kafesinden konuşmayı öğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Geçenlerde annemm diye sesleniyordum bunu çünkü her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi öğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu çıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı söyletme birdaha böyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gözüm gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin görüşürüz dedi be kelimelerde öğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek için aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim çekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.Eki Görüntüle 2279760

Eşin ne taş kalpli
Şu minnoş annecim desin ne var
Ne karışıyo her şeye

Bende köpeğimi öyle seviyorum annemm benim anneeeem diyorum. Tabi benim ki ahlaksız minicik boyu var diş gösteriyor 😁😁 cok tatlı ama kuş yaa bide sari renkmis. Masallah. Esin kotu niyetli değil canim sen üzülme diye oyle sey ediyor

Bugün canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda çıkarttım kafesinden konuşmayı öğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Geçenlerde annemm diye sesleniyordum bunu çünkü her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi öğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu çıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı söyletme birdaha böyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gözüm gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin görüşürüz dedi be kelimelerde öğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek için aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim çekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.Eki Görüntüle 2279760
Fotograftaki minik mi o, çok tatlıymış😊 Eşinizin tavrına anlam veremedim, kuş anne derse kuşa birşey yapmaz değil mi, görüşeceğiz deyince tedirgin olurdum ben olsam açıkçası.

Siz üzülmüyor olabilirdi iz ama eşiniz üzülmüş. Nedense hamilelikte tek kayıp anneyi üzer sanılıyor. Demekki eşibiz çok yıpranmış ve bu kelimeleri kuşa söylemeniz canını açıtıyor. Başınız sağolsun.
benim eşim hamileligim basindan beri baba olmayi istiyor ama bana hakli da okadar kayıp verdim yaşadıklarım beni hep güçlü etti belki konularımı görmüşsünüz dur kus cok kez aldim besledjm biraktim ve bana yalniz kalmayayim vakot geçir onla eğit ilgilen diye yine bir kuş aldi ama annem kelimesini öğretirken kızdı haklida ama ben mutlu olurdum hevesim kırıldı biraz empati yapıncada neyse demesin aman havasindayim.
Ben esine hak vermeyecegim hatta odun diyecegim.

Insanlar nasil mutlularsa onu yapmalilar. Bu anlik da olsa mutlu olma firsati kacirilmamali.

Yalniz o kusun da bir arkadasa ihtiyaci var.

Butun gun insanlarla muhabbet et , kendi dilinde muhabbet edecek birini bulma. :KK12:

Bence yanina bir arkadas alin. Evinizin nesesi olsun.
eşli de önceden besledim de canım egitmek bakmak için bana alışsın diye tek aldım annem kelimesini öğretme dedi artik annem demesinde geri kalan tum kelimeleri öğretirim 😍😂
Teyzemlerin de bir kusu vardi. Boyle yesil renk cok tatli. Teyzemin agzi biraz bozuktur. Sinirlenince felan o.. çocuğu kelimesine cok kullanir.
Kuşun ogrendigi tek sey buydu. Resmen önüne gelen o.. çocuğu diyordu. Asdfghk
oda guzelmi ya ne öğretirsen onu aliyorlar tatli bidiklar bunlar şirin masum yüzlü bide saskinlar.
Oyyy çok da tatlıymış ay kıyamam bitanemeee uiy.
Valla ben de kendilerini prensesim anasının kuzuları yavrularım kıçıfoklularım diye seviyorum annemgıl alıştı artık bizi kedi nenesi ettin diyorlar.
Eşiniz saçmalamış o kelimeleri o sevmiyor olabilir ama sız sevıyorsunuz, işine gelirse boşverin.
aynen biraz sacmaladi ama artik baska seyler ogretirim sevgimi eksik etmem tabiki.
Eşin ne taş kalpli
Şu minnoş annecim desin ne var
Ne karışıyo her şeye
burnunu sokarda biraz yaşadığı şeye veriyom 3 dusuk bir kayıp verdim artik anne demesin ne edem ismimi öğretirim baska seyler derim:)
Bende köpeğimi öyle seviyorum annemm benim anneeeem diyorum. Tabi benim ki ahlaksız minicik boyu var diş gösteriyor 😁😁 cok tatlı ama kuş yaa bide sari renkmis. Masallah. Esin kotu niyetli değil canim sen üzülme diye oyle sey ediyor
bende empati edince oyle düşünüyorm böyle mutlu olurdum ama rasiz ederse onu baska şeyler dedirttiririm:))
Kuşun çok tatliymis demeye geldim canim :KK68: kuyruguna doğru bi yer de yesil galiba ay cok sevimliii allah uzun ömürler versin
Sagol teyzesi tosun o tosun:)

Yok yapmazda dersede zannetmemde belki aile olamadik daha anné baba onun duygusuna girdi bugun sabah sevdi kuşu bende baska şeyler ogretirim artık 😂

Anne baba demesini istemiyor heralde ama ne olacak ki. Bizim de kedimiz var ve kendimizi ona anne baba olarak görüyoruz. Öyle hitap ediyoruz.

Anne baba demesini istemiyor heralde ama ne olacak ki. Bizim de kedimiz var ve kendimizi ona anne baba olarak görüyoruz. Öyle hitap ediyoruz.
Kuzum ben 3 dusuk ve bir kayip verdim babacik diyor zaten ama annem dedirttiriyordum buna tepki gösterdi dedirtme böle kendine diye falan biraz ağız dalaşı oldu ama kapandı bende üzerine gitmek istemedim. Artik baska şeyler derim öğretirim ona.

Kuzum ben 3 dusuk ve bir kayip verdim babacik diyor zaten ama annem dedirttiriyordum buna tepki gösterdi dedirtme böle kendine diye falan biraz ağız dalaşı oldu ama kapandı bende üzerine gitmek istemedim. Artik baska şeyler derim öğretirim ona.
Tabi hassas bir durum o zaman.

Evde kedim var annecim diyorum hadi babaya git derim. Anneme anneannesi biz geldik derim abilerime dayısı falan bildiğiniz insan gibi hitap ediyoruz takılırız öyle. Görümcem halasının kuzusu napıyo falan der. Niye bu kadar tepki gösterdi anlamadım.

Ben eşini de anladım

Umutsuzluğa kapıldığını bebeğinin olmayacağını bari kuşun annesi olayım dediğini düşünmüş içlenmiş işte

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Bizde de kedi var kızım diyorum ama eşim damdan teyzeye git diyor kediye

Elimi ısırınca vs evin annesi ısırılmaz diyorum bizim çocuğumuz da var ama kedinin annesi olmamı eşim istemiyor

Back
X